- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
válasz
Sefneni #41797 üzenetére
én ezt jól tudom már sajnos egy ideje "gazdasági totálkár"-nak hívják a törést sajnos
csak mivel még a sufni gsm ek be jól jön az alaplap akksi meg egyéb alkatrészek a telóból ezért valamennyiért megveszik tőled de sajnos az is töredék ára sajnos én is ezért váltottam sima s7 re bár már annál is ugyanúgy drága a kijelző szóval nem feltétlenül éri meg a cseréjét. pedig szuper kis telefonok ezek de ha törik én is inkább egy másikon gondolkoznék . -
gerner1
nagyúr
válasz
Sefneni #41792 üzenetére
2017.júliusi árlista. Nem tudom, van-e frissebb ...
-
válasz
Sefneni #25387 üzenetére
Nem volt meg lg-d... nekem a dizjanon es az akksin kivul vissza lepes a samsung... kisebb meretben ezekkel a gomb paramaterekkel tobbszor kacsolom ki es nyulok a hangero gombokhoz, szoval kisebb meretben rosszabb kezelni mint a v10t... de kinezetben nagyon megnyert...
-
-
Sefneni
őstag
válasz
Sefneni #22478 üzenetére
Kis helyzetjelentés a villogós képernyőm háza tájáról: 28-án reggel beadtuk a szervizbe a telefont, akkor azt mondta a szervizes csajszi, hogy garanciában képernyőcsere lesz, és valószínű 1-2 napon belül meg is csinálják, mert készleten is van nekik a képernyő. Ma délelőtt kaptuk is az smst, hogy mehetünk a telefonért, kiderült, hogy a képernyő mellett akksit is cseréltek ha már ott voltak
Kérdeztem tőlük, hogy ez mennyire gyakori hiba egyébként, azt mondta hogy ezzel a fajta villódzással még nem is találkoztak, ami gyakoribb (tehát már láttak ilyet, de nem típushiba), az a függőleges rózsaszín csík, de azt is ugyanígy gariban cserélik.
Szóval végül happy end-del végződött a szervizelés
Ajánlom mindenkinek a győri "Samsung Smart és Prémium Megoldások" boltot/szervizt.
-
Ákkk
addikt
válasz
Sefneni #12770 üzenetére
Gondolom valami háĺlózat váltási probléma. Nálam is beragadt a repülő módban is cella készenlét meritette. Változtass hállózati módot. Beállitások/ Mobilhállózatok
Telefon kikapcs
Home, hangerő gomb felfele és a bekapcsoló gomb egyszere megnyomva.
Ott hangerő gombokkal a wipe cache repatrition.
Bekapcsoló gomb röviden megnyom utána hangerő gombbal kiválasztani a yes☺
Pár pillanat lefut
Utána power off kiválaszt ha a teló kikakapcsolt bekapcs és állíthatod vissza a 4 g automatikus vagy ami volt eredetileg.
Én is pont így jártam 3000 km autózás után.
Ara figyelj, hogy a wipe cache repatrition legyen mert a wipe delete az az fr és akkor minden megy a levesbe. -
válasz
Sefneni #12588 üzenetére
"Spare Lithium batteries Lithium ion batteries for portable (including medical) electronic devices, a Wh rating exceeding 100Wh but not exceeding 160 Wh. For portable medical electronic devices only, lithium metal batteries with a lithium content exceeding 2 g but not exceeding 8 g. Maximum of two spare batteries in carry-on baggage only. These batteries must be individually protected to prevent short circuits."
Később még ezt írja, megerősítve a 100Wh (Li akksinál ez 27'000mAh!) limitet:
"Portable electronic devices containing non-spillable batteries, must be 12 V or less and 100 Wh or less. A maximum of 2 spare batteries may be carried"
Ilyen szintű infót próbálj belőlük ÉS az illetékes reptértől kicsikarni, kinyomtatni. Ha le van írva, akkor a szkennernél álló 2bites agyú droid elvileg nem
lophatjadobhatja ki az akksit (ahogy velem sajna Egyiptomban történt februárban). Ettő független Töröko-ban szükségállapot és "puccshelyzet" van, a hatóságok - beleértve a reptéri biztonságiakat - bármikor változtathatnak a szabályokon.Ha kapsz "hivatalos" választ, bemásolod a közjó kedvéért a powerbankos topicba?
-
törölt tag
válasz
Sefneni #12272 üzenetére
Én vodás vagyok és az is maradok de mivel a Telenornál nagyon kedvező volt az s7 ára kártyás csomagban venni akartam egyet. Az üsz biztosított arról, hogy megtehetem és ott helyben függetleniteni is tudják 7500 Ft-ért. A valóságban viszont a képviseleten azt mondták(hosszas gondolkodás és telefonálgatás után), hogy csak annak ennyi az ár aki előfizető és mellé akarja megvenni, hiába hivatkoztam az üsz-ra.
Ha viszont nem akkor ki kell fizetni a kártyás kedvezményes árat + a függetlenités diját + a kedvezmény mértékét. Ez összesen többre jött ki mint a teli MM-os ár. -
törölt tag
válasz
Sefneni #12267 üzenetére
De az kedvezményes ár, úgyhogy mégsem adják oda annyiért. Csak ha van náluk előfizetésed. Igy akartam venni s7-et még az elején de nem jött össze pedig az üf nekem is azt, mondta, hogy mehet a dolog.
Meguntam öket és vettem egyet a MM-ban (ott meg pont 10 %-os akció volt)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sefneni #12216 üzenetére
Én, még nem kötöttem egy biztosítást sem a készülékeimre, de ha nem bízol abban, hogy esetleg nem ejted le, vagy épp elcsórják etc..., akkor mindenképp megéri. Talán valaki megmondja, aki már kötött rá, hogyha szóba jön, hogy szükség van rá, akkor esetleg nem-e szívóznak, mert amikor megkötöd, akkor fűt-fát ígér mindegyik, de amikor fizetni kellene, akkor 180 fokos a fordulat.
De, mint írtam, nem tudom, hogy ez mobilnál, hogy működik, de gondolom sok eltérés nincs! .-)
-
fairi
őstag
válasz
Sefneni #11788 üzenetére
Samsung hivatalos szervíz nem mindig a TMX-be küldi, van egy másik partner is. Oktogon-Szerviz Kft
Egy hivatalos samsung kirendeltséget is működtet a westend előtt,ha oda viszed ők javítják. Ők ha ígérnek valamit be is tartják.samsungnak több szervizpartnere van, és igen a legnagyobb a TMX.
-
Varszegig
veterán
válasz
Sefneni #11788 üzenetére
Ezekkel nem csak az lehet a baj, hogy probléma esetén esetleg már nem is léteznek, de ez sem utolsó szempont. A másik gond lehet, hogy a telefon nem független volt, és szépen letiltják egyik nap.
Viszont ezen a hétvégén 12% kedvezményt ad a Media Markt minden Samsung cuccosra, 229-ért van S7 edge, van arany, fekete ezüst, ami kell, én azt választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest