- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
senki66 #7093 üzenetére
Korábban még én ajánlgattam itt a topikban [Spigen Steinheil Screen Protector for Samsung Galaxy S6 Edge]ezt a képernyő- , és hátlapvédő fóliát, de akkor már fent volt egy másik meg volt egy tartalék is ( hong kongi "Tempered glass" műanyag, bűn ronda, de érdekes az egyik fél évig bírta, a másik két hétig). Most, hogy kellene nem találok itthon sehol ilyen Spiegent, de az ebay-en is 0-ás készleten van. Tud esetleg valaki itthon eladót esetleg maradt valakinek feleslegben, amit eladna.
-
senki66
senior tag
Még fent van az a vacak, mert nehéz jól választani, lehet nincs is tökéletes megoldás görbe kijelzőre.
Most ezen gondolkodom:Spigen steinheil -
senki66
senior tag
Én sem esküdnék meg, hogy pont ugyanezt, de hasonló árban rendeltem 2 db-ot ebay-en. Hong Kongból jött a csomag. Ha ez ugyan az, akkor az nem tempered glass, hanem plasztik és valóban csak a szélén és a home gomb körül van ragasztó, szerintem a por azért nem megy alá de gagyi és nem esztétikus. Én refundoltattam az eladóval, némi magyarázkodás után vissza is utalta a pénzt.
-
senki66
senior tag
Szerintem ez üvegfólia, a telepítő videón egyértelműen látszik, Iphone-on tettem fel nemtudom hány H-ás Tempered glass védőt (más márkájút) de az ugyan így viselkedett, mint a videóban és az tuti üvegfólia, mert a hátlapit már törtem. Ráadásul ebben van hátlapi védő is. Spigen oldalán egyébként 25$
-
senki66
senior tag
Ez engem is érdekelne, bár én már utána vagyok ebayről rendeltem "Tempered glass"-t, ami gagyi műanyag volt. Szerencsére sikerült refund -oltatnom. Most ezen gondolkodom[Spigen Steinheil Screen Protector for Samsung Galaxy S6 Edge], elvileg ez az, a video szerint ez jó, csak kérdés ezt küldik e?
[Installation] -
senki66
senior tag
A szerkesztésből nem tudom, hogyan lett duplikált.
-
senki66
senior tag
Gyerekek, kár itt vitatkozni, hogy melyik teló bírja tovább. Régen vége a több napos, vagy hetes használhatóságnak. Egyrészt minél jobb a teló; szolgáltatásban, kijelző, stb, annál többet fogyaszt. Ehhez mérten vagy jól eltalálják a mérnökök az aksi kapacitását vagy nem - de túl sokáig egyik sem bírja, különben ki venné meg a sok gyors meg wireless töltőt, power bankot?
-
senki66
senior tag
Használ(t) valaki WowFixIt, nanoShine - nem tudom van e más - folyékony képernyővédőt, mert edge-re ez nagyon hasznos lenne. Érdemes ezeket használni vagy csak kamu?
-
senki66
senior tag
Akkor igazi "fekete" nincs is, nekem is rémlik hogy egy videóban sötét kéknek mondták a "feketét"
Ezt most találtam:
https://www.youtube.com/watch?v=NGR8037aahY
Itt tényleg nagyon kéknek látszik, ez szerintem szebb, mint a fekete. -
senki66
senior tag
válasz
Marquess #6817 üzenetére
Üdv,
Köszönöm a hozzászólásod, de nem azt kérdeztem, hogy lehet e más színben kapni, mivel sajnos ezer szállal kötődök a T-hez, ezért személy szerint ez volt a legelőnyösebb számom(unk(ra, a színnel kapcsolatos megjegyzésem tulajdonképpen off volt. Azt sem mondtam, hogy a fekete nem jó, ha magamnak vettem volna, akkor tökéletes a fekete. De. T-től a készülék 20000 Ft + havi 4000 előfizu, tehát 24 hónapra széthúzva 116 e, amiből 96 e ugye lebeszélhető illetve netezhető. Nem a szívem csücske a T. , de én ennél anyagilag kedvezőbb ajánlatot nem találtam.(Sajnos az E.Digital 0%-os akcióját későn vettem észre) Ha szerettem volna kp-ben kicsengetni a készüléket bizonyára találtam volna más színűt is. Továbbra is várom az esetleges érdemi válaszokat a kérdéseimre.
Köszi;
senki66 -
senki66
senior tag
válasz
pajszer91 #6805 üzenetére
Üdv Mindenkinek a topikban!
Rendeltem a T-től egy ilyen telót a lányomnak. Sajnos csak fekete volt, amit ugye a lányok nem nagyon kedvelnek (persze csak telóban, a ruha,köröm,stb az fekete, de a teló az legyen min. fehér, arany vagy "rosegold" - ki érti ezt ? , viszont az lenne a kérdésem látva a belinkelt arannyal kombinált "üvegfóliát", ez vajon teljesen kitakarja(ná) az előlapot, ami ugye fekete a kijelző körül - tehát lehetne vele aranyosítani az előlapot illetve van hátlapos színes "üvegfólia" is?
Üvegfóliát lehet szilikon védőtokkal párosítani vagy akkor nem fér bele a teló vagy leszedi a "fóliát" ? Bocs a sok kérdésért, de sosem volt ilyen hajlított csodám még, új vagyok a klubban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest