- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
senki66 #7093 üzenetére
Korábban még én ajánlgattam itt a topikban [Spigen Steinheil Screen Protector for Samsung Galaxy S6 Edge]ezt a képernyő- , és hátlapvédő fóliát, de akkor már fent volt egy másik meg volt egy tartalék is ( hong kongi "Tempered glass" műanyag, bűn ronda, de érdekes az egyik fél évig bírta, a másik két hétig). Most, hogy kellene nem találok itthon sehol ilyen Spiegent, de az ebay-en is 0-ás készleten van. Tud esetleg valaki itthon eladót esetleg maradt valakinek feleslegben, amit eladna.
-
Icetee
aktív tag
válasz
senki66 #7098 üzenetére
Én telefonos boltban dolgoztam még tavaly nyáron, ahol 3 évet húztam le. Az S6 EDGE készüléket 2016 December óta használtam egészen mostanáig. Amíg a telefonos boltba dolgoztam kipróbáltam elég sok fóliát. A sima hajlított fóliák hamar karcolódtak és nem igen bírták a vastagabb tokokat, ami védi is a telefont (pl. Spigen) az üvegfóliák meg elég silányak voltak. A legtöbbel az volt a gond, hogy "ledobta" a telefon. Volt ami a zsebembe leesett
Azért ez elég cink. Nem akartam ezt a kereteset, mert olyan szép színe van a készüléknek és a keretes fóliánk teljesen más színe van. Viszont amikor meguntam ezt a fólia csere-berét, akkor gondoltam utolsó esélynek kipróbálom ezt. Ha ezzel se lesz jó, akkor feladom.
De ezzel jó lett.
Igaz nem a legszebb de nekem a védelem volt a legfontosabb szempont, mert akinek nincs biztosítása elég mélyen érinti anyagilag egy kijelzőcsere :/
Ennél az üvegnél végig ragasztó fogja az oldalán és a tetején, így olyan masszívan rajta van, hogy szinte lehetetlen lerobbantani. Amikor egyszer leejtettem a telefont képernyővel a betonra nem gondoltam hogy túléli, mert amikor rátettem ezt a hajlított üveget elég műanyagosnak tűnt.
Nagy nehezen leszedtem remegő kézzel és láss csodát semmi nyoma nem volt a sérülésnek. Viszont ez a jó kis üveg alig jött le a ragasztó miattA telefonomat nemrég adtam el. Az utód egy Samsung Glaxy S7 lett (memória bővítés miatt cseréltem le), aminél szintén fólia mizéria volt. Ennek is kicsit ívelt a kijelzője és a kemény üveg fólia elég viccesen mutat rajta...Kb így (nem saját kép):
Próbálkoztam egy átlátszó üveggel de elég siralmas volt, pedig a volt kollégám azt mondta, ez valami új fejlesztés
Végül most megkaptam ugyan ezt a hajlított üveget amit az S6 EDGE is és ezen is jól szuperál. Meg sokkal jobban néz ki rajta mint a S6 EDGE-n. Néhány kép (ez már saját):Az S6 EDGE-n pedig így nézett ki a fóliám (kék színbe):
De az arany színnél elég gázos a helyzet
Ott ugye a platina gold és a karamell aranynak mondott keretes üveg elég fura párost alkot :/
Nem azt mondom, hogy ennél jobb fólia nincs, de én még nem találkoztam vele 2016 Júliusáig
Most meg már kiszálltam a mobilozásból, így már én is csak "fogyasztó" vagyok ezen a téren -
Marquess
tag
válasz
senki66 #7011 üzenetére
De igen meglehet nézni,de most nekem a 13ker hirtelen nagyon messze volt és ingyenes volt a posta,mondom akkor minek menjek el feleslegesen...Mind1 ,mert visszaküldtem,számomra ez most egy elég rossz Omen volt,szóval nálam a pénz és várok pár hónapot hátha lesz valami jobb telo.
-
Apollo_21
addikt
válasz
senki66 #6825 üzenetére
Nekem épp az ominózus "fekete" verzió van..tehát a k...ra sötétkék magyarul
És igazából sztem csúfolhatnánk inkább nagyon mély acélkéknek is...sztem ebben a legszebb
Sokan aztmondják hogy a hajlítottból inkább az üveg és azt is csak boltba feltetetni...bár nekem még a saját gyári rácsukódós tok van, vettem már spigen armor-t de pont a kijelző védelmet hiányolom, ezért nincs csak rajta -
J&P
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest