-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
tzsolesz #9561 üzenetére
Így tettem, köszi a segítséget.
Vettem egy gyári clear view tokot jó áron, és mivel úgy emlékszek, hogy hajlamos karcolni az előlapot, egy teljes kijelzős fóliát is mellé dobtam.Még egy kérdésem lenne. A telefon akksijára 90%-ot mutat az ennek kijelzésére megfelelő program. Azt tudom, hogy sosem volt üzemidőbajnok, viszont egy éjszaka alatt a semmitől 15%-ot merül AOD nélkül is, továbbá legtöbbször, amikor 15% körül van az akksi, hirtelen leugrik 2-3%-ra, és kikapcsol. Mivel még garanciás a készülék, lehet, hogy leadnám egy gyári akksicserére, és akkor már kapna is egy új kijelzőt, kicsit be van égve a Messenger. Tudtok segíteni abban, mennyibe kerül most egy akksicsere?
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Faterom megörökölte párom arany S6E-ét. Tudtok segíteni nekem erős flip tokban, vagy a Spigen Rugged Armor és üvegfólia is megfelelő védelmet biztosít egy esetleges pofára eséstől? -
Ádám16
addikt
válasz
Stukker1987 #7188 üzenetére
Az ujjlenyomat nálam tök jól működik. Kalibráld újra az ujjaiddal, hátha... Utóbbival egyetértek, érzékelhetne gombnyomás nélkül is.
Az akksi a Note4emhez képest szerintem siralmas. Ez tényleg a készülék hátránya.
-
Ádám16
addikt
válasz
Marquess #7140 üzenetére
Ez a tok is hajlamos erre, vagy csak a Clear View Cover nem ajánlott e tekintetből?
-
Ádám16
addikt
Koszi nektek, be is rendeltem. 39-ért volt pontok bevonasaval, a dijcsomag ugyis maradt volna. Azt hiszem, jo boltot csinaltam.
-
Ádám16
addikt
Uraim!
Elég jo árban van most az S6E a Telekomnal, páromat meglepném vele Balint nap alkalmából, egy i5s-t váltana.
45k lenne az elofizujat hosszabbitva (next s aranytarskartya).
Lennétek szívesek és megmondanátok, hogy megéri-e még ezt a típust választani? Az s7e nagyon tetszik neki, es nagyon hasonlít a ket készülék, ezert is merném bevallalni.
Vannak/lehetnek a telefonnak szoftveres/hardveres problémái?
Koszi elore is nektek! -
Ádám16
addikt
Valaki nem rendelkezik zöld készülékkel? Neten nem nagyon találok értelmes unboxing videót, és live képeket, és érdekelne néhány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest