- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
tzsolesz #9707 üzenetére
Az egy kicsit zavaró, hogy a fejegységhez valamiért lassabban csatlakozik. Kb. 10-15 másodperc. A kihangosító azonnal működik, ahogy ráadom a gyújtást. Én még azt is beállítottam, hogy az online rádió automatikusan induljon, ha létrejött a kapcsolat. De lehet Spotify is, vagy bármi más.
-
-
Remus389
veterán
válasz
tzsolesz #9650 üzenetére
Igazából ugye nekem sima S6 van, mondjuk egy Topaz Blue színű, 64 Gigás. Szép állapotú. Egy nő használta saját telefonnak, de a céges telefonját használta inkább, így ez szépen megmaradt. 45 ezer volt 1 hónapja.
Akármilyen screen testerrel nekimehetsz ezen nincs beégés.
Szerintem egy Nova Launcherral teljesen elfogadható a sebessége, én elégedett vagyok vele.
Az akksiidő nem igazán izgat, mert melóhelyen is van töltőm és amúgy sem van időm nyomkodni sokat.
Most lesz egy Edge Gold, abból is úgy tűnik női tulajtól egy szépen megmaradt, úgyhogy egyik szebb lesz mint a másik. Bár a gold edge az egy kicsit too much, talán a szolidabb kéket kéne megtartani.
-
Stean20
csendes tag
-
icemad
nagyúr
válasz
tzsolesz #9581 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Nekem a melóhelyen baromira merült. Lecseréltem s8 pluszra, az kibirta nap végéig. Ezt meg örökölték a fiaim. Ők meg eléggé nyúzzák, játékok orrba szájba, minecraft videók, online játék, stb. De nekik ugyanaz a telefon kibír 4 óra sotot az itthoni wifin... Én meg 45 percet neteztem 4g-n.
És kb 3 éves a telefon, original aksival. -
Ádám16
addikt
válasz
tzsolesz #9561 üzenetére
Így tettem, köszi a segítséget.
Vettem egy gyári clear view tokot jó áron, és mivel úgy emlékszek, hogy hajlamos karcolni az előlapot, egy teljes kijelzős fóliát is mellé dobtam.Még egy kérdésem lenne. A telefon akksijára 90%-ot mutat az ennek kijelzésére megfelelő program. Azt tudom, hogy sosem volt üzemidőbajnok, viszont egy éjszaka alatt a semmitől 15%-ot merül AOD nélkül is, továbbá legtöbbször, amikor 15% körül van az akksi, hirtelen leugrik 2-3%-ra, és kikapcsol. Mivel még garanciás a készülék, lehet, hogy leadnám egy gyári akksicserére, és akkor már kapna is egy új kijelzőt, kicsit be van égve a Messenger. Tudtok segíteni abban, mennyibe kerül most egy akksicsere?
-
tomee007007
addikt
válasz
tzsolesz #9543 üzenetére
Az új aksi után csináltál gyári visszaállítást? Az is tud számítani...
Plusz a Samsungnak a gyors töltése mellett hamar amortizálódik az aksi, ha úgy használod.csabyka666:
Egyébként jogos, kb csak az aksi a gyenge pont bár szerintem új korában az sem volt annyira vészesen rossz. De az is biztos hogy a mai napig egy nagyon jól használható készülék. -
tomee007007
addikt
válasz
tzsolesz #9541 üzenetére
Megjelenéskor vettem magamnak egyet, és a páromnak is... én gyakran cserélgetem azért a telókat, de nyilván aksiban ez a széria nem volt erős... A párom viszont még a mai napig használja második telefonnak, kezd már fáradni az aksi, de még bírja, ami azért ennyi év távlatából nem rossz eredmény.
-
-
ZGO
tag
válasz
tzsolesz #9504 üzenetére
Szia
Így van, megpróbáltam download módot is, és semmi.
Elég kemény vége lenne, ha végleg megadná magát, mert a családban van az előző S2, és az még mindig szuperál!!!
No akkor a tippedet megpróbálom, holnapig nem piszkálomMár az is eszembe jutott, hogy nem hiába romlik el ilyenkor, mikor itt van a nyakunkon az új NOTE és S10 bejelentés...
Köszi!
-
sEtuke
tag
-
keselyü57
tag
válasz
tzsolesz #9470 üzenetére
És működik is? Mert nekem is megvolt, csak bizonyos funkciók nem működtek. Ajánlották a gyorsítótár ürítést, az alkalmazás alaphelyzetbe való visszaállítását....na innentől fogva nincs. Egyébként nem nagy gond, mert a Google Fotók-ban meg van minden.
Sokkal jobban bosszant, hogy az SMS alkalmazásban az új üzenetek adott telefonszámról nem elől hanem utolsó helyen vannak. Utálatos dolog, mindig a végére tekerni. Belépési kód küldésekor egyenesen zavaró. -
-
icemad
nagyúr
válasz
tzsolesz #9459 üzenetére
Én a gyári időjárás mellett még az Aix Weather widgetet használom, ez meglepően pontos. Kis helyet foglal, és szépen testreszabható.
Takarításhoz meg a telefon gyári programja teljesen jó.
Javaslom még a Peel smart remote kikapcsolását is, ha eddig még nem tetted meg. Gyári program, de tömve van reklámmal. Ezt a Samsung igazán eltüntethetné már... -
-
válasz
tzsolesz #9347 üzenetére
Nem biztos, hogy ez akksi gond. Én 1 évesen vettem, 3 hónapja van nálam, de 1 napot el szokott menni. Ha nagyon nyomom neki, akkor 1x fel kell tennem napközben, de ha reggel 6-7 körül leveszem, estig ki szokott tartani.
Alkalmazások körül nézelődj, nem ragad-e be valami?! -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #9273 üzenetére
????
Másnak is ilyen lett? Annyi történt, hogy ugye XEU-n voltam eddig is. Csak hogy a szervízben Telekomos romot raktak vissza rá. Akkumulátor cseréltek benne.
Én meg letöltöttem a legújabb XEU-s romot a safirm-el. Felraktam ODIN-al. Azóta nem tudom 4x2-re méretezni a 4x1-es időjárás widgetet. Plusz lett egy Samsung Members alkalmazásom, még csak meg se néztem mi az....
Érdekes, hogy ezt a folyamatos frissítésekkel nem vettem észre, vagy nem is rakta utólag fel. De tiszta telepítéssel felment. De ez ugye nem probléma, hagy legyen... Inkább a widget az érdekes, mert előtte is ugyan ez a rom volt rajta értelemszerűen, gondolom...... -
icemad
nagyúr
válasz
tzsolesz #9191 üzenetére
Nem az jelent kihívást, hogy igen vagy nem... Csak nem találjuk a szavakat. Azon gondolkodunk még mindig, hogy melyik az az élethelyzet, ahol egy telefon kijelzőjének a villogása a zene ütemére örömet okozhat valakinek...
Én személy szerint talán 3 éves koromban örültem ilyesminek. -
Kékes525
félisten
válasz
tzsolesz #9134 üzenetére
Sajnos úgy, hogy a mi processzoraink is érintett a hibában. A processzorgyártók érintettsége és reakciói
"ARM: Az ARM processzorok esetében – azaz a mobilos, tabletes ökoszisztémák 99%-nál is van érintettség. Úgy tűnik az ARM eredeti processzordizánjai mellett az egyedi processzormagokat tervező cégek (Qualcomm, Apple, Samsung, stb.) is érintettek. Az ARM-terveknek megfelelő magokat használó Cortex-R7, Cortex-R8, Cortex-A8, Cortex-A9, Cortex-A15, Cortex-A17, Cortex-A57, Cortex-A72, Cortex-A73, Cortex-A75 magokat érinti a Spectre (1-es és 2-es hiba), a Cortex-A15, Cortex-A57, Cortex-A72 magokat pedig a Meltdown sebezhetőség is."
Szerintem a gyártó fogja, azaz a Samsung, a frissítést adni hozzá.
-
Kékes525
félisten
válasz
tzsolesz #9131 üzenetére
Nem a processzor hibák lassítanak, hanem a kivédésükre született patchek. Így javítsd ki a súlyos processzorhibákat!. Ha nincs lassulás, akkor még a frissítés nem tartalmazza a processzorhibák javítását.
-
Kékes525
félisten
válasz
tzsolesz #8981 üzenetére
Egyszerű: energiatakarékosság. Azért az nem elítélendő, ha valaki az új ROM-ot megpróbálja optimalizálni. Azonban igazad van abban, hogy ez túlzott óvatosság. Másrészt azt csak gondolom "akkor lehet" hogy az volt az oka, de nem tudom pontosan. Ahhoz, hogy kijelentsük, hogy biztos ez volt az ok, vagy akár biztosra kizárjuk, több adat kellene.
-
tzsolesz
nagyúr
-
Kékes525
félisten
válasz
tzsolesz #8909 üzenetére
Én meg a hibámból tanulva (nálam WiFi probléma lépett fel) visszatettem az augusztusit és rootoltam, majd kicseréltem a recoveryt TWRP-re és feltettem az S2-ömön annyiszor használt Titanium Backup Pro-t. Most mindenféle mentésem van már a PC-men és 2 felhőben (Dropbox és Goggle Drive).
Itt is megkérdezem:
Valaki használja az Xposed for Lollipop/Marshmallow/Nougat? Csak azért kérdezem, mert a Samsungnál problémák voltak vele Nougat előtt (Bootloops). Nem tudom, hogy Nougat alatt biztosan jó e?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #8708 üzenetére
Ezt találtam. De valami nem kóser az elején sem a végén. Mégpedig a ragasztás. Úgy szedi le, mintha már vagy tizedjére távolította volna el, de az akksit is úgy veszi ki. Más videókon meg melegítik vagy 2-3 percig a fedelet és az akksit is. A végén meg visszateszi egyszerűen a fedelet.
-
Kékes525
félisten
válasz
tzsolesz #8177 üzenetére
Válaszoltál is a saját kérdésedre "Elvégre nem hiába növelik az androidos telefonok memóriáját." "de nekem valamiért mindig megnyugtatóbb valamiért ha a szabad RAM több" Hát pontosan ezért van, mert nagyon sok felhasználó nem érti az android memória kezelését, mert a Windowshoz szoktak. Ezeknek csinálták ezt a teljesen felesleges funkciót. A memória kilövésnek egy esetben van létjogosultsága, de az nem a memória bővítés. Az is csak célzott alkalmazás kilövését jelenti, amikor egy hibásan megírt alkalmazás beragad a memóriába. Persze ez az újra indítással is megoldható.
-
-
Csarli85
aktív tag
válasz
tzsolesz #7921 üzenetére
"Baseus Slim-soft Series Case for Samsung Galaxy S6 Edge" [link]
én így találtam meg, nyugati aluljáróban vettem, nem boltból. 1500 ért szerintem nagyon jó ajánlat volt, bár nem illeszkedik teljesen rá, igaz a képen se, egy kicsit kilátszik szemből az ezüst keret, rakok be képet ha gondolod milyen élőben. -
AesSedai
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest