- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
Tegnap kaptam egy sms t és e -mailt a szolgáltatótól - vodafone - h menjek a be a xy címen lévő Vodafone-hoz - vidéki kiváros - mert kapható az s6 edge. Bemegyek a közölöm a cimborámmal, hogy miért jöttem.
Ő meg nézett rám okosan, hogy kb. 1 éve nem is árulja ezt a telefont, mert raktáron sincs. Kérdezem tőle hogy akkor miért küldenek sms t h bejöjjek a boltba. Hát kérlek, azért hogy ebben az esetben beszéljelek már rá S7 edge - re.
Megköszöntem a lehetőséget és eljöttem.
-
sherlock82
senior tag
Váltani szeretnék.
Szerintetek augusztusban szolgáltatónál kapható lesz e még ez a telefon? illetve mire váltanátok samsung s6 edge vagy samsung a3 ( 2017 )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest