- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9723 üzenetére
Mondjuk csak kiváncsiságból kérdeztem. Ami nekem van az 2015-ös gyártású, de csak 2017-ben vette meg egy középkorú hölgy aki inkább a céges telefonját nyúzta, nem pedig ezt.
Tehát újszerű, elég szép, pár nagyon apró hibától eltekintve (ha nem mutatom meg, talán észre se veszed kategória). Ami fontos hogy kijelzőn nincs nyoma beégésnek, akárhogy meresztem a szemem, a teszt képekkel sem. Mivel én nem nyúzom annyira, sokáig nem is lesz.
45 volt Január elején.
A tiéd mennyi volt?
Ja az edge-ről én is letettem, akartam egyet venni, egy szépet, de ennek alapján: [link]
Elsőre vonzóbb az edge, de másodjára inkább a sima. Tükröződik a széle, kevésbé kényelmes fogni, néha véletlenül aktiválódik a széle ami idegesítő lehet, valószínűleg sérülékenyebb is, és nem lehet rá fóliát tenni.
De formára különlegesebb ez tény.
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9703 üzenetére
Igazából meggondoltam magam, nem rootolom szerintem, jó ez így, Nova Launcher Prime-al, sötét témával és a lejjebb belinkelt optimalizálással tökéletes nekem!
Nagyon gyors a kis gép!
Meg persze a Blue Topaz szín, tökéletes teló nekem.
Még ha ingyen adnának egy full kijelzős telót, akkor se cserélném le, imádom megnyomni néha a kis gombját, jó érzés, kell az.
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9698 üzenetére
Hiszek neked.
Más: [link]
Megcsinálgattam és megtáltosodott a kis gép
Eddig se volt lassú.
És nem mindent, mert pl a felbonást nem vettem lejjebb, meg az animácókat sem, de sok tippet elfogadtam és paripa lett.
Főleg a cache törlés, meg a rengeteg általam sosem használt ócska app leállítása szerintem az használt.
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9679 üzenetére
Én nyugodt vagyok, így meg úgy már elvitték volna, persze, aztán mégsem. Vajon miért?
Látom már árat is csökkentettél, 75-ről 70-re, vajon miért?
Reális ára annak olyan 55.
Látom nem értetted meg, valószínűleg azért nyavalyog a Samsung pay mert egyszer elindítottad, és azóta nyivákol, ha nem indítod el, akkor nem aktiválódik. Hányszor írjam még le?
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9677 üzenetére
Csak ezért akarod eladni a zöld edge-t? Azzal van a gond? (Egyébként elárulom, nem fog az annyiért elkelni.)
1. Olvasd el figyelmesen amit belinkeltem, nem csak uninstallálni lehet.
2. Csinálhatsz egy factory resetet és még csak véletlenül sem elindítani a Samsung pay-t, nova launcher-->elrejt ikon
3. Rootolás és kiirtás
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #9633 üzenetére
Üdv a klubban, amennyiben még nevezhetjük annak.
Nekem full friss, és sajnos már nem tudom hogy a 7.0-ás droidnál kezde-e, vagy sem, de borzalmas az akksi időm, ezt igazából még egy akksi csere sem tudta megoldani, így valószínű a 7.0-ás droid lesz a ludas, vagy valamelyik frissítése annak.
Egyébként hogy mondjam, mindegy is hogy frissíted vagy sem, túlságosan sok akksi időt nem nyersz vele, max idegesít majd hogy van már frissebb rendszer is rá. Nem beszélve arról, hogy sok alkalmazás is már 7.0-tól elérhető, bár ha szerencséd van akkor éppen nem érint.....
Indulj ki az S6-odból. Én lefrissíteném.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest