- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9723 üzenetére
Mondjuk csak kiváncsiságból kérdeztem. Ami nekem van az 2015-ös gyártású, de csak 2017-ben vette meg egy középkorú hölgy aki inkább a céges telefonját nyúzta, nem pedig ezt.
Tehát újszerű, elég szép, pár nagyon apró hibától eltekintve (ha nem mutatom meg, talán észre se veszed kategória). Ami fontos hogy kijelzőn nincs nyoma beégésnek, akárhogy meresztem a szemem, a teszt képekkel sem. Mivel én nem nyúzom annyira, sokáig nem is lesz.
45 volt Január elején.
A tiéd mennyi volt?
Ja az edge-ről én is letettem, akartam egyet venni, egy szépet, de ennek alapján: [link]
Elsőre vonzóbb az edge, de másodjára inkább a sima. Tükröződik a széle, kevésbé kényelmes fogni, néha véletlenül aktiválódik a széle ami idegesítő lehet, valószínűleg sérülékenyebb is, és nem lehet rá fóliát tenni.
De formára különlegesebb ez tény.
-
Remus389
veterán
Erről tudtok valamit S6 esetén?
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9703 üzenetére
Igazából meggondoltam magam, nem rootolom szerintem, jó ez így, Nova Launcher Prime-al, sötét témával és a lejjebb belinkelt optimalizálással tökéletes nekem!
Nagyon gyors a kis gép!
Meg persze a Blue Topaz szín, tökéletes teló nekem.
Még ha ingyen adnának egy full kijelzős telót, akkor se cserélném le, imádom megnyomni néha a kis gombját, jó érzés, kell az.
-
Remus389
veterán
Sikerült sötét témát beállítani rootolás nélkül, így: [link]
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9698 üzenetére
Hiszek neked.
Más: [link]
Megcsinálgattam és megtáltosodott a kis gép
Eddig se volt lassú.
És nem mindent, mert pl a felbonást nem vettem lejjebb, meg az animácókat sem, de sok tippet elfogadtam és paripa lett.
Főleg a cache törlés, meg a rengeteg általam sosem használt ócska app leállítása szerintem az használt.
-
Remus389
veterán
Zin: Ment privát
Azt nem tudjátok, hogy ha beletörik a SIM tartó egy része, akkor azt ki lehet venni a telefon szétszedése nélkül? Csipesszel vagy pillanatragasztós trükkel kivehető, nem? Olyanok írjanak akik dolgoztak mobilszerívzben, köszi! Nem, nem tört bele nekem, csak akitől venném, azt mondja ez volt a baja csak, és kiváncsi vagyok hogy szétszedték-e vagy csak kihalászták.
-
Remus389
veterán
Ez attól függ.
-Az előlapi üveg vagy a hátlapi üveg? Mindkettő?
-Egyébként mmindene működik? Milyen az állapota a keretnek? A kijelző bevan-e égve?
Nekem a hátlapi üveget 8 ezerért cserélték októberben, nem tudom mennyiért cserélik az előlapit
Ha teényleg csak annyi a baja hogy cserélni kell az előlapi üveget, és tegyük fel kiváló állapotú lesz, akkor el lehet adni 35-40 ezerért is, kidobni kár.
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9679 üzenetére
Én nyugodt vagyok, így meg úgy már elvitték volna, persze, aztán mégsem. Vajon miért?
Látom már árat is csökkentettél, 75-ről 70-re, vajon miért?
Reális ára annak olyan 55.
Látom nem értetted meg, valószínűleg azért nyavalyog a Samsung pay mert egyszer elindítottad, és azóta nyivákol, ha nem indítod el, akkor nem aktiválódik. Hányszor írjam még le?
-
Remus389
veterán
válasz
Gábor-KJ #9677 üzenetére
Csak ezért akarod eladni a zöld edge-t? Azzal van a gond? (Egyébként elárulom, nem fog az annyiért elkelni.)
1. Olvasd el figyelmesen amit belinkeltem, nem csak uninstallálni lehet.
2. Csinálhatsz egy factory resetet és még csak véletlenül sem elindítani a Samsung pay-t, nova launcher-->elrejt ikon
3. Rootolás és kiirtás
-
Remus389
veterán
Oh ettől sokkal jobb beírni a tárcsázóba a *#0*#-et, az a "titkos szervízmenü", próbáljátok ki, mindent lehet tesztelni
Ha Samsung Amoledes használt telót veszel, elég ennyit tudni, nem kell semmilyen tesztprogi.
Na most tök jó, az egyik azt mondja be van kapcsolva alapból, a másik azt hogy nem. Mindegy beírom a *#0*#-et azt kiderül.
-
Remus389
veterán
válasz
tzsolesz #9650 üzenetére
Igazából ugye nekem sima S6 van, mondjuk egy Topaz Blue színű, 64 Gigás. Szép állapotú. Egy nő használta saját telefonnak, de a céges telefonját használta inkább, így ez szépen megmaradt. 45 ezer volt 1 hónapja.
Akármilyen screen testerrel nekimehetsz ezen nincs beégés.
Szerintem egy Nova Launcherral teljesen elfogadható a sebessége, én elégedett vagyok vele.
Az akksiidő nem igazán izgat, mert melóhelyen is van töltőm és amúgy sem van időm nyomkodni sokat.
Most lesz egy Edge Gold, abból is úgy tűnik női tulajtól egy szépen megmaradt, úgyhogy egyik szebb lesz mint a másik. Bár a gold edge az egy kicsit too much, talán a szolidabb kéket kéne megtartani.
-
Remus389
veterán
Sziasztok, lehet én is veszek egy ilyet. Gold-ban.
Már van egy sima S6-osom, kérdésem, hogy az ívelt kijelzőt leszámítva ugyanaz a hardver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest