- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marquess
tag
válasz
sherlock82 #8274 üzenetére
Ja,mert most probálják kiárusítani a maradék S7 E telokat,amiket nem tudtak eladni
Ez volt a S6E Teloval is Decemberbe. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
sherlock82 #8274 üzenetére
-
csizi74
csendes tag
válasz
sherlock82 #8130 üzenetére
én telenornál akartam venni kb. 4 hete, akkor még pár db volt nekik, mire másnap kiment a megrendelés, már nem volt egy sem...
amúgy én '17-es a5-ön gondokoldtam, ez már egy elég jó mobil (a '15-ös a3-om már xarakodott), idei, és olcsóbb lett volna, de azért az edge design, kibeb@szottul gyönyörű!!
úh. nem kérdés, melyiket válaszd!
esetleg, ha nem sos, akkor érdemes év végig várni, addigra sztem lemegy az s7 edge ára is... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
sherlock82 #8150 üzenetére
Azért figyelgessed majd. Én már többször figyeltem meg pl. a Telekomnál, hogy fél, vagy 1 év után belöktek régebbi csúcskészüléket valami raktársöprés útján, fillérekért.
Teszem azt S3 LTE 28.000.- Ft-ért annó, vagy S4 LTE (9506) 38.000.- Ft-ért. Amik piszok nagy vételek voltak.
Ki tudja, augusztusban is belökhetnek még pár darab vidékről visszahívott S6 edge-t 40-50K-ért. -
icemad
nagyúr
válasz
Szolgáltatónál szerintem tuti nem lesz. Arra ne számíts. De érdemes valami újabbat venni már.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Nem egy kategória 2 telefon. Az S6 edge kb 5-6 szor gyorsabb, és funkcióit tekintve is sokszorosát tudja mint az A3. Minden tekintetben klasszisokkal fejlettebb az S6 edge. Kijelző, kamera, anyaghasználat, hangzás, kialakítás, stb....
Az s6 edge csúcskészülék, míg az A3 csak belépőszintű. Nem összehasonlítás tárgya semmilyen szempontból....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest