-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tzsolesz
nagyúr
Hát, nagyjából mindent megtettél. Gondolom megpróbáltad download módban is elindítani, ha úgy sem jó, akkor ne bántsd 1 napig. Ne próbálkozz vagy 24 óráig. Ezután próbáld töltőre tenni, hátha. Nálam egyszer bevállt régen valamelyik telefonomnál..... Ha ez sem segít akkor szervíz, de az biztos hogy nem éri meg a javíttatás.....
-
Icetee
aktív tag
Xprotectoros a fólia. Jókat gyárt/forgalmaz ez a cég, de mással is tapasztaltam ilyet.
A sima fóliát meg vagy nagyon nehéz felrakni, vagy eláll, vagy rá se tapad rendesen a szélére
Nekem nincs rá biztosításom, inkább bevédem, mert horror árban lehet egy kijelzőcsere.Elvileg ugyan az a keménysége ennek is mint a rendes sík üvegfóliának, de valóban igazad van. Én is azt tapasztaltam, hogy ez sokkal vékonyabb és törékenyebb mint a normál üvegfólia. Gondolom a hajlítás miatt nem tudták azt az anyagot használni, így valami változtatni kellett. De az biztos, hogy jobban vég mint a sima fólia.
A másik katasztrófa az, hogy az alsó gombok el vannak csúszva. Akárhogy próbáltam rátenni nem lehetett úgy hogy a gombok pont ott világítsanak
-
Valkűr
addikt
Köszi...Közben megnéztem az állítólagos ram problémát is, semmi baja nincs. Nálam most 59 százalék foglalt úgy, h már eléggé sok dolgot feltelepitettem még a sok gyári maszlag mellé pluszba. Antutu Benchben 80 ezret mértem vele, az is elég korrekt
Én az aláírásomban lévőt használtam eddig, illetve még használom azt is. De valóban ég és föld. Végre egy jól megépitett Samsung, és egyenlőre az optimalizálás is jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honda topik
- Autós kamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest