- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Na eddig bírtam S6 nélkül.
Az Edge-t eladtam múlt héten, pedig vadiúj volt és ritka zöld színben, de valahogy nem jött be széle, ezáltal a fogása és az edge dolog is egy totál felesleges valami ami főleg azért idegesítő, mert 1 fólia sem marad rajta - emiatt kellett mennie az S8, S9-nek is.Viszont most vettem egy szintén vadiúj S6-t ami már ilyen új csomagolás és valószínűleg a gyártási dátum is napjainkhoz közelebbi mint régebbi társai.
Majd még meglátom, hogy marad e vagy sem, de nem tolom rá az android 7-t, marad szépen 5.1.1-nél ami legalább jó volt.
7 alatt úgy merül, hogy az már vicc és mondom ezt a nemrég akkucserés S6-nál látva.
Ideteszem a linket az ugyanilyen S6-ról, kíváncsi vagyok mit mondtok illetve valaki hallott e róla, hogy gyártották ezt a készüléket úgymond "late verzió"-ban.(?)
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Remus389 #9696 üzenetére
Azért azzal óvatosan, mert a kotorászás által bekövetkezhetett egy kis gányolásos rombolás is.
Itt még az sem lehetett, hogy egy adapterből becsúszott a kártya stb, mert ennél nincs kisebb sim - szóval....
Nekem van szervizes ismerősöm és valami spéci tűvel szokta az ilyesmi problémákat megoldani.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Remus389 #9682 üzenetére
Te most kostólgatsz? Csak kérdezem?
Nem tartozik rád de ha már... elmondom, Good Year UK cég adta több másik ilyen telefonnal egy hazai képviseletüknek, de mivel a cég zöme Apple user így volt ami bontatlanul, pihent a szekrényben.
Hát egy ilyen bontódott ki most 2 hete és került hozzám.
Ennyi.Amúgy phone info mutatja pl a töltési ciklusokat amit a Samsung szervíz sem tudott vagy nem akart törölni az S6 telefonomról amikor akkumulátort cseréltek.
És akkor mondom még miről vettem le a fóliát tavaly:
Motorola K1, K3, Z6, V3xx, U9, Moto X²nd Gen, V600... mindegyik bontatlan új készülék volt, de mivel mozgatom az akkumulátorokat bennük és néha poénból azokkal tolok 1-1 hetet - így nem hagytam bontatlanul őket.
A Siemens S10 BMW Edition-t már meg sem említem - fólia szintén tavaly ugrott le róla - árat nem is mondom mennyit mondtak utoljára rá, mert felborulsz.Jah és csak mihez tartás végett - 2 éve pont annyiért adtam el egy original 0 perces Motorola V60-t, dobozában, minden tartozékával mint amennyiért most hírdetem ezt a Samsungot.
Ez csak hobby vagy talán már az se - szóval nem remegek a témán - majd jön rá valaki, mert valljuk be ezt a színt így újonnan nem kapod meg eu-s verzióban semennyiért. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Remus389 #9680 üzenetére
Tehát - 55-ért használt pár száz töltési ciklusos S6-S6 Edge-t kapsz.
Csak mondom, hogy úgy ment el 60-ért 2 hete a 3 éves igaz új akkumulátor és anyázások közepette új kijelző cserés (Samsung szervíz által) S6 telefonom, hogy könnyes volt a vevő szeme a boldogságtól.
Mikrókarc nem volt rajta.
Úgyhogy mi mennyi azt majd én eldöntöm.Emezt 72500-ról toltam le 70-re, hogy azért a realitás felé is araszoljak egy csöppet.
Ez a telefon komolyan 2 hete lett kibontva és csak az Otterbox új tok és a dupla fólia szett volt 10k.
De mindegy is. Ha megmarad majd a gyerek játszik vele a homokozóban.Másik.. nem indítottam el azt a szart ha felfogod ha nem - egyszer csak megjelent alulról - azt sem tudtam, hogy nálunk megy e vagy sem. (Legutolsó infóm szerint a nem amire emlékeztem)
55-ért most most hozhatsz nekem S6-t is akár de ilyen új legyen mint ez!
Mert ha használt és még nem volt bontva, akkor ha garis ha nem - sanszos egy akku csere miatti megbontás, aminél olyan elégedetten hajtanak el a hivatalos szervízből a bontás során elrepedt kijelzővel, hogy kb köpni nyelni nem tudsz. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Remus389 #9678 üzenetére
Én most a Moto Z2 Force-t használok és van két S6 meg egy S6 Edge a családban.
A zöld el fog menni ennyiért - nyugodj meg!
A héten vitte volna valaki 72500-ért csak adj uramisten de azonnal és mondtam neki, hogy aznap tuti nem ugrálok.
Mindig akartam ilyen zöldet tartalék telefonnak, most meg amikor itt van - feleslegesnek érzem.A Pay-t nem indítottam el - jött az magától.
Nova elrejt sem tudott mit kezdeni vele. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Remus389 #9668 üzenetére
Persze hogy jópofa meg minden - csak nem mindegy milyen áron - a kijelző kárára.
Amúgy ha egy frissítéssel az arcomba tolják a Samsung Payt - életfogytiglan, akkor ezt kis bizbasz órát miért nem lehet egy frissítés által S8, S9 jeligére megmozgatni egy kicsit jobbra-balra.(?)
-
-
Gábor-KJ
őstag
Samsung Pay-t hogyan lehet kiiktatni teljesen, hogy lentről ne tolakodjon?
Kényszerleállítás stb volt, aztán kezdi újra.
Nekem az is jó lenne ha működne, de szerintem itthon ez nem megy. (Vagy igen?)Másik kérdés - az éjszakai óra egy helyben van a szélen vagy mocorog legalább annyit, hogy nem ég be?
(Ránézésre nem tudom megállapítani)Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok!
Sikerült vennem egy eu-s vadiúj Galaxy S6 Edge-t zöld színben.
Előtte volt S6 és imádtam - ezért vettem.
A kérdésem annyi lenne, hogy a telefon 6.0.1.-nél áll 2016 októberi patch-el - érdemes inkább hagyni 6-nál vagy toljam rá a frissítéseket?
Csak azért mert az S6 7-el úgy merült mint állat.
Illetve meddig engedjem rá a frissítéseket vagyis hol álljak meg vele de mindezt úgy, hogy ne visítson az értesítési sáv, hogy frissítés toporog a küszöbön - ha mégsem azt ajánljátok, hogy maradjon így.(?)Válaszokat előre is köszönöm.
Ui: Nem a fő telefonom lesz - az egy Moto Z2 Force
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Láncfűrész topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest