-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AesSedai
csendes tag
-
AesSedai
csendes tag
Sikerült a műtét, most már újra MM-en vagyok. Csak valamiért kellett még egy factory reset a flash után mert elsőre nem akart menni.
Azóta rendben, csak egy valami idegesít: a boot meg a belállítgatás után azonnal le is szedte a Nougat install fájlját. Olyan gyorsan elkezdte h nem volt idő kikapcsolni az automata letöltést, leállítani meg nem lehetett.
Azóta ott díszeleg a kezdő képernyőn az értesítés róla, meg fent az értesítési sávban is. Plusz egy gigát meg is eszik a tárhelyből ugye. Le lehet ezt törölni valahogy? Az értesítést meg a fájlt is lehetőleg?
-
AesSedai
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a kezdőségért, lehet nagyon hülyeséget fogok kérdezni.
Szóval van egy Galaxy S6 edge telóm, nem rég frissítettem 7.es androidra. Az új rendszer nekem nem nagyon tetszik (ennek ezer oka van de nem is lényeg), szeretnék visszatérni a 6osra. Külföldi oldalakon utána néztem mit és hogyan kell csinálni, és szerintem menni is fog csak nagyon figyelnem kell minden lépésre. (Teljesen kezdő vagyok az ilyesmiben, számítógéphez értek de telefokhoz kevésbé)
A baj viszont az, hogy egyszerűen nem tudom milyen firmware-t kell nekem letölteni. A telefon gyárilag kártyafüggetlen (nem lopott vagy feltört ilyesmi, hanem így vettem). Addig nem merek tovább lépni, amíg ezt biztosan meg nem tudom. Légyszi segítsetek.
Valamint azt szeretném még kérdezni, hogy ez a műtét elveszi e a garit róla? Külföldi oldalakon eléggé össze vissza írnak erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest