- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
migabi24 #42337 üzenetére
Tényéeg ne abból indulj ki, hogy ezek a telók használtan 60K körül mennek, Az enyém is alkalmi vétel volt, itt találtam az apróban, sőt, 2 perccel előtte még S4-et se akartam venni, rákérdeztem, beszéltünk telefonon, elküldte a srác postával, utánvéttel, tehát ha akart volna, klónt is rakhatott volna a dobozba, de fadarabot is a készülék helyett. Nem így történt, teljesen korrekt volt. Alkalmi vétel mindig lesz, persze körültekintőnek kell lennie, de nem fessük már az ördögöt mindjárt a falra...
bb.bocs: loca ragasztó néven keress rá, pl olx-en is van. Nem egy drága dolog.
-
bb.bocs
őstag
válasz
migabi24 #42332 üzenetére
miért?am nem, ö csinálta és elsőre teljesen jó let, csak az a cucc ami közé kell nem tudom mit mondott, kimaradt, vagy összeragasztotta véletlenül vagy mit tudom én, a lényyeg hogy úgy rakta össze hogy nincs közte.... et leszámiva jó lett, csak vannak ugye gondok
.de miért ne rakhatnám össze én?
-
slimshady
senior tag
válasz
migabi24 #42282 üzenetére
"Miért buknál bármit is, ha gyári romot raksz Odinnal? Ugyanúgy ráhúzhatod, nem veszik el semmi. Mondjuk én nem szoktam, inkább wipeolok mindig, de ettől még működik... De járható az unroot és reroot is, amit írtál."
Eleg regen csinaltam ilyet, szoval ez mit is jelent, hogyan kell az odin-t beallitanom, hogy ne vesszen el semmi appom es beallitasom?
Ha lesz pl. official XEH kodos 4.4.4, leszedem a SAM mobil oldalarol es a komplett firmware-t rahoz, nem csak update-ek mennek fel, igaz?
-
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
migabi24 #42172 üzenetére
Köszi a segítséget! Valóban más kiterjesztésű, mint gondoltam.
Azonban egy érdekes tapasztalatot szereztem!
Ha valaki más is meg akarja változtatni a boot animot a shutdown.qmg fájlt ne töröljétek, mert nem kapcsol ki a kijelző! Azonban abootsamsungloop.qmg és
bootsamsung.qmg fájlok a szolgáltatós animációk. Létezik két ugyan ilyen fájl, csak samsungmini névvel. Ha ezrket átnevezzük, avagy a minit kitöröljük a névből, klassz samsung animot kapunk.
Már csak az eredeti samsung boot hang kellene. Kicsit eredetibb lenne! -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
migabi24 #42038 üzenetére
Én nem állítom, hogy nem döccen meg, de nekem ennyi belefér. Pont ahogy mondod, az alcatel után, (amivel most is baj van...) de most az enyémi is elkezdett bohóckodni!
T. topik társak!
Tegnap egy elég faramuci helyzetbe hozott a robi.
Egy ideje a KK Launcher névre keresztelt kezelőfelületet használom. Tegnam úgy határoztam, változtatok a rácspont kiosztáson. 5x4-ről, 5x5-re állítottam át.
Ezt követően egy widget-et átméreteztem, egyet véletlenül töröltem a főképernyőröl.
Azóta nem tudom kitenni újra. Próbáltam más widget-eket, néhány 4x1-eset kirak.
Ez utóbit a tácsvíz felületre. Az egyik widget a Fancy widget, a másik az Elixir. Fancy-t már újra is telepítettem, de semmi változás.
Mit javasoltok? -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
migabi24 #42036 üzenetére
Én meg vagyok ekégedve vele!
i9506
Root-oltam igaz, de a Kingo-nak hála a knox nem ugrott. Ezt most eltalálták, vagy sikerült nekem jó darabot kifogni... Igazság szerint ez kicsit foglalkoztat is.
Mint írtam, Alcatel OT995-rml váltottam. Sokat szívtam vele, a gyári GB->ICS frissítést sem sikerült megcsinálnom snno. Kiderült hibás volt. Visszáb részleteztem. Most viszajött szervízből, a frissítés skerült, de szar az ICS. Hívás közben nem old fel a kijelző, nem lehet csak fizikai gombokkal kezelni.
Ha a kettő dolog netán társul... na az még érdekes kaland lehet!
Azért mert lsggolgat, ne ugorj neki rögtön másik rendszernek. Gyári viszaállítás, vipe/factory reset, hardverátfedés tiltás.
De ez az én véleményem. -
Rick4
félisten
válasz
migabi24 #42027 üzenetére
Én ki tudom vinni az én sim kártyámat, elvileg másnak se lehet gond.
Sőt, redem van, így erre 10K-t fizetek havonta, itthon mindenkit ingyen hívok, sms, mms ingyen van. Ha kiviszem, és napi 1K-ért veszek napijegyet, ott is ugyanez van, hívni is ingyen hívnak, én is ingyen hívok. Havi 40K-t röhögve megér kint használva. Sőt, ez a bolygó bármelyik részén működik, tehát hazafelé jövet akár végigtelefonálhatom az utat, ha úgy tetszik.
Teljesen logikus lehet, nincs elvi kizáró ok, hogy magyar előfizuja legyen odakint, mint ahogy az sincs kizárva, hogy az angol előfizuja mellé odakint kiszállásos javítás járjon.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
migabi24 #41498 üzenetére
úristen EASY oké igazad van! nem mondtam h nem! hiszek neked oké, csak szerintem ez 1 Faxság akkor is hiába biztos nem vettem észre annó tüzetesen átolvastam átnéztem mindent a telefonról amikor megvettem ennek nyomát sem láttam(holott keresetem ezt e jelenséget is) aztán jött egy frissítés és azóta ilyen, igen olvastam, h volt , h javítottak rajta némileg aztán megint visszajött.
ha már itt tartunk akkor a FLAC zenék is ugárlnak pattognak a zenék a gyári zenelejátszóban valamint nem is mutatja mennyi van még a számból áll pl 3:19 és ennyi.
-
válasz
migabi24 #41283 üzenetére
Android-os telóm van (ace 2) ios még nem volt. Az ace 2 után nyilván hatalmas előrelépés lenne egy s4. Viszont mindenhol azt olvasom, hogy az ios nagyon stabil és remekül optimalizált. Az, hogy papíron milyen hardver engem nem sokat érdekel, ha a gyakorlatban meg lefagy, megbízhatatlan. Ace 2-n nem vagyok elájulva az androidtól, se a régi 2.3.6-tól se a 4.1.2-től.
Nyilván egy sokszor erősebb s4-n már más lehet a helyzet. meg lehet a még újabb android már jobb. Az igazat megvallva nekem jobban tetszik az s4, bejön, hogy akkora a kijelzője, a 4s kicsinek tűnik, viszont nem is vagyok egy hatalmas telefon buzi, netezgetek rajta, youtube ilyesmi, viber, egy kis játék, tehát teljesen átlagos felhasználás, nem fogok kismillió programot telepíteni. A lényeg, hogy megbízhatóan működjön és gyors legyen, ne akadozzon. -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
migabi24 #41260 üzenetére
Köszi a választ!
Azt tudom, hogy a custom rom felrakása garancia vesztéssel jár, ez már a 3. androidos telefonom, előző kettőn is cseréltem.
Mennyiben nehezebb a másik módszer?
Ironikus a dolog, mert az Alcatel OT995 után, esküt tettem, hogy SAMSUNG lesz az utód, mert a középkategóriás készülékei, tényleg méltán híresek, és reméltem, ezt már nem kell megpiszkálnom! Erre egyre több bogár mászik elő, ahogy kezdem belakni a masinát!
Kihagy a telefonkönyv, a tegnap még ismert számokat ma nem ismeri fel, és nem is tudja szinkronizálni. Pedig a két rsemény között a gyári távirányító alkakmazást konfiguráltam csak fel. Itt megjegyzendő, hogy kissé fapados funkció lehetőséggel egész jól működik, bár az LG tv és Humax settop box hangerőt keveri. Vagyis inkább a beltéri helyett is tv hangerőt állít.
Persze ez is ma reggelre!
Félek ezzel a tendenciával, egy hét múlva összeomlik!
Amúgy fantasztikus minden tekintetben, villámgyors mindenben, wifit meg ott is talál, ahol az Alcatel már nem, és két csíkos térerővel, rábökés után azonnal bejött a PH.
Szinei gyönyörűek a védőfólia ellenére is, a hangjával is elégedett vagyok maximálisan.
Tökéletesen bozza amit vártam tőle a hibái ellenére is, hisz a 995-ben nem voltak ilyen funkciók. Lehet élni nélkülük, de egy közel 100000 Ft-os készüléknél nem ezt vártam, főleg nem alig 4 nap után.
Most még nem piszkálom meg, kivárom a 14 napot, és megy vissza. Ha az sem lesz kóser, az is!
Lehet hardveresen kicsit komolyabb, de szoftveresen egyenlőre rosszabbnak hat számomra.Szívesen venném, ha a T. közősség beszámolna, ki milyen hibát észlelt, mennyi idő és milyem beavatkozás után.
-
torreador22
senior tag
válasz
migabi24 #41159 üzenetére
Nem sok kellett hogy elküldjem a p...... ba! Mondtam neki mi ez nem él a helyszíni szolgáltatás ? A válasza de él csak az én esetemben szervizben kéne átvizsgálni! Gondolom azért mert jeleztem hogy gyorsan merül az aksi mondtam is neki törölje a javítási kérelmem és írok egy ujjat amiben nem fog szerepelni az aksi csak a keret kopás meg a hátlapról leeső betűk és akkor nincs kifogás!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
migabi24 #40969 üzenetére
Valószínűleg nem vagy tisztában a portolás szó jelentésével (más rendszerről írták át a szoftvert, nem közvetlenül az Androidra fejlesztették, és az nem optimális.) Az Igo a Magyarországról hivatalosan elérhető Playen nincs fent, csak Izraelből és Törökországból érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest