- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Én eddig nem vettem észre negatívumot a felsoroltakat letiltva. Ha nyomkodom merül, én nem tudok kihozni belőle 5-6 óra képernyőidőt, de jobb mint az S2, egy napot ugyanannyi bizergálással kibír míg az kb. ugyanilyen használattal már 14 óra után megadta magát. És most adtam még hozzá a PageBuddyNotiSvc-t ami végre kiirtotta a fülhallgató bedugásakor jelentkező 'Javasolt alkalmazások'-at.
-
mkoch820
tag
Nagyon köszönöm. Te mit javasolsz? Tegyem fel az eredeti tmobile változatot, s rootolva töröljem a sok bloatwaret, mert így a triangle away programmal teljesen gyárira vissza tudok még állítani mindent? Hol tudok ennek a bootloader-es korlátozásnak utánaolvasni? Nem szeretnék úgy járni, hogy kipróbálok pl egy google play edition firmwaret, és utána nem tudom visszaállítani az eredetire...
-
mkoch820
tag
Független verziót is felrakhatok odinnal, ugye? Mármint a garancia lenne csak egyedül az akadálya? A Samsung házhoz jövős szervize tette fel eleve ezt a változatot, és ők mondták még az előző tulajnak, hogy náluk nem okoz garanciavesztést a root sem, csak azt nem szeretik, ha brickeled a telefont. Nyilván a tmobilenál problémáznának, hogy miért független, de nem vinném oda soha javításra. Szóval a telefonra bármilyen i9505-re való firmware-t rakhatok, legyen az független, tmobileos, vagy akár a GPE?
-
mgTerminator
veterán
Most olvastam vissza, zseko írta hogy neki root sincs rajta és ugyanez a helyzet, pár alkalmazást letiltott az alkalmazáskezelőben és ennyi.
A másik érdekes dolog hogy idő kell ahhoz hogy megtelljen. Restart után hiába nyitogatok meg mindent orrba szájba, legalább 7-800 marad mindig szabadon.Ja amúgy mind a 3 telóból ugyan az van eltávolítva, és ugyan azokat az alkalmazásokat használom.
-
mgTerminator
veterán
Az aksi statisztikát már sajna nem tudom megnézi mert most húztam le a töltőről nemrég. Tudtommal semmi rendszer alkalmazást nem távolítottam el.
S2nél és S3nál is dettó ugyan ez a helyzet, igaz azok is ugyan úgy lettek kiherélve.
Restart után egyébként van 1.1giga szabadon, és idővel szép lassan elfogy, aztán bazárja a böngészőt meg a többit és akad a rendszer...Volt egy forumtárs akinek teljesen szűz volt a rendszere és neki ugyan ez volt a problémája
akkor gondolom egy utólag telepített alkalmazás lehet a ludas, de vajon melyik?
-
-
Gizmo94
veterán
Csak a magam nevében írok. Mivel nem fűzted hozzá, hogy közérdekű, azért bátorkodtam megjegyezni. De sorry Local God. Majd nem teszem. Azért nem félévente szokás új hardverrel kijönni modellen belül.... Ez gusztustalan, pénzhajhászás a szememben és kibaszás a prémium kategória vásárlóival szemben...
FtcFeki Az eredeti tok kifejezetten jó, az ebayen ebből fake kínai van, az nem igazán jó..
-
zola-
őstag
Azert kerdezem, mert ha veszek s4-et hasznaltan es mar valaki beregisztralta a samsung oldalan es nem tudom megoldani, hogy toroltesse akkor mi van? Nekem nem engedi regisztralni a telefont. Akkor buktam a +2ho garit de attol kijonnek? Vagy annak kell kihivni oket aki mar beregisztralta? Nem igazan ertem...
-
FrankMonzano
őstag
Ezt csak azert kerdezem mert most vettem egy s4 keszuleket. Az emberrel az rtl media centernel talalkoztam,ott dolgozik. azt mondja ezt jubileumi ajandenkent kaptak a 10 ev felett ott dolgozok. Az imei mindenhol stimmel,gsm homenal lett vasarolva a telo,gyartoi garis,10 napos a telefon. Neki nagy,azert adja el. Amugy nagyon korrekt volt. Lehet itt valami sumakolas ?
Ja es fuggetlen a keszulek. Te jartas vagy ebben a temaban,kivancsi vagyok a velemenyedre. -
szaboba2
tag
Nekem sajnos ilyen üzemidőt még soha sem ért el
Nálam megy a gmail (csak az üzeneteket szinkronizálja), Facebook, Lookout Security, Telefonszámla Asszisztens,Viber, KakaoTalk, Intell. kép.zár, röpke pillantás, (mobilnet és wifi állandóan be van kapcsolva), a fényerő auto +3-on van. Ezek mellett az átlagos használat általában netezésből (mobilnet+wifi), rádióhallgatásból, gmail + Fb nézésből, kevés játékból (ez max 10-15 perc Candy Crush Saga), telefonálásból plusz néhány fotó készítéséből áll. Az átlagos aksi idő pedig így szokott alakulni: készenléti idő 1nap plusz 3-5 óra, kijelzőidő: 3 óra plusz 5-15 perc.
Ezt milyennek találod? Személy szerint nincs bajom vele, mert este mindenképp megy a töltőre, csak nem tudom eldönteni, hogy elégedett legyek vele, vagy többet kellene bírnia. Köszönöm előre is a válaszod!
-
GP-Sz
senior tag
Igen tudom, olvastam azt a sztorit, de szerintem ha az orrom előtt vágják fel a dobozt és abból szedik ki a magyar garanciajegyet, akkor az jó eséllyel eredeti. Persze minden lehet, de ennél több már tényleg csak a Samsung Mobile bolt vagy a Media Markt. Csak ott "picit" drágább. Egyebet már nem sorolnék ide, pl Edigitalnál vettem már fénymásolt magyar használati utasításos németországi cuccot.
-
FrankMonzano
őstag
ez hihetetlen. lassan tenyleg nem tudja az ember mar,hogy hova forduljon. nekem gsmhome-os a keszulekem,persze 2 ev samu garival. eddig ugye csak a bolti garis trukkozesekrol hallottunk,de ugylatszik nincs megallas. mi alapjan szurheti akkor le az ember a vasarlasnal azt,hogy tenyleg azt veszi e,amit igernek neki ?
-
FerNandor
őstag
húha
akkor egyelöre inkább nem csinálok semmit
köszi a választ. egyelöre kibírom root nélkül, (bár most nem is tudom, elözö telóról mybackup-pal akarnám átrakni a híváslistát meg az sms-eket, ahhoz asszem nem is kell root. utána meg majd meglátjuk.)
az az igazság, hogy egy raklap fölösleges program van rajta, de bazigyors a teló még így is és ezért egyelöre nem foglalkozom velük.csináltak már erre is biztos egy kipucolt gyári, rootolt romot, nem?
azt csak feltolnám majd kdz-böl aztán annyi----
ja meg LG-m volt elötte (optimus black és kicsit még ismeretlen a samsungos dolog
) majd xda-n is utánaolvasok, ha lesz idöm.
-
-
-
gatto_
senior tag
Ez az egész product code, oxa mizéria amit fentebb leírtál, gyakorlatilag csak a garancia miatt lényeges, vagy más anomáliát is okozhat? Mert a knox számlálóm így is ugrott már, és a garim is bolti, úgyhogy nem sokat ér. Szóval részemről nem különösebben izgat.
Tehát ha valaki rootolta, akkor ne tartsa magában, mert csak ez miatt várok még.
-
Muffi
aktív tag
hmm én ezt nem értem. Nekem Ts ugye szóval a product code az TMH ugye? Na most az első leak 4.3 az is OXA volt, nem? Mert mikor az volt fennt nekem akkor nálam változott vmire.. De ha pl 4 fájlost tennék fel ami már zárt bl-es akkor visszakerül az eredeti product code?
Kunsztler: Ha feltelepült akkor utána lövök
-
Gizmo94
veterán
Ezt honnan veszed? Semmi közöm a gsm boltokhoz, rühellem is őket rendszerint, de a függetlenítéshez nincs az a szerencsétlen hülye aki átírna egy imei-t, amikor sokkal egyszerűbben megvan... A függetlenítést ne keverjük már össze a letiltott telefon újra működőképessé tételével, amihez átírják az imei-t..
-
gatto_
senior tag
Ez valóban így van. Az egyik barátomhoz már csöngettek be este a rendőrök, és vitték el a telefonját, amit a Pólus centerben, számlával vett valami arab gsm boltosoktól. Aztán kiderült, hogy valami lopott, kiütött cucc. Mázlija volt, hogy megvolt a számla, így tisztázódott, de a telefont lefoglalták.
-
GLOCK34
aktív tag
Ez nagyon jó! Soha nem gondoltam,hogy nem mindegy hol és ki nézi meg.
Most már nem tudom visszacsinálni,legfeljebb felveszem a kapcsolatot a gyártóval. A Pf 2 esetén is ez lett a megoldás,mert a szerviz kétszer is elhajtott mint a legyet,mondván én okoztam a karcokat nem rendeltetés szerű használattal. A gyártónak már más volt a hozzáállása és a véleménye,így harmadjára javították garanciában rövid időn belül.b.bela1: Én is már kínomban nézegetem a tokokat,ezelőtt sem használtam csak nagyon ritkán.
Még azt nem tudom,hogy az ilyen tokokban nem fő meg hamar a telefon?
Az még tuti lenne,ha mondjuk túlmelegedés miatt meghal és ezen okból ugrik a garancia. -
Blaise
veterán
Én is vigyáztam az eddigi összes telefonomra, lekopogom, hogy nem is volt eddig baj, de beleolvastam a kijelzőkárosult topicba, ahova elég sokan írtak, ráadásul XDA-n is sokan foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Sima zsebben hordásnál is megtörténhet a baj a fentiek szerint, külön féltégla tokot meg emiatt hozzá venni azért túlzás lehet.
-
GLOCK34
aktív tag
Pont emiatt nem értem az egészet. Nekem úgy tűnt hogy az üveg felület eléggé merev-nem rugalmas. Gondolom alatta vagy egyben azzal ott a panel közvetlenül. Hogy lehet az,hogy belül eltörik,kívül pedig nem.?
Ha hátulról kapott volna akkor viszont szerintem az a pár tized mm vastag plasztik hátlap eléggé megviselt lenne. -
MunezXBK
nagyúr
Aha...ez akkor sem állja meg a helyét. S3-hoz hívtam őket, töltés gond miatt. Meg most az elrepedt S4 üveg...ezzel mi rosszat tettem? S-től kezdve volt mindegyik széria...ráadásul otthon mindenem Samsung. De le lesz cserélve. Én nem tömöm olyan cég zsebét, aki így áll az "eltartó" ügyfelekhez.
Ne...nem kell az előadás, nem hiszem, hogy meg tudsz győzni a korrektségükről. 27 nap alatt ért ki a szervizes is...ráadásul a központ rá 1 hétre hívott, hogy most akkor mi van a telefonommal? Ez a prémium szerviz...
-
nadi94
csendes tag
Pontos értékeket most nem tudok írni,de 4 dolog van ami ébresztget.
1. Facebook (ezzel tisztába vagyok)
2. Google-szolgáltatások (ez nem tudom hogy miért ilyen magas, mert amit csak tudtam kikapcsoltam)
3. Android rendszer
4. Samsung Push Service (ezt szintén nem tudom hogy miért lett ilyen magas, eddig sosem ébresztgetett) -
nggabi
félisten
kabbe
új minden, nem tákolt
most az utolsó 10%ot kikapcsolva is feltolta. az lesz amit mondasz h nem tudott kijönni a csutkára merült állapotból mert kevés volt az A. de akkor se fogom 2Ael tölteni h felpuffadjon az akksi pár hónap múlva.
sim új, most megint jó. úgy érzem a telenor sz0pat
más: próbálgattam a legyezgetést a telefon előtt, ez melyik programoknál működik? szemmel verni már tudom, az működik
-
Maquuu
tag
Keressük meg a com.sec.knox.seandroid és com.sec.knox.store könyvtárakat és nevezzük át őket: 000.com.sec.knox.seandroid és 000.com.sec.knox.store -ra
4, Ezután a gyökér /system/app/ mappából töröljük a fajlokat: KNOXAgent.apk, KNOXAgent.odex, KNOXStore.apk és KNOXStore.odexLehet másik módszerrel kellett volna rootolni? Vagy a root nem befolyásolja a wifit?
Újra rakom odinnal de elég csak az 1 fájlos rom?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest