- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
HUTCHDB #1305 üzenetére
De olyan komolytalan, leszarozza azt a processzort, ami a One-ban is van... Úgy ír róla, mintha szart sem érne, ezt az embert pofán kéne vágni, hol találom?
Mondjuk mond egy-két dolgot, amiket én is úgy gondolok. Nem váltok egyenlőre S2-ről és szerintem is csúnya, hogy a fehér kivitelnél átvilágít az érintőgombok világítása a gomb mellett is. (Ez az s3-nál is idegesítő számomra)
-
Laraxior
titán
válasz
HUTCHDB #1305 üzenetére
Zárfeloldásnál biztosra mondom, hogy nincsen lagg, mivel többször is elsötétült a képernyő ezért ki kellett nyitnom, nem volt semmiféle bug. Első kérdésem a tárcsázó volt..
De azt mondom, hogy nem volt telepakolva, és belakva. Azt tudjuk, hogy a teljesítménye csökkenni fog, ha pakolunk rá programokat amiket használunk.
Végülis nem probléma, mert úgyis jönnek rá a romok, tehát variálhatóság végtelen lesz itt is.(#1307) AMD X2: Nem az volt benne, hogy a kölyök áthúzta a cuccát S3ról S4-re? Mert akkor jóhogy laggol mint atom
szerk.: De, ezért nemér szart sem a teszt
-
AMD X2
senior tag
válasz
HUTCHDB #1305 üzenetére
Én is olvastam azt a " Tesztet" !
Valaki jól elpiszkálta azt a rendszert már azon a teszt készüléken szerintem.
Gyári visszaállítás legalább elfért volna. Persze ha megtette a tesztelő az már más tészta.(#1308) Laraxior : Azt írta is tényleg, hogy ráköltözött minden törlés és visszaállítás nélkül.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUTCHDB #1048 üzenetére
Tanultak a tavalyi hibából... Akkor az S3-at nagyon olcsón adták, és amikor kiderült, hogy viszik a cukrot, emeltek az árakon, nem is keveset... Úgy vannak vele, hogy ezt is vinni fogják, ha meg nem, max engednek az árakon... Minden esetre ez az árazás kibaszottul gáz, ennél alaphangon olcsóbbnak kellene lennie 20k-val átlagban. Nekem mondjuk a havidíj nem számít, de nem tartom nyerőnek, hogy 0 Ft-ért elvihető, így minden idióta meg fogja venni, akinek nincs rá pénze, mert 0 Ft... aztán majd lesnek a törlesztőnél és a nagy havidíjnál. Nagyom sok vissza fog kerülni, 8 napon belül... Ezt elszúrták, akik kitalálták, inkább engem kérdeztek volna meg marketingen
-
-
Dare2Live
félisten
Gyorsan felraktam egy GOt hátha én vagyok vak,de nem. Ugyanúgy ott a feloldás lag. De amit én próbáltam, a szerint teljesen mindegy, hogy TW van fent, go, vagy Nova, romnak revolution vagy omega, a feloldás lag ott van.
Tudott amúgy az ok is, a deep sleep. Ha kikapcsolod akkor eltünik lag, csak egy csúnyát belerugsz az aksi időbe.Képernyő lag meg pl itt összefoglalva. [link] Egyértelműen HW hiba.
Persze ezen is lehet reszelni pl ha ~0ra veszed a frame buffert akkor csökken, de egyrészt még mindig messze lesz az SGS1/Iphone szinttől ráadásul szaggatni is fog. -
Dare2Live
félisten
Nem feltétlen minden lag sw probléma. pl a A lustább reakcióidő lag (nem reszponziv panasz) HW probléma S3, Note2n is. Innen nem lehet vele mit kezdeni. De a feloldás lag is uilyen tipikus S3/Note2 HW betegség nem lehet SWsen orvosolni illetve azt igen csak azt az aku csunyán megérzi.
-
szimike79
őstag
Szerintem a srác csak szimplán sokkhatás alatt állt még, hogy nem Exynos chip van a gépben. Becsukta a szemét 10 másodpercre miután rányomott a galériára, ezalatt próbálta leküzdeni lélekben az őt ért sokkot a snapdragon miatt, valamint le kellett küzdenie a telefontesztből eredő unalmat is. Lehet, hogy bealudt pár pillanatra, olyan unalmas volt. Szerintem ezekből adódhatott a 10 másodperces lagg.
-
Vertigo
aktív tag
volt note2 meg s3 is masik pulton erintolegesen azokat is megneztem, de ott nem tunt fel ilyesmi, csak az hogy kicsit lustabb a reakcioido a szifonhoz kepest (nehany tizedmasodperc, szoval csak erzesre), de laggot nem tapasztaltam, mint a nyomogathato s4nel.
u.i.
mondjuk nem neztem meg milyen verzioju droid+tw megy az s3/note2-kon... -
Ronny3
aktív tag
Az S3-nál az energiatakarékos módban azért akadozott kb minden, mert az a beállítás lekapcsolt a 4 magból kettőt!
A Samsung project managere szerint:
Az S4-nél az energiatakarékos módban már ezt kiküszöbőlték, vagyis máshogy van megoldva, nem pedig MAGOK teljes lekapcsolásával!
Így az S4 annyival is jobb, hogy energiatakarékos módban NEM FOG akadozni, laggolni semmi.. remélemA fentibb teszt valóban tulzás és szerintem direkt negatívra készítetett!
-
-
assemble
addikt
Itt olvastam, a post elejen ir rola
I picked up the One on AT&T yesterday. I haven't really used an HTC device in quite awhile, and I'm pretty happy with this phone.
The very first thing I did was to unlock the bootloader. HTC (like everyone) got this very wrong in the past, but they finally got it right. The production device is fully unlockable on the AP side using an unlock code from HTCDev. It only took a couple of minutes to follow the prompts on the site and I was greeted with the UNLOCKED message in HBOOT. Installed CWM and did a backup.
-
sipy888
aktív tag
(#829) Criton : nem írtam hogy a HTC a legjobb, csak azt hogy miben jobb mint az s4.
(#831) HUTCHDB : igen még én is dilemmázok, nagyon egál a 2 !
egyéni preferenciák dönthetnek csak a 2 telefon között, amiben nálam picit előrébb van a HTC, épp ezért kérdeztem hogy mit tudtok az S4 javára írni
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az Exynos5-ös változat WM5102-al, a SD600-as pedig integrált Qualcomm Audio DAC-al érkezik. Azonban, mint a GSMA is írta, a hangminőség nagyon jó a Snapdragonos változat esetében is, bár lehetne hangosabb. Az I9505 egyébként ugyanazt a hangcsipet tartalmazza, amit a HTC One.
-
Hunreal
tag
A mostani egy HTC one X. Hogy miért passzolom le? HTC fanok lelőnek egész biztos.
4 hónapot bírtam vele, elég volt. Egyszerűen sz*r. Nem tudok rá mit mondani. Annyi bug, aksi, melegedés probléma volt vele, mint a franc, pedig a régi s2-öm se volt hűtőház. Nevetséges, de például nem bírt ki a telefon egy körülbelül 2-3 órás navigációs, gps utat úgy, hogy ne kapcsolódjon ki. A vicc az volt, hogy a telefont fullosan vettem le a töltőről, kocsiba be, szívargyújtóba bedug, de lemerül! És tudod miért? Mert többet fogyasztott, mint ahogy töltötte vissza. Még a régi s2-öm is nevetve lenavigált 800 km-ert és fullosan vettem le. De ezen kívül még rengeteg idegesítő hülyeség van/volt benne. Az már más, hogy a HTC one dizájn nagyon szép, viszont a mostani csalódottságom miatt a HTC felé se nézek egy darabig. -
Criton
veterán
Szóval szerinted a 16-os + SD kártya bőven elég? Ezekbe egyébként milyen SD kártyát érdemes venni?
A programok telepíthetőek már minden hókuszpókusz nélkül az SD kártyára?HUTCHDB - ez nem neked megy!
Miért jön most ide minden HTC-s a Samsungot ócsárolni komolyan
Nem értem
ez szerintem nem az a topik!
Kezd egy kicsit már unalmas lenni, de aki ilyen telefont szeretne vásárolni, betéved ebbe a topikba, és csak azt látja, hogy megy a köpködés ezerrel...így a HTC - úgy a HTC stb...
(#547) skilled88 : eddig én Apple tulaj voltam, és lehet maradok is, de ez a telefon is megtetszett. Ettől függetlenül mégsem kezdem el, hogy így az Apple meg úgy.... ez az egész már gyerekes KOMOLYAN!
-
Danny750
őstag
Sajnos a fekete i5 problémás, de a fehérrel+i4/s semmi gond! Egy kis alu azért nem árt a készüléknek, főleg ilyen árkategóriában!
(volt note2-őm és jó volt kézben tartani ,de nem minőségi..........)
Semmivel nem éreztem minőségibb készüléknek ,mint egy Galaxy Mini-t....
Ha valóban alu keretet kapott az S4 ,akkor majd érezni fogod a különbséget a két készülék között!
Viszont nekem még mindig furcsák azok a vonalak a keret élein........
Alu keretes készüléknél ilyent nem szoktunk látni.. -
Criton
veterán
Én pont i5 és s4 között vacillálok, de eddig az s4 a nyerő. i5-nél eddig a karcosodás, amit senki nem tud megmagyarázni hogyan keletkezik, valahogy nem jön be, főleg az árát megnézve a telefonnak.
S4-nél továbbra tetszik az, hogy nem kell olyan komolyan vigyázni a külsőre. Sajnos ahogy eddig látom, i5-nél tokban tárolás mellett is vannak kisebb karcok... de még várok, hogy a kettő közül melyik... -
Rhino666
addikt
Volt már Samsung telefonom, de nem egészen értem hogy ez mégis miért releváns...
S3 nem, de nem kell ahhoz birtokolni valamit ahhoz hogy átfogó következtetéseket vonhassak le róla ha egyszer itt van karnyújtásnyira egy és elég tüzetesen összehasonlítottuk a tulajjal.
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy hogy merészel tesztet írni Bog az S4-ről, mikor csak kölcsönbe kapta a készüléket?!
-
Rhino666
addikt
És mi ez a minden tér, amiben jobb az S3? Pl. rosszabb a hangminősége, sokkal halkabb, rosszabb a kijelzője, rosszabb képeket csinál, a problémás készülékek toplistáján első helyen szerepel? Ezek az én szótáramban nem pozitív tulajdonságok. De kíváncsi vagyok, hogy mégis miben jobb az S3, itt van elérhető távolságban mindkettő, gyorsan meg tudom nézni.
-
Nekem is volt mindkettő. HOX teljes 3 hetet bírt nálam.. Azóta S3-at használok. Nem véletlen volt tele anno HOX-ot cserélnék S3-ra hirdetéssel az apró.. Meg gondolom az eladási statisztikák is azt támasztják alá mennyi szerencsétlen hülye van aki S3-at vett.
Pedig a HOX jobbVicc a kabaré amit itt művel.
-
Roxbury
őstag
144-ért vettem az S3-at induláskor a T-nél anno. Szerintem ez is ott fog kezdeni. Annyiért pedig nem rossz valóban.
Ha nem lenne Note II-m, most ezt venném. Az, hogy műanya, az meg sosem zavart, mert csak egyszer láttam mindegyiknél, mielőtt feltettem a gyári Protective Covert rájuk rögtön vétel után. S4-nél se lenne másképp.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest