- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Jocó@
tag
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
@Jocó@ #63672 üzenetére
Ha rootolva van az S4 akkor csak telepítsd fel ezt az app-ot.Először Root jogot fog kérni azt engedélyezd.. majd Klikk unlock aztán amikor végzett akkor kérni fog egy újraindítást – DE NE indítsd újra a telefont, hanem menj a “Reboot Later” gombra azaz később indítjuk újra a telefont.
Ezután manuálisan szimplán kapcsold ki a telefont....végül bele a másik sim és voaláááá....Ui:Tesztelo.hu:.....vazze is megy f@szán offline gps-ről...
-
-
D-Phrag
senior tag
válasz
@Jocó@ #46433 üzenetére
Na ezt kérdeztem itt fórumon, de senki nem volt hajlandó válaszolni. Szóval a gyári fólia alatt besárgul/mattul a kijelző
Akkor én is lecserélem arra, ami a pack-ban volt.
Amúgy pedig tökéletes az autós töltő, bár nincs rajta, hogy hány amperes, de tényleg jól teljesít, valamint tetszetős, hogy alapból pirosan világít a felirat körül, bedugva pedig kéken.Azzal a kóddal, amit a kolléga írt, alig 1300Ft-ért vihető. Én aznap el is mentem érte, mikor megrendeltem. Fain.
a felirat körül
-
ricsi0307
senior tag
válasz
@Jocó@ #46433 üzenetére
Ha már a készletsöprésnél tartunk és belinkeltétek ezt a kis ajándékáras pakkot akkor hadd viszonozzam. Nekiálltam és végignyálaztam az egész tartozékos részleget és erre bukkantam.Gyári Protective Cover (legalább is a képen az van) kevesebb mint egy ezresért.
-
plaszy
őstag
válasz
@Jocó@ #43477 üzenetére
Szia!
Töltsd le Playről a Genuine Galaxy - Phone Info app.-ot. Elindítod, és akkor kiírja, hogy valóban eredeti-e a teló.
Továbbá a Download mode-ban a számlálót ellenőrizd le, hogy 0x0 legyen. Kép
Használt telóknál még érdemes a *#0*# beütni a tárcsázóba és végigpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest