- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Doggy dog #10590 üzenetére
Nem így értem. Samsung magyarországnak írtam, mert a maysamsung, meg telemax, már megvolt négyszer és elegem lett, hogy a hiba még mindig fennáll. A samsung magyarország megbízta a Telemax szervizt a bevizsgálással, az ő levelüket mellékelve, kértem garifutárt, mert így kényelmesebb eljuttatni a Telemaxhoz, remélem így már érthetően fogalmaztam, bocs ha nem volt érthető
-
szemesi69
addikt
válasz
Doggy dog #10588 üzenetére
Samsungnak megírod a problémádat, mondjuk én cserét kértem a sok szerviz miatt, mert még mindig merül, ők meg bízzák a Telemax szervizt, hogy vizsgálják be. A szakvélemény alapján döntenek. Amikor a Telemaxal egyeztettük a futárt, azt mondták nem valószínű, hogy a telefon vissza jön, ebből ki indúlva úgy gondolom csere utalvány lesz, de majd kiderül.
-
Tamás88
őstag
válasz
Doggy dog #10554 üzenetére
"samu üzletpolitika,hogy csak a legújabbal mehet a szervizből"
Mikor beadod a készüléket, akkor direkt rá kell írni, hogy nem kell szoftverfrissítés. Akkor nem is tesznek rá. Egyik ismerősömnek S5-je van lengyel cukorkával (hivatalosan akkor még nem volt nálunk), és mindig ráírta, hogy ne frissítsenek, nem is frissítettek.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Doggy dog #10391 üzenetére
Visszahozta a futár!
Kijelzőcsere megvolt (keretkopás ezáltal eltűnt) Az új kijelzőn nem látszik ilyen világosabb sáv,úgyhogy mindenkinek javaslom,hogy ellenőrizze (*#0*# blue).Ha ilyen,akkor kijelzőcsere + eltűnik a keretkopás is.
Munkalap szerint cseréltek usb,jack csatit,antennát és hátlapot!!A hátlap tuti nem cserélt,megkopás ugyanúgy látszik rajta mint előtte,akkor most hogy higgye el az ember,hogy a többit cserélték?Kijelzőt nem számítva,az ok!
-
raschi78
újonc
válasz
Doggy dog #10153 üzenetére
Köszi.
Nem vagyok otthon Android fronton. (iOS-t használtam eddig,az egyszerűbb volt, csak már nincs pofám ennyit kiadni új iPhone-ra)Rámfér még az utánajárás. Felhasználói szinten kezdem kapisgálni a témát. Szerintem root-olni még nem fogok mostanában. Azt hittem van valami egyszerűbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest