-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
válasz
Chereiose #4246 üzenetére
Ha hibát keresel, akkor csak azt fogsz találni. Az iCsodák se tökéletesek, az árukhoz képest meg messze nem...
Az meg pl. nem az S4mini hibája, ha egy rossz microSD kártyára nem tud írni! Ja, hogy az iCsodákba nem is lehet berakni a rossz (de mondjuk a jó) kártyát se...
Én elég kritikus vagyok a telókkal, de az S4 mini esetében eddig csak az akksi méretével volt gondom, de mondjuk a használati szokásaim miatt 3.000mAh alatt nincs olyan teló, amivel ne lennének akksi gondjaim... -
válasz
nyugi, nincs olyan gyártó/típus, amire nem találsz a netes keresővel olyan felhasználói hozzászólásokat, amikben tapasztalt hibákat taglalnak.
igaz, egy része felhasználói hiba, vagy például hamisítvány memóriakártyát tesz a telefonba, amit nem kezel rendesen a telefon...stb, és csak apró hányadában tényleges a telefon hardveres hibája, ami pedig még az ettől jóval drágább kategóriában is előfordul, lásd például az iphone 5s, amiből sok kijött akkumulátoros hibával, pedig erősen csúcskategóriáról van szó, ár tekintetében is. -
tomi613
aktív tag
válasz
Ez azért nem igy van. Nem márka függő. Sajnos nagytöbbség azért jön ide mert problémája van a teloval. De ennek is nagytobbsége csak nem ért hozzá és ebből van a gond. A többiek meg szeretnek a mobilon bütykölni,alkotni. És persze segítenek ha tudnak. Én is több fórumot átolvastam, több típust,márkát. Hisz én legalább 2 évre veszek telefont. És nálam a S4 mini győzött a Huawei P6 volt a második. Lehetet volna Asus padfone 2öm is. De drága és túl nagy nekem. Ez kicsi, kompakt és azért erős. Nem bántam meg!!!!! Nagyon jó telefon! Mondom ezt 3 hónap után...
-
Tamás88
őstag
válasz
Chereiose #4231 üzenetére
Az Iphonek is megtudnak ám hibásodni (pl. saját térkép), nem csak a Samuk. Magával a telefonnal nem igen szoktak hibák lenni, inkább az operációs rendszerekben, de ezt a következő szoftverfrissítésekben kijavítják. Az előző telefonom Galaxy S volt, és 3 évig simán kibírta, igaz 1 év után romolgattam (ami általában az éppen aktuális CM volt), és simán kibírta. Az eladás utolsó napjáig CM 10.1.3-at (ez Android 4.2) használtam nagy megelégedéssel.
-
Tamás88
őstag
válasz
Chereiose #4226 üzenetére
Alapból jó telefon, csak néha azt csinálja, hogy amikor 1 csíkra lemegy a térerő, akkor megbolondul a térerő része (azaz pl. repülőmódba való átkapcsolásnál kb. 1 percet kell várni), ilyenkor csak a beállításokat kell birizgálni össze-vissza, és akkor helyrejön. Maximum 64GB-ig tudsz beletenni SD kártyát.
És még mielőtt bárki kérdezi, T-Mobile-os rom van rajta, ami júniusi.
-
tomi613
aktív tag
válasz
Chereiose #4226 üzenetére
8 GB-os ebből 5.1gb áll rendelkezésre. A Samsung 32Gb os Class 10-es tökéletes bele. Én ezt a microsd-t a Telekomnál 20% kedvezményel + 5000 ft kuponnal vettem 5890 ft ért. Amiből most vissza jön 5000ft bruttó mert technikai hiba miatt későn kaptam meg a kupont. És ezt jóvá írják a telefonszámlámon.
-
válasz
Chereiose #4171 üzenetére
szia,
egy probléma lesz, akik s4 minit vettek, azok vélhetően okkal tették, tehát itt várhatóan azt a véleményt olvasod majd többségében, hogy szerintük nem éri meg - tisztelet a kivételnek, ha lesz olyan -, az s4 témában meg pont fordítva, ott nem igazán cserélnének minire, még adott különbözet mellett sem, és mind a két tábort meg lehet/kell érteni.
nehéz lesz döntened, de csak hozzávdetőleges támpontot fogsz kapni akkor is, ha minden számításba jöhető telefon táborát megkérdezed, ezért érdemes inkább csak az előnyöket és hátrányokat, illetve az esetleges hibákat, hibalehetőségeket feltérképezned, és az alapján dönteni.
olvashattad a főbb különbségeket a választós témában, ha az nem győzött meg, és esetlegesen csak megerősítést szeretnél a mini mellett, mert az olcsóbb, de számodra az is elég, akkor ne is gondolkodj, vedd meg azt - és ezt nehogy rosszindulatú megjegyzésnek vedd, mert nem annak szántam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged