- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
válasz
nyulnyulu #2107 üzenetére
Szia, Sziasztok!
Az utángyártott S View tulajoktól szeretnék érdeklődni, hogy az áron és a "márkahiányon" kívül van valami különbség az eredeti és az utángyártott között? Gondolok itt pl. funkcióbeli hiányosságokra, gyengébb illesztésre, bármire. Vagy csak a név hiányzik, de a minőség ugyanolyan?
-
janos666
nagyúr
válasz
nyulnyulu #2356 üzenetére
"Még a kinai telóknál megértem a romolgatást"
A Samsung az dél-koreai gyártó.
Vannak valódi premium termékeik, amiknek akár vaskosabb is a bele, mint a japán gyártók hasonló kategóriájú megoldásai, de vannak valódi "Made in China. Cheap TOP Quality." féle ollcsó kínai minőségű termékeik is. Szóval lehet náluk jól járni, és sz¤pni is (pl. ott, ahol sikerül elhitetniük, hogy az olcsóbb modell is a prémium közeli rokona, pedig egyik az tényleg high-end, a másik abszolút budget termék, és előbbi megér egy magasabb összeget, de utóbbi már az alacsonyabbat sem, mert nem annyival olcsóbb, mint amennyivel gyengébb, csak Samsung név alatt jön, nem no-name, pedig igazából olyan a bele). -
kodmen
aktív tag
válasz
nyulnyulu #2188 üzenetére
Köszönöm, de Vodás nem jön szóba, hacsak Telenor-os kártyával nem működik garivesztés nélkül
Igazából lehet, hogy a cég váltani fog szolgáltatót, ha nem kap megfelelő kedvezményt a Telenornál (kifuttatják a hűségidőket), ezért nem vehetek praktikum-os (kártyás) sim-lock-os telefont, mert ha váltanak, és föl kell oldani a korlátozást, akkor meg kellene fizetnem a listaár különbözetet (50.000) + feloldási díjat!
Inkább független legyen!
Egyébként miért döntöttél úgy, hogy mégis az S4 minitől válsz meg, nemrég még a p6-ot árultad? Vagy igazából mindegy, amelyik előbb elmegy? Nálad hogy bírta szuflával a mini?
Köszi! -
kodmen
aktív tag
válasz
nyulnyulu #2169 üzenetére
Irtam tegnap a VIP-Phone-osoknak, kaptam is választ. Az árukeresőn EZT a telefont néztem ki, és kérdeztem róla, hogy gyártói a gari, vagy sem. Közölték, hogy az már egy régi készülék, ami mellesleg függő, és a voip korlátozva van benne (skype stb), bolti garis, de a korlátozások miatt nem is rendelnek már ilyet és ITT találom ami nekem kell.
Tény, hogy nem volt leírva, hogy független stb., mégis becsapva érzem magam, amiben megerősít, hogy már nem rendelnek olyan készüléket, amit megtalálok a honlapon és amivel az árukeresőn a mezőny elejében vannak... Ja, és az oldalon a gyártói garanciás Samsung mobilok között nincs is fent! Megnézem máshogy is, de szerintem direkt nekem kreálták ezt az oldalt!
(kereséssel rátaláltam)
Azért az a több, mint 25.000 Ft nem mindegy (illetve nem zavarna, ha 100.000 lenne a drágább). Hol lehet / érdemes még100.000 alatt 2 éves gyártói garival venni S4 minit? Én is kutakodok még, de biztos vannak nálam tapasztaltabbak
-
kodmen
aktív tag
válasz
nyulnyulu #2158 üzenetére
Igen, az árukeresőn nézegettem, ők szimpik voltak, csak nem volt megbontva / leírva, hogy mit takar a 24 hó. Egyébként mit jelent pontosan a gyártói garancia? Ez nem olyan jó., mint a szolgáltatós? Hova kell vigyem a készüléket, ha gond van? Esetleg garanciafutár viszi? A mostani Samsungom Telenor-os, és a Telemax GSM-nél járt, amikor pórul járt...
-
kodmen
aktív tag
válasz
nyulnyulu #2149 üzenetére
Köszi, ez alapján a Telenort választanám.
Céges az előfizetés, és megkérdeztem, hogy hány év hűséggel lehet most telefont venni, de sajnos a listaár játszik csak. Az meg 145.900.- FtKész rablás, csak azért, hogy normális garanciád legyen...
Tudnátok tanácsot adni, hogy hol érdemes megvenni a telefont, ahol esetleges garanciális hiba esetén nem szokott gond lenni, ill. minél hosszabb garit adnak (eddig 12 hó teljes körű + 24 hó szoftver volt a legtöbb, amit láttam.) Az árak úgy láttam 100 alatt mozognak nagyjából...
Köszönöm!
-
Skynet258
veterán
válasz
nyulnyulu #2096 üzenetére
Ugyanezt vettem 1600-ért Ebay-en (Vaterások is onnan szerzik), de az az egy hibája van, hogy a kis ablak rész nem érzékel. Tehát mikor hívás van, akkor nem tudom elhúzni az ikonokat, hogy felvegyem, ergó hajthatom le a fedlapot. Ez nálad is így van, vagy csak kifogtam valami hibás darabot?
-
muratomi1
senior tag
válasz
nyulnyulu #2089 üzenetére
Én apródon sok kamuval találkoztam.. az a baj, hogy pl ha nincs meg egy tartozék hiába van teljeskörü garancia rajta nem fogják megvenni mert azt hiszik hogy kamu.. pedig az enyém nem volt az és jóval áron alul adtam volna az s4-et (kb 120-ért). Mégse kellett nekik mert sokallták a pénzt érte.. ja de egy sony-ra nem
-
muratomi1
senior tag
válasz
nyulnyulu #2080 üzenetére
Köszi.
Sajnos nem lettem okosabb. nekem volt egy s4-em aminek betört a kijelzője és megváltam tőle.
Viszont nagyon jó volt számomra de most nem találok 120-nál olcsóbban ami nem átverés.
S4 mini meg 100-ért is van ami elég jó ár hozzá képest de kb olyan mint az S2. (vagy nem tudom, egy szoftverfrissítéssel kb ugyanaz lenne a kettő szerintem).
Most nem tudok dönteni, a pénz meglenne rá de nagy dilemmában vagyok.. -
dekan0v
tag
-
Ironizer
tag
válasz
nyulnyulu #1820 üzenetére
Hát az a baj, hogy automatikus szinkronizációt az nem tud, csak kézzel le/fel tudod másolni a képeket, file-okat, de ennyi. Nekem az kéne, hogy automatikusan átkerüljenek az újonnan készült képek a telóról, aztán ha esetleg törlök vmit pc-n, akkor szinkronizálódjanak a törlések is automatikusan vissza a telóra. Magyarán van két folder, egyik a telón, másik a pc-n, és mindig legyen pontosan ugyanaz a tartalmuk, bármi változás is történjen bármelyikben, akkor a másik kövesse automatikusan.
-
Flyme
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged