Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
formax
tag
Mióta a KitKat van a telefonomon, a gps bekapcsolásakor mindig felugrik ez az ablak:
Mindig elfogadom, de újra jön, ha bekapcsolom. Régebben ezt nem csinálta. Hol tudom ezt úgy beállítani, hogy ne jöjjön elő újra?
-
formax
tag
válasz
Trooper82 #6923 üzenetére
Nem látok semmi lényeges különbséget. Talán az akksi jobban bírja, talán stabilabb, de ebben sem vagyok biztos, lehet, hogy az újratelepítés egyben ki is takarított, és ennek látom a jótékony hatását. (De olyan most is van, hogy valami beragad, elkezd forrósodni a teló, zabálja a netet, fogy az energy, ami újrainditás után megszűnik, csak talán ritkábban.)
Egyébként semmi új funkció, fícsör, bármi nincs, minden ugyanúgy néz ki, ugyanott van. (2-3 apró kivétel: más a gps szimbóluma, ketté van osztva az alkalmazás listában az összes és a letiltott programok listája, és eltűnt a vessző a samsung billentyű főoldalán a space baloldaláról.) -
formax
tag
válasz
Panthera #6870 üzenetére
Nekem a kedvencem a panorama funkció, vízszintes képhez állított telefonnal, függőleges panorámához vízszintes telefonnal szoktam képet készíteni. Ha jól csinálom (nem billen ki a forgatási síkból a gép) gyakorlatilag tökéletes illesztéssel, nagyszerű emlék, vagy dokumentum képek készíthetők. 1200 pixel körüli magassággal, akár 360 fokos sőt még nagyobb szögben is.
-
formax
tag
válasz
m4tyik4 #6852 üzenetére
Változó. Szigetszentmiklóson E, H és H+, Budapest XVI. kerületben, épületen belül E és H+ között változik.
Nemrég állt át a cég vodafone-ra T-Mobilról, és nemcsak az LTE hiánya miatt tartom rosszabbnak a vodát, hanem valahogy instabilabb, és gyengébb az egész, gyakran lassul le, sőt dobja el a kapcsolatot, mint a T.
Az LTE-vel micsoda hasítás volt a netezés, de főleg a fájlküldés, letöltés wifi hotspoton keresztül!
Mostmár mindegy, itt elköteleztük magunkat egyidőre...
Egyébként nekem voda függő telefonom van, és le is van tiltva (nem jelenik meg opcióként) az LTE hálózat. -
formax
tag
válasz
fightboy #6702 üzenetére
Én is telepítettem a vodás verziót, de a biztonság kedvéért a telepítések után (a saját programok automatikus telepítését is beleértve), csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, és utána telepítettem mindent újra. Nem tudom, volt-e ennek értelme, de eddig minden hibátlanul működik, a galériát is látja, meg az SD kártyát is.
-
formax
tag
Visszalapoztam pár oldalt, de nem láttam még ezt a hírt: tegnap megjött a Vodafone-os telefonomra Kit-kat (4.4.2), I9195XXUCNEA
Remélem, megoldódik a borzasztó gyors akku lemerülés problémám. -
formax
tag
Nagyon merül az akkum.
Mielőtt szervizbe vinném, ki szeretném szűrni az esetleges szoftveres hibákat.
Mit ajánlotok? Gyári beállítások visszaállítása (ez a feleségem Ace3-án bevált), vagy rootoljam, és letiltsam a feleslegesen induló programokat? Vagy valami mást? -
formax
tag
A Samsung billentyűzet prediktív üzemét lehet-e cserélni, vagy módosítani?
Az Ace3-on a space, vessző, pont billentyű nem csinált semmit, ami sokkal jobb volt, mint az S4 minin, mert itt ezek a billentyűk a kékre változó prediktív javaslatot véglegesítik, ami sokszor nagyon zavaró, és nehezen áthidalható. Amúgy nagyon szeretem, mert jól működik prediktív szövegbevitel, de ez nem tetszik. -
formax
tag
válasz
Tamás88 #6047 üzenetére
Nekem is a waze jött be, mert az egyre nagyobb felhasználói közösségnek hála, dugó esetén értelmes elkerülő utakat javasol, és mindig percre pontos a számított érkezési idő is. A hangalapú keresés is nagyon hasznos.
Visszatérve az "LTE van vagy nincs?" problémára, most mentünk át a vodához, és úgy látom, náluk nincs LTE...
Azon csodálkozom, hogy a telefonból is eltüntették az LTE opciót.
Viszont 12.000 Ft-ért "ingyen" telefonálhatok belföldön: (okos ráadás red)... -
formax
tag
Na, megkaptam a készüléket, be is laktam, rendben van. Viszont nem értem azt, hogy a dobozra az van írva, hogy LTE Cat3 100Mbps, ehhez képest a mobilinternet beállításoknál nincs ilyen pont, és a sebesség is kb. 10-15 Mbps. GT-I9195 modell, Vodafone.
Most akkor van LTE vagy nincs? -
formax
tag
Sziasztok!
Céges mobiltelefon osztás lesz holnap. Nekem S4 mini van szánva, de van még jópár Express II is. Szerintetek jó lesz-e az S4 mini, vagy érdemes lobbiznom az Express II-ért?
Ami elgondolkoztat:
- képernyő méret 4,3" vs. 4,5"
- Super AMOLED vs. TFT: nem szemcsés a képernyő? Nem nagyon tompa napfényben az S4 mini képe? (A jelenlegi ACE3-nak jobban tetszik a képe, mint az SIII minié)
- 1900 mAh vs. 2100 mAhTudom, hogy az S4 mini magasabbra pozícionált telefon, de kíváncsi vagyok a felhasználói tapasztalatokra
Átlagos, mérnöki használatra kell egyébként, gyakran építkezéseken bóklászva (email, internet, navigáció, pdf tervnéző, word, excell, fényképező, naptár, számológép, jegyzetfüzet, angol szótár stb…)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest