Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
radicspeter1 #5097 üzenetére
A wannam xposed-el ereditnek mutatja magát a rendszer.Erre gondolsz?
-
Acef
addikt
?
alap AM.. +CWM +deodexelt BM.. +Root és frissít?
-
Acef
addikt
Hi!
jelenleg milyen van rajta?
beállítások/eszköz névjegye: -
Kajla5
aktív tag
Mi a különbség a romok között?Én ma vettem a telefont és nagyon tetszik.Örülök hogy ezt választottam és nem a Lumia 925-öt.
-
Tamás88
őstag
Gyári romok frissítésével is megmarad a garanciád, sőt a legjobb módszer az OTA frissítés. Más rom felpakolásával (pl. CM) esetén már nem marad meg a garancia. Jelenleg én is a gyárit használom, míg le nem jár a garanciája, majd utána már tök mindegy, hogy ugrik a számláló vagy sem.
-
g0dl
addikt
Köszi a segítőkész válaszokat.
Sajnos ez egy nem tervezett telefoncsere, így nem tudtam előre sok mindennek utána nézni. Most egy ideig megmaradnék gyári romon (jöjjenek ki az esetleges problémák), aztán szeretnék valami jó romot felrakni, de a garancia megtartásával. ( mondjuk ez a garanciavesztés hw hibákra khm. erősen problémás) -
Acef
addikt
g0dl
Még egy gondolat a BMJ7 Rootolásához:
-elvileg rootolhatod, de egy esetleges rendszermódosítás miatt már jelzni fog a számláló! -
-
radicspeter1
őstag
Igen, ez van megadva mert ennél a Kingó Root még nem jelzi azt- mint egy másik fórumtárssal is beszéltük- hogy hogy be fog állni a knox bit 1-re.
Minden kockázat nélkül ráküldheted a Kingót és ha ez mielőtt rootolni kezdené és figyelmeztet téged a knox bitről akkor NEM ENGEDED NEKI! De pdafanclubbon MJ7et még minden probléma nélkül rootolta...
-
Acef
addikt
Play-en az apk-k frissítését blokkolod, beállítások/.../szoftver frissítése menüben a rom-ot.
100% megoldás a root, így lesz egy módosított eszközöd, ezen még ha akarnál sem tudod OTA frissíteni, csak Odinnal. (csak nehogy pörgesd a knoxot)Sztem egyébként nyugodtan frissíthetsz, hiszen már úgyis knoxos a tel.
Amennyiben mégsem szeretnéd:
Mivel nem tudod, hogy mit töltött le, így Én nyomnák egy gyári beáll visszát, sd formázással, hátha még nem építette be. Utána indítás, wifi/net OFF, frissítések OFF, wifi/net ON. -
g0dl
addikt
válasz
radicspeter1 #5082 üzenetére
Jelenleg a knoxos, de javíthatóként megjelölt változat van rajta (I9195XXUBMJ7), így vettem. De ezért sem szeretném frissíteni.
A beállításokban, és a play-ben kikapcsoltam, de ettől az értesítés nem tűnt el. Attól tartok, hogy következő bootkor frissíteni fog.
-
g0dl
addikt
Üdvzlet a Hölgyeknek és az Uraknak.
Új használóként rögtön egy kérdéssel kezdeném. A kezdeti bekapcsolás után a telefon egy olyan, eltüntethetetlen üzenetet mond az értesítési sávon, hogy "Szoftvr frissítése Firmware letöltve"
Én nem szeretném, hogy ő most bármit itt frissítgessen nekem. Mit tegyek, hogy ne zaklasson, de ami fontosabb, ne is frissítsen. -
lacix76
őstag
Sziasztok!
Nem tudok rájönni,hogy kell usb kapcsolaton keresztül filmet lejátszani tévén.
Csak a fényképeket ismeri fel a telórol.
Valamit be kell kapcsolni a telefonon? -
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Többen említettétek hogy Nova-t használtok! Hogy lehet rávenni hogy mint a gyári launchernél az olvasatlan email-ek számát egy kis buborékben megjelenítse? A tesla unread plugin telepítve van és az emailt nem jeleníti meg! Tudna valaki segíteni? Köszi! -
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #5067 üzenetére
nofene, F4k is minire váltott?
csak aztán nehogy it is olyan tiszavirág életű legyen
-
g0dl
addikt
Ha most veszek ilyen új készüléket, akkor az Knox-os lesz?
Ha jól értem knox-os bootloader esetén ha root-ot akarok akkor semmilyen szinten nem lesz garanciám? (hw-hiba stb.) Legalább titanium backup miatt kéne root. -
radicspeter1
őstag
válasz
PrometheusX #5066 üzenetére
Ja az krómcsík...
Köszönöm szépen!
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
borbas666 #5029 üzenetére
Szerintem is lesz rá később 4.4. Szerintem biztosan, és ezen az oldalon is feltűnt.
Amúgy nem tudom mit késnek ezzel az egész KitKat frissítéssel, mert eléggé régen kijött és még alig van vele működő telefon a Nexusokon kívül...radicspeter1: Köszi a FAQ-t, nagyon jó kis leírás
De én nem hiszem hogy megpiszkálom a gyári romot... rizikós a garancia miatt, főleg az új védelmi módszer miatt... :/ Szóval talán majd később, 1-2 év múlva, addig maradok a hivatalos frissítéseknél.
Amúgy annak idején a régi Ace telefonomon volt Gorilla Glass 1, nagyon jól megvoltam vele. Két év után is elfogadható maradt a kijelző, habár végig kulcsok mellett volt fólia nélkül. A mostani matt fólia extra védelmet nyújt neki, sokkal többet mint egy sima fólia szerintem. Amúgy szerintem az oldalán a körbefuttatott fémes csík az nem fém... nem tűnik annak. És már kicsit meg is kopott néhol.
-
Kajla5
aktív tag
válasz
radicspeter1 #5064 üzenetére
Ilyet:
[link] -
Kajla5
aktív tag
Lehet hogy én is inkább ezt választom, és amit kaptam a telefonhoz ajándékba 2db-ot azt meg eladom.
-
-
Madoc
veterán
válasz
radicspeter1 #5055 üzenetére
De kipróbáltam a saferootot de hibaüzenettel(nem támogatott vagy valami ilyesmi) leállt és semmit nem csinált.Nem ugrott a counter.maradt official minden.
Kár hogy a Kingoo-ról nem csináltam képernyőképeket mert nem akart átverni és figyelmeztetett is hogy az ml4-en ugrani fog a számláló. -
Madoc
veterán
Bocs a sok posztért de ez még kikívánkozott:Mellesleg a Faq-ban belinkelt pdainfo fórumban is csak egy embernek sikerült rootolni BMJ7-et!(Egyébként a kingoo nekem is ezt írta ki hogy ezzel még el tud bánni az ujabbakkal nem.) De az az egy ember sem írta meg hogy a számláló ugrott-e vagy sem.
-
Madoc
veterán
Mellesleg a Kingoo hivatalos oldalán már nincs a mini a támogatott készülékek listáján. Eddig rajta volt.
-
Madoc
veterán
válasz
Szaszabond #5046 üzenetére
Nem és nem! Én kipróbáltam ezt a root módszert és ml4-es szoftweren ugrott a counter!!!!
-
lacix76
őstag
Sziasztok.
4 napja van meg az S4 minim,és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Eddig csak Htc-m,Nokiám,Alcatelem volt.
Sajnos előitéleteim voltak a Samsunggal szemben,de ez a teló meggyőzött,hogy alaptalanok voltak. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
radicspeter1 #5041 üzenetére
Koszi az osszefoglalot, nagyon jo lett. Ezek szerint a legujabb gyari FW a Knox-al is siman rootolhato mar a szamlalo ugratasa nelkul? Ez nagyon jo lenne.
-
Kajla5
aktív tag
válasz
radicspeter1 #5043 üzenetére
Köszi a FAQ-t.Most szerdán jön meg a telefon amit a Telenor oldalán rendeltem úgyhogy pont jókor tetted fel.
A mininek és az S4-nek ugyanaz az üvege? -
Acef
addikt
válasz
radicspeter1 #5041 üzenetére
Hi!
GratulaMég üres?
Rákattogtam, de csak egy fehér háttér fogad. -
radicspeter1
őstag
Nagy örömömre szolgál bejelenteni hogy elkészíttettem egy nagyon aktuális S4 mini FAQ-t ahova várom mimden S4 mini felhasználó megjegyzését is!
Remélem sok új tagnak is bővül majd az ismerete ezáltal.Folyamatosan frissítem majd az egyedi romokkal is és egyéb efs mentési trükkökkel is.
Mentéstek vigyétek a linket hisz ezen mindig megtekinthetitek majd.
[S4 mini FAQ] -
a.t.t.i.
senior tag
Volt itt valakinek sony sp-je?
Ehhez képest milyen? -
Morris
veterán
Azt vettem észre mostanában (és már nem először sajnos), hogy netezés közben egyszercsak eltűnik az adaforgalmi ikon és nem lesz net. Ha lehúzom az értesítési sávot, ott meg zölden van jelezve, hogy be van kapcsolva a net. Na ez mi a fene?
-
Tamás88
őstag
válasz
borbas666 #5029 üzenetére
Későbbiekben biztos lesz rá 4.4 rendszer. SP-vel valóban van jó pár probléma, az egyik ismerősömnek is az van, és sokszor nem jó a hívása. Csak a mindenféle színben világító rész jól néz ki, de ez ne tévesszen meg. Nálam nincsenek problémák, bár néha nem árt újraindítgatni (nem sűrűn kell). Minden esetre nagyon jó telefon. Szóval ha ezt választod, akkor nem bánod meg.
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Van egy Ace 2-m, és valószínűleg egy ilyen telefont fogok venni. ( először xperia sp-t akartam, de ott a fórum alapján elég sok gond van a szoftverral )
tehát így esett a választás erre a telefonra.
kicsit olvasgatva, úgy láttam itt nem olyan vészes a helyzet, de nem szeretnék úgy járni mint az Ace 2-vel, hogy csak Custom Rommal használható a telefon, úgy elb*ták rá a 4.1.2 frissítést. Már unalmas a folyamatos romolgatás, én csak használni akarom, aztán kész.
Van rá esély, hogy 4.4-et kapjon?
Mik a tapasztalatok a gyári szoftverrel, esetleg a frissítések nem hoztak problémát magukkal?
Bárminemű tapasztalatot szívesen fogadok, akár PM-ben is.Köszönöm a válaszotok előre is.
Üdv. -
radicspeter1
őstag
Egy ideig nem kell számítanunk 4.4-re...
Bővebben itt írtam róla:
[link] -
DanaL
tag
S4 mini telefonomat usbn akarom kies-sel használni bedugom elkezdi a kies h csatlakozás és ennyi megáll, pörög a töltő jel megjelenik az eszköz név és töltés csak vár mi lehet a gond?
-
Kajla5
aktív tag
Fóliát raktatok a telefonra?Elvileg ez Gorilla G3 , de az csak az ütés ellen véd a karcok ellen nem annyira.Vagy hülyeséget beszélek?
-
Kajla5
aktív tag
Még egy kérdés.Ennek most fém vagy műanyag az oldalán körbefutó csík?
-
Kajla5
aktív tag
Valaki rendelt már a Telenor oldalán?
Most rendeltem egy ilyen telefont, de az összegzésnél nincs ott az ajándék flip cover.
Vagy ezzel most ne foglalkozzak mert úgy is benne lesz a csomagban? -
Szaszabond
aktív tag
válasz
PrometheusX #5011 üzenetére
De jo is neha ilyen jo dolgokat is olvasni a minirol, nem pedig csak a problemakat. Kezd is ujra megjonni a kedvem hozza, hogy ilyet vegyek.
-
válasz
PrometheusX #5011 üzenetére
Led kijelző dettó.
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Én lassan két hónapja használok S4 minit. Amikor vásároltam, akkor jól mondjátok - S3 árának a szintjén volt. Gondolkodtam, hogy S3 vagy S4 mini, de végül is az S4 minire esett a választás, a hardveres különbség ellenére is. Egyáltalán nem bántam meg! Fő indokom az volt, hogy az S4 mini még "elfér" az ember kezében kényelmesen, míg az S3-at már érdemes két kézzel fogni. Emellett a formavilága is jobban tetszett, nagyon elegáns és szép telefon (én fehér színben rendeltem, a fekete olyan snassz volt).
Funkcióival nincs semmi problémám, a beállításoknál zavar kicsit a kategorizálás, de megszoktam a dolgot. Teljesítménnyel sincsen semmi bajom (igaz, hogy én nem pakoltam tele semmiféle extra dologgal, se Facebook-al). A kijelző csodaszép, de én raktam rá egy matt fóliát, ami ugye megbontotta a kijelző mátrixainak a színét, viszont tökéletesen olvashatóvá tette azt minden körülmény között. Az akkumulátorral sincs problémám, szerintem korrekt az üzemideje - de itt is megjegyzem, hogy én ritkán használom a Wifit (maximum egyetemen megnézni 1-2 dolgot ha elérhető), és 3G-ről 2G-re kapcsoltam vissza, és maximális fényerőn van mindig. Ja és nekem is megvolt ez a frissítés, viszont semmi problémám nem lett belőle. Arra leszek majd kíváncsi, hogy a 4.4 mikor fog kijönni az S4 minikre?
Na mindegy, csak megakartam veletek osztani az élményeimet: számomra tökéletes, kezes bárány mindenféle téren. Egy igazán jól sikerült telefon a Samsungtól, ami kezelhető egy kézzel, és minden téren ott van.Egyedül a LED jelzőt hiányolom, de azt nagyon... :/
Remélem tudtam segíteni a tapasztalataimmal.
-
Skynet258
veterán
válasz
Szaszabond #4926 üzenetére
Én most váltottam s4 miniról Z1 Compactra, akkora különbség nincs köztük, mint ami árban van. Jó, hardverben erősebb minden tekintetben, de az S4 mini is bőven elég mindenre manapság.
Nem is adtam el, asszony használja nagy megelégedéssel. -
Kajla5
aktív tag
Ezen a telefonon most jelenleg mi a hivatalosan letölthető legfrissebb android verzió száma?
-
ancsako
tag
Lehet már tudni, hogy mikor lesz a polcokon a színes kivitel? Még sehol sem láttam.
Szívesen kézbe venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest