- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironizer
tag
válasz
Skynet258 #2248 üzenetére
Hah, akkor te vagy az én emberem! Milyen fejegységgel használod az S4 minit bt-on keresztül? Én már régóta akarok venni egy bt-os fejegységet, csak az inkompatibilitástól való félelemtől nem vettem még. Már sokat kerestem konkrét tapasztalatokat ezzel a telóval, de még nem találtam. Ha van egy kis időd, légyszi írd le, hogy mik a tapasztalataid, milyen fejegység, megy-e gond nélkül bt-on a zene, számcímek kijelzése, hívás kihangosítás, utána folytatja-e onnan a zenét, ahol megszakította a hívás, ilyesmik. Köszi előre is!
-
Mitics
tag
-
|AP|
veterán
válasz
Skynet258 #1251 üzenetére
Ennek a karbon fóliának milyen a tapintása? A képeken elég jól néz ki. Még nincs is S4 Minim, de már azon gondolkodom, hogy karbon fólia, vagy a linkelt karbon mintás hátlap legyen
Ha esetleg rendelsz olyan hátlapot és megérkezik, akkor írhatnál róla pár szót és mutathatnál pár képet -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Skynet258 #1072 üzenetére
Hoppá, nagyon igazad van benéztem.
Hallod, egy szoftverfrissítés mennyit javított a cuccoson. Sokkal jobbak a végleges szoftverrel készült képek, és nem csak a lilulásra értem. Több a részlet, jobbak színek is, és a vonalak is jobban kivehetőek.
Rage47 Azt is, és az 5-öt is, szerintem.
-
válasz
Skynet258 #896 üzenetére
Én is gratulálok a babához, nagyon szép, sok boldogságot hozzá.
Ne feledkezz el a három legfontosabb dologról, ami mindenképp kell a babázáshoz!
tomi5244: a legtriviálisabb megoldás nem jut csak eszedbe, próbálkozz a barcode readerrel, az majd megmondja, milyen készülékkel állsz szemben.
[DE2JAY]: lehet csak simán újra kell indítani, esetleg wpa2 helyett állítsd sima wpa-ra. Az én routerem legalábbis azóta nem dobálja le a telót.
kali: ugye infra vevő nincs ebben, csak adó? Magyarul nem tanítható, ugye?
-
ph user
csendes tag
válasz
Skynet258 #868 üzenetére
"az alap e-mail kezelő csak két héttel korábbi maileket mutat, ez mi a franc? Mert itt szenvedek, de csak nem látom hol kéne átállítani, hogy mondjuk 2 hónappal ezelőtti emailt is lássak..."
Érdekes amit írsz, én minden további nélkül tudom böngészni akár a 2-3 évvel ezelőtti leveleimet is. Nem kellett hozzá beállítanom semmit.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Skynet258 #876 üzenetére
Én is végigmentem a teszteden. Jó lett. Sajnos a kamera nem üdít. Én ebben a pontban csalódtam azért SII után. Remélem tényleg csak szoftveres a baj és később tekernek majd a szoftveren. S2-n kb a 4.0.1 környéken nagyon sokat tekertek rajta. Hát hajrá Samsung. A melegedéssel meg vagyok elégedve. S2 melegebb volt sokkal. Most fogom letesztelni az Asphalt 7-et. Valami akcióban vettem de az SII-t nem gyötörtem vele...
-
aggleány
addikt
válasz
Skynet258 #868 üzenetére
Ez már a Te részed.
Én csak nézegetem, nyomkodom, mezei felhasználóként hasonlítgatom őket. Mint egy olyan valaki, aki nem a számok, hanem az érzékletek alapján dönt.
Már nézem is a tesztedet, és majd jól belekötök.
Szerk.: úgy látom, már megint nem tudok belekötni.
Nagyon profik a képek!
-
Agi70
aktív tag
válasz
Skynet258 #820 üzenetére
Nagyon-nagyon köszönöm.
Már azt hittem szerviz lesz a dologból. Egyébként csatlakozom aggleányhoz, én is kerestem már az oldaladon a tesztet, főleg miután olvastam, hogy neked is ilyen telefonod lett. És persze köszönöm minden mini tulajnak is aki kipróbálta a kedvemért.
-
aggleány
addikt
válasz
Skynet258 #760 üzenetére
Á, tényleg nem, droidos körökben senki nem hallott még Rólad.
Gondolom, azért válaszoltál, mert segíteni akartál, és mivel nőnemű vagyok, azt feltételezted, hogy erősen a nullához konvergál az androidos tudományom.
Anno én is eléggé benne voltam a témában, de mostanság ellustultam, bár azért többé-kevésbé igyekszem követni az eseményeket.
Amúgy az miért lehet, hogy nem működik az USB OTG?
-
aggleány
addikt
válasz
Skynet258 #749 üzenetére
Nem gondolod, hogy nem ismerem több éve az oldaladat???
Rendszeres olvasód vagyok. Tudom, hogy a WiFis megoldás lenne a legjobb, de én mobilnetre nem akarok WiFit tenni. Azért lehetséges, hogy előbb-utóbb kipróbálom, de jelenleg nincs madzagos netem és WiFi routerem sem.
Köszönöm a javaslatot, alapos megfontolás tárgyává fogom tenni.
-
carlosca
tag
válasz
Skynet258 #674 üzenetére
Igen,
Bár én puhábba néztem. Bár itt posta is van
SAMSUNG GALAXY S4 MINI I9190 -
fogtunder
nagyúr
válasz
Skynet258 #610 üzenetére
valszeg azért adták meg a kedvezményt, mert a telesales is webshopon keresztül rögzíti a rendelésedet
(#611) ToniSoprano: valamennyire várható, hogy a többiek is követik az árat, de a Telenor mostanában rengeteg pénzt tol bele a telefonok árazásába, aránytalanul többet, mint a másik kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest