Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila57
tag
Sziasztok S4 minisek! Ha a Headsetet csatlakoztatom akkor a hangrögzítőnél a sztereót nem lehet beállítani, (szürke) és a rádiófelvétel is mono. Mikrofon nélküli fejhallgatóval OK. Próbáljátok ki légyszi, lehet, hogy egyedi hiba.
-
Trooper82
senior tag
-
L.L.
senior tag
Használjátok a dolphin böngészőt? A legutóbbi frissítés után veszett gyors lett, pedig idáig a chrome-ra esküdtem.
-
Sanctus
aktív tag
Nem ezt írtam!
Én konkrétan simán üzeneteket küldök, és fogadok rajta keresztül a vodás nettel.
Mint említettem volt wifi kapcsolat nélkül is bejövő hívásom, csak hülye voltam, mert nem vettem fel, hogy működik-e?
ha működik, használd egészséggel. Próbáljátok ki.
Semminemű retorzió nem fogja követni a szolgáltatód részéről. -
lacix76
őstag
Szerintetek 50-60 ezerért megéri eladni ezt a telót?
-
Trooper82
senior tag
Találkozott valaki olyan jelenséggel, hogy az sms kézbesítési jelentés csak akkor jön meg , ha rögtön fogadja a másik fél..? Ha később kapcsolja be és olvassa el , arról már nem küld.. Az sms állapota kézbesítés: kérés...
-
Morris
veterán
-
denorbi
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre hogy legutóbbi frissítés óta gyengébb a wifi jel a telefonon.(Nem hiszem hogy frissítés miatt)
Több eszközzel összehasonlítva sokkal gyengébb a mininek. A készülékemmel lehet a gond?
garanciára megcsinálhatják? -
tomi5244
őstag
Egy éjszaka alatt közel 40% merülés az durva, nem? Ráadásul egész meleg a telefon.
Múlt héten le kúszott egy frissítés meg a facebook app is megváltozott eléggé.
De ez akkor is durva, reggel töltöttem 85% ig most van 33%-on
-
sanyci
senior tag
válasz
Tamás88 #5778 üzenetére
Annyira aktív a T-nél a VOIP tiltása, hogy évek óta használom gond nélkül!
Nem kéne hülyeségeket írni!u.i.: Ha esetleg a BlackBerry hanghívásra gondolsz, az nálam se megy, de az se hiszem, hogy T-s korlát, mert WIFI-n se megy. Szóval Skype, és a szabvány SIP hívások tuti mennek, beleértve a 21-es körzetszámú hazai VOIP szolgáltatókat is!
-
Sanctus
aktív tag
Igen! Jól értelmezed (szerintem alap felszerelés minden telefonon)!
Csinálnak, és elvileg tiltják is a saját hálózatukon, bár én vodás vagyok, és épp a minap történt meg velem, hogy az egyik barátom keresett viberen, és kicsöngtem. Én hülye nem vettem fel, hanem visszahívtam, miután bekapcsoltam a wifit. -
Kajla5
aktív tag
Viber programról lenne kérdésem.Telenornál vagyok és 500Mb a havi adatforgalmi keretem.Jól értem hogy a Viberrel neten keresztül lehet telefonálni, SMS-t írni?Illetve WIFI-n keresztül.
Ha ez így van ahogy gondolom, akkor a telefon szolgáltatók hogy hogy nem csináltak semmit sem ez ellen? -
Sziasztok. A 9195-ös aksijában van az NFC chip? Aksi kompatibilitás miatt kérdem.
-
-
opa100
csendes tag
MHL adapterrel valakinek van tapasztalata?
Működik? -
Trooper82
senior tag
Köszi a választ! A Network Signal info nevű program szerint a hspa (dc) + 42 mbitet tud, LTE mód kikapcsolva. Tesztelni a sebességet nem tudom mert mire megjött a teló, feléltem a havi forgalmi keretem. így be van lassítva. De lehet a Telenornál ez számít hipernet 4g nek nem tudom
A telefon specifikációban is azt írják, hogy 42 mbit LTE-t tud.Mindegy nem kell mindent érteni.
-
Trooper82
senior tag
Még egy lehet, hogy elég amatőr kérdés.. Létezhet olyan, hogy LTE hibás a telefon, vagy akkor a a H+ se menne? Végülis gsm/wcdma módban jól működik, elég az de ha hibás a készülék azt még garanciaidőben el kéne csípni..
-
jansi
csendes tag
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Valaki, aki gyári romot használ legyen kedves kimenteni az FM rádióhoz tartozó apk-t, mert szükségem lenne rá.
Köszönöm!
-
Trooper82
senior tag
válasz
Trooper82 #5752 üzenetére
Jelentem amióta átraktam WCDMA/GSM módra, eltűnt ez a bekapcsolás után kb 15 mp re elmegy a térerő probléma.. Akkor ez lehet firmware bug... Nem lehet, hogy más APM beállítás kell LTE-re és azért nem ment fel nekem Budapesten 4g-re? Telenoros vagyok, a teló független.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Pár napja vettem ilyen telefont, lenne egy két kérdésem.
Előszőr is Telenoros vagyok. Kaptam uj microsim kártyát, a beállításokban kevert mód van, LTE-vel.
Viszont a maximum amit láttam ,hogy jelez az H+ (HSPAP:15). 4g-t kb sehol. Vagy esetleg az a 4g?A másik dolog amit észrevettem, hogy bekapcsolás után kb 1 perccel amikor felmegy 3g-re kb 15 mp-ig megszünik a térerő majd beáll. Nem nézem a folyamatosan a kijelzőt de jónak tűnik.. Felraktam az Opensignal nevű programot, ami értesít ha nincs hálózat. Nem volt eddig gond, de most esőben kocsikáztam a városban és bizony kétszer jött üzenet, hogy nem volt 15 mp-ig térerő. Viszont hívásom még nem szakadt meg.
Lehet a régi telefonnal is csinálta de az olyan lassan bootolt hogy esetleg nem vettem észre.
Másnak hasonló tapasztalat, ötlet? Segítségeteket előre is köszönöm.
Nem tudom, hogy ez hiba e, és ha az akkor sim, vagy esetleg telefon. Na ennyi
Különben tetszik a teló. Kiváncsi leszek, lesz e kitkat...
-
KukliN
csendes tag
Sziasztok! Kb mennyivel eshet az ára az S4 Mininek ha majd kijön az S5 mini?
-
Sanya72
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy t-s S4 mini-m van. a Knox miatt nem szeretném rootolni, de borzasztóan idegesít a t-s be, és kikapcsolási animáció. Jelenleg a az UBML4-es szolgáltatói rom van rajta. Ha odinnal felteszem a függeten szintén UBML4-es romot, és nem cserélek régiókódot, milyen hátrányom származik belőle, mert azt olvastam, hogy a régiókód nem vált át automatikusan. Működni fog minden utána rendesen?
B.S. -
alakobun
csendes tag
válasz
Peterhappy #5723 üzenetére
4.4...jön?
-
Tamás88
őstag
Az egyfájlost nem lehet 3 felé szét szedni (az egyik szerintem a repart fájl lesz, ezért nem 4-et említettem meg)?
Más: Találkozott e már valaki, hogy megnyitok egy alkalmazást (pl. Firefox, Facebook) és 1-2 másodperc múlva gondol egyet és bezárja? A legfrissebb T-s rom van rajta.
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
1.Találkoztatok már azzal a hibával, hogy internetezés közben egyszerűen nem akar le tölteni, csak felfelé villog a nyíl a wifi jel alatt? Ez a hiba naponta egyszer kétszer jelentkezik az új hivatalos T-s rommal. Nem tudom mi okozhatja...
2.Próbálkoztam gyári visszaállítással ( recovery menü factory reset) , itt meg egy olyan problémába ütköztem, hogy a wipe cache-re hibát dobott. Miért? -
ztoldy
senior tag
Szeretnék megkérni valakit, akinek nincs letörölve minden bloatware a telefonjáról hogy mentse ki a gyári fm rádióhoz tartozó apk-t és ha kell egyéb fájlokat és legyen kedves elküldeni nekem, mert sajnos nem csináltam biztonsági mentést és ez is törlődött a telefonról.
Köszönöm!
-
Agi70
aktív tag
Uraim nagy segítségre lenne szükségem. El szeretném adni az én kicsikémet, és gondoltam vissza rakom rá az eredeti romot, mivel magentásan függő. Full wipe, majd Odinnal felraktam az UAMF5-ös független 3 file-os romot +pit-el. Minden rendben, minden müxik, én örül. Majd újra full wipe, és raknám fel az UAMF6-os magentást. Hidden.img.ext4-ig minden rendben, aztán kiírja, hogy FAIL. A telefonon :"Invalid ext4 image", az Odinban: "Complete (Write) operation failed. All threads complette" Leizzadtam rendesen. Vissza raktam a független UAMF5-öst, újra minden rendben. Másik UAMF6-al próbálkoztam, de ugyanez az eredmény. A két UAMF6 nem lehet rossz, az egyiket nggabi a másikat SamMobile oldaláról töltöttem le anno. És itt most megállt az én tudományom. Mit rontok el? Ja, a telefonon sose volt KNOX-os rom.
-
lac0211
tag
Üdv!
szerintetek egy 5600 mAh -s power bank kicsi lenneehhez a telefonhoz??
válaszokat előre is köszönöm
-
Tamás88
őstag
Pont a vighpeter linkelte be a 12000mAh-sat, csak fekete színben, és rá van írva, hogy Allpowers.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #5727 üzenetére
Még egyszer köszönöm a tippeket, egész jókat találtam, egész jó áron!
(Hong Kong persze, de elég sokszor rendeltem már onnan, soha nem volt még gondom, csak türelmesen kell várni)
12000mAh: ITT és ITT
15000mAh ITT és
5600 mAh ITT.Nekem nem is lenne szükségem ekkorára, de röhejes összeg van csupán az 5600 és a 12000/15000 között.
Azért linkeltem be, hátha mást is érdekel. Én még alszom rá egyet-kettőt, de lehet hogy bevállalok egyet, ez esetben megosztom majd a tapasztalataim!
Szép hétvégét, boldog nyuszit!
Péter -
.OM.
aktív tag
válasz
Peterhappy #5730 üzenetére
Koszi mindenkinek a gyors valaszt.
A frissites utan elveszett vmi a telefonrol? Sms, kepek, progik, beallitas?
-
.OM.
aktív tag
Ma irja a fuggetlen gyari S4 mini dual om, h 250 mb frissites van a szoftverre.
Van otlet, h mi lehet?
Esetleg ez mar kitkat? -
Morris
veterán
válasz
Peterhappy #5723 üzenetére
Én ezekben nem bízom.
Inkább ilyen Power Bank-ot ajánlanék. Lehet teszek majd vele egy próbát. -
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Extended battery-t próbált már valaki?
Íbéj tele van 2500, 2800, 4300 és 6000-6200mAh-os aksikkal, teljesen korrekt áron, csak nem tudom A) mennyire melegednek B) egy nem eredeti aksi befolyásolhatja-e a telefon működését C) szélesebbek-e mint a normál aksik. Hátlapot adnak hozzá, jó rondát, de szilikon tokkal használom, tehát az nem zavarna...
Előre is köszi a véleményeket!
Péter
-
Kajla5
aktív tag
Navigon szoftvert használ itt valaki?
-
pitonvez
csendes tag
Hogyan tudom megnézni a telefon régiókódját?
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Nemrég szert tettem én is egy S4 mini LTE-re. Az lenne a kérdésem, hogy valaki használja-e Cyanogen rom-mal a telefont?
Korábban galaxy w telefonom volt, azon jól és gyorsan működött ez a custom rom és gondolkozom rajta, hogy erre a telefonra is azt tegyem fel.
Ha valakinek van tapasztalata, megköszönöm, ha leírja.
-
g0dl
addikt
A google kiadta a kamera alkalmazását a play-en. Ki szerettem volna próbálni, de valamiért nem kompatibilis az s4 minivel, így nem telepíthető. Ki lehet deríteni mik a követelményei, amit nem visz a készülék?
-
L.L.
senior tag
-
kodmen
aktív tag
Sziasztok!
Gyári független S4 mini letöltött egy új firmwaret a hét elején (talán hétfőn?). Tud erről valaki valamit? Jelenleg így néz ki a teló:
Alapsáv: I9195XXUBMJ7
Kernel: 3,4,0-1901606
Build: JDQ39.I9195XXUBMJ7Előre is köszönöm!
Kodmen
-
Panthera
őstag
Úgy néz ki, nem átlagos hibával találkoztam, nem volt könnyű a bizonyítás. De sikerült, így viszont most nincs telefonom.
De legalább korrektek voltak az üzletben. -
Panthera
őstag
Ugye erre a készülékre is jár a premium assistance? A samu honlapján a készüléklista alapján nem egyértelmű.
Pl. később ők cserélhetnek-e emiatt kijelzőt? Találtam olyan írást, amely szerint bármilyen mennyiségű pixelhiba miatt cserélnek. -
Panthera
őstag
Az a jó, hogy gyárilag azt az átlátszatlan fóliát rakták rá, nehogy még abban az állapotban kiderüljön...úgy több esélyem lett volna. Most meg már be van állítva, meg fóliázva is. Ááá, de jellemző, hogy velem történik ez...
De a vakuja az marha erős, nem is gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Új Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5g Aurora purple 8GB RAM 256GB ROM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest