- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
PrometheusX #5274 üzenetére
Azt én is észrevettem, hogy az Ace 3 nem volt olyan fürge wifi-s böngészés közben (a letöltéssel volt gondom). Kérdés, hogy a wifi volt-e túlterhelt vagy a telefon.
A kamera képessége leginkább a videónál érhető tetten, ott óriási a különbség. A full hd, az mégis csak full hd. A videó minősége vetekszik az otthoni Canon IXUS kompakttal.Az Ace 3-nál ráadásul az nagyon nem tetszik, hogy miért panaszkodnak annyian a wifire?
Van egy Galaxy Tab 2-m, azon soha nem volt gond a wifivel és nem is szokott agyalni ennyit a letöltéssel. Pedig nem egy csúcsgép.Az árával van bajom, miért nem lehet belőni ezt egy 80+ k-ra? A cetelemes dolognak utánakérdeztem, de az felejtős. Nem éri meg, meg se lehet tőlük szabadulni.
Köszönöm mindekinek a visszajelzést.
-
Acef
addikt
válasz
PrometheusX #5274 üzenetére
Sztem nem drága.
Ace3 független, HU garanciás 60-65 körül, s4 mini független, HU garral 90-100. Megéri a többletet, mert paraméterekben, és tapasztalatom szerint is sokkal fürgébb a mini (az ACE3 idönként gondolkodik).
Az S, és az ACE család más kategória, és ez érződik is.ACE szintű telt olcsóbban is lehet kapni.
-
radicspeter1
őstag
válasz
PrometheusX #5066 üzenetére
Ja az krómcsík...
Köszönöm szépen!
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
PrometheusX #5011 üzenetére
De jo is neha ilyen jo dolgokat is olvasni a minirol, nem pedig csak a problemakat. Kezd is ujra megjonni a kedvem hozza, hogy ilyet vegyek.
-
válasz
PrometheusX #5011 üzenetére
Led kijelző dettó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest