Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz
seederking #8098 üzenetére
Nem kell okostv, mert a miniben van infra jeladó ( csak adó), így "hagyományos" távirányítóként is használható.
-
-
seederking
őstag
Olvasgattam a miniről és
"A WatchON egy hasznos alkalmazás: mindenféle tévét, projektort és más házimozi eszközt képes vezérelni (és itt jön képbe az infra port is, hiszen ez kell a legtöbb kütyü irányításához)."Ehhez okos tv kell vagy pl az enyémet is tudom vele irányítani?
-
borbas666
aktív tag
Nálatok is ilyen a mobilhálózat térereje csík?
Mit jelent ez? Az biztos, hogy ez meríti durván a telefonom......
[link] -
Tamás88
őstag
válasz
seederking #8079 üzenetére
A xx90 3G-s, a xx92 dual simes, a xx95 pedig 4G-s. Tehát ha valamelyiket megjelölik, akkor a miénkre is jó. A 4.4.2 jó lenne minire is, csak az a gond vele, hogy nincsen jól optimalizálva (stock), és ezért vannak gondok. Nálam soha nem akadozik, én is 0,5-re vettem le, letiltottam a felesleges alkalmazásokat, a csodatevő memória varázslókat, és a virusírtókat pedig letöröltem, és az energiagazdálkodást kikapcsoltam.
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8088 üzenetére
majd husvétra
-
seederking
őstag
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8086 üzenetére
miért mi bajod a nyuszikkal?, linkeld csak be
nekem ez nem jó, mert olyan helyre kellene ami pont szem magasságban van és rálátok, de biztos lesz jelentkező.
-
seederking
őstag
válasz
Eternitys #8084 üzenetére
Olyat én sem találtam ami függőlegesen is forgatható....Egy nyuszis volt ami megállt a farkán.Gondoltam belinkelem de
inkább nem.
Ebből a tipusból nem rendelünk közösen 1-1-et?Képen nekem nagyon adja.
Ja pesti vagy am?De ha nem az se gond.Ha érdekel majd elmondom miért. -
borbas666
aktív tag
Hali.
Tudnátok ajánlani valami elfogadható minőségű/árú autós tartót a telefonhoz? -
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8083 üzenetére
Aha, akkor meg itt van 4 dodoért + Free shipping to hungary.: [link],
Jobbat nem találtam én se., bár engem olyan érdekelne amit írtam is, hogy függőlegesre is lehessen állítani.
-
seederking
őstag
válasz
Eternitys #8082 üzenetére
Ezt én is néztem de ezt olvasd el.
Ja és még ez is a tájékoztatóból :
"Hogy a megrendelt termékre ne rakódjon irreálisan magas szállítási költség, a minimális rendelési tétel 4500 Forint. Ettől kisebb értékű csomagot nincs módunkban kiszállítani. A megrendelésnek felső határa nincs."
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8081 üzenetére
De itt pl van : [link]
-
seederking
őstag
válasz
Eternitys #8080 üzenetére
Ez mekkora?Mármint komoly...de azért rá nem raknám.
"Esetleg valami hasonló támasztós tokot ismertek amivel teljesen függőleges helyzetben is biztonságosan kitámasztható, nem dől el a tel?"
Egyenlőre nem találkoztam vele de ha látok jelzek.
A kitámasztós tokból amit én is linkeltem Moi. forgalmazót nem találtál véletlenül?
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8079 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
talán...
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8069 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül hogy ez a kitámasztós tok jó-e i9195-höz is? ( itt 9190-eshez irják, bár nem tudom hogy mi a különbség.)
Esetleg valami hasonló támasztós tokot ismertek amivel teljesen függőleges helyzetben is biztonságosan kitámasztható, nem dől el a tel?
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #8073 üzenetére
csibe17
-alakul!
-csak fejlett recovery-ből tudod feltenmi az Fmod-otkutitomi73
-a tok a sajátom. Egy napot használtam, nagyon jó, gumis a széle, perem a kijelzőnél,, pontos, ... eredeti Samsung.
Nem tetszik, hogy vastagabb miatta a telefon, ezért azóta dobozban a szekrényben, eladó.Trooper82
Sok ébrenlét , merülés, ez inkább jellemző a 4.4-re, mint a 4.2-re.
Próbáld ki a JB alapú romokat. -
Trooper82
senior tag
A nyolc ora meg annIra nem gáz önmagában. 3 ora beszéd fel óra gps plusz egy kis real racing. Inkabb a 15 rol nullára zuhanas zavar... tegnap is onnan zuhant..
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
seederking #8069 üzenetére
Ez engem is érdekelne
Acef: A te tokod is érdekelne!!!
Link ahol kaphatók?? -
Trooper82
senior tag
Az h 15 rol pillanatok alatt nullára merült az nem jelent jót ha jól sejtem...
-
csibe17
csendes tag
namost érdekes a helyzet. letiltottam Acef ajánlása szerint még 6-7 dolgot, és reggel óta (07:00) mostanáig 19% esett csak. Félóra beszéléssel meg egy kis menüvel.
talán jó lesz mostmár, de nagyon érdekel az a fajta rom.
Acef!
Mivan ha a fejlett recoveryt nem teszem fel? ugye nem billen a knox, de mkire is jó az? -
Acef
addikt
válasz
seederking #8066 üzenetére
-
törölt tag
válasz
seederking #8066 üzenetére
Én innét rendeltem szilikonost egyedi képpel. Holnap jön meg, ezért csak holnap tudok róla érdemben nyilatkozni, de ajánlották, hogy jófajta.
-
seederking
őstag
Sziasztok
Tud valaki esetlek S4 minhez olyan tokot (boltot) ami vaskos,hátul esetlek domburú szilikon vagy gumi.
Haveromnak az S3-nál volt egy olyan tokja ami ha jól emlékszem műanyag volt de hátul hullámokban kb 2 centi vastagon futott 2-3 bordázott szilikon csík.Nagyon jól nézett ki és nagyon jó volt a fogása.
Nézelődök neten de csak ilyen b..uzis virágos és hasonló tokokat látok,no meg sima egyszínűt.Thx
-
g0dl
addikt
válasz
seederking #8061 üzenetére
A méret részben megszokás kérdése is. Másrészt kézben tartani, és használni a legtöbb telefon nem nagy. Zsebre rakni... na ott kezdődnek a gondok, hogy hurcolászni kell magaddal. Hideg időben persze ott a kabátzseb stb. de hova teszem nyáron? Nekem ezek voltak a szempontjaim.
Ezzel együtt nem zárom ki, hogy legközelebb nagyobbat veszek, pl. azért, mert az akkori "mini" nagyobb lesz a mostani normál változatnál is.
-
seederking
őstag
Hihetetlen mennyire bizonytalan vagyok
Tegnap elmentem a s..shopba hogy megnézzem biztosan jó választás lesz-e az s4 mini.
Mivel először az S3 volt amit kinéztem magamnak.Féltem az S3-tól hogy túl nagy ezáltal az akksija sem bírja sokáig a nagy kijelző miatt.De ahogy fogtam a kezemben nagyon kellemes volt kézben tartani és nem is tűnt olyan nagy batárnak.
Az S4 mini viszont (tudom mini) nem fogott meg annyira.A kijelző mérete nem az igazi.Keskenyebbnek tűnt mint a képeken.A technikai tudásukat illetően olvasgattam és amire nekem kell (napi használat,semmi extra) arra úgy gondolom mindkét telefon megfelelő. Egyszerűen nem tudok dönteni. A kisebb kompaktabb jól eltalált tudással és teljesítménnyel megáldott S4 mini legyen vagy a kicsit öregebb de szintén jó teljesítménnyel bíró S3....... Olyan mintha bármelyiket választanám megbánnámhogy mellette döntöttem.
-
Pano
addikt
Hát mindegy, azért köszi.
Egy fél éve még úgy voltam, hogy adok egy esélyt az androidnak, veszek egy magasabb árfekvésben telefont (100 körül) és meglátjuk.
De úgy döntöttem, hogy az útjaink elválnak. Szerintem vagy megvárom amíg ez kiszolgálja magát 1-2 évig, vagy inkább eladom. -
Pano
addikt
Szerintem nem nagy elvárás, hogy egy ilyen hardverrel felszerelt telefonon egy olyan egyszerű dolog mint az ablakanimáció és az átfedések gördülékenyek legyenek
DE úgy néz ki az.
Nem OTA frissítettem, hanem a leírásod alapján Odinnal.Clean Master appkezelőjével szinte minden tiltható előretelepített alkalmazást tiltottam.
Launchert még nem próbáltam, rálesek. Köszi! -
Acef
addikt
Az a baj, hogy a Kitkat felé több az elvárás (jogosan, hiszen nagy volt a hírverés), mint amit fel tud mutatni az S4 minin.
Ezt csak súlyosbítja, ha OTA frissítetted (főleg, ha wipe factory nélkül), és nem Odinnal tetted fel.Tedd fel a Nova launchert, a fejlesztőiben pedig vedd le 0,5-re az ablak / animáció / idő hármast.
+egy Alapbeállítások, és egy két root nélkül is tiltható app letiltása -
Pano
addikt
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy az ablak animációs laggolást hogyan lehet megszüntetni? Nem állandóan jön elő, de nem is kevésszer és komolyan mondom agyf***t kapok tőle! Reménykedtem, hogy a kitkat változtatni fog rajta, de egy francot.
Fejlesztői beállítások se változtatnak semmit a dolgon. A touchwiz ennyire tré? -
Tamás88
őstag
Csak egy kérdés, hogy akinek már más gyártótól is volt telefonja, azoknak mennyi időbe telt nektek a garanciáztatás? (itt arra gondolok, mint pl. headsett csere)
-
csibe17
csendes tag
Acef nyomsz egy linket légyszi ahonnan azt a romot tudom letölteni mint amelyik Neked is van?
-
csibe17
csendes tag
root nélkül tilthatóakat most tiltottam le, de egy jópárat már magamtól is kilőttem. vadi új mikro simet kaptam/kértem a T től.
telefon első indulásakkor beállíottam a dolgokat semmit se aktiváltam, volt már dolgom egy 5800-rommal régen
ami új az hogy azt a pár darab appot is letiltottam amit tőled lestem el Acef.
romot holtalálom meg?
alapsáv I9195XXUBML1 -
csibe17
csendes tag
Acef romját szeretném feltenni, de a leírásábasn azt írja hogy a sammobile-ról töltsük le a megfelelő romot wtf?
-
saril
senior tag
válasz
csibe17 #8045 üzenetére
cm11 amit én ajánlok, napi frissítés van rá és az akku idő is jól alakul innen le is tudod tölteni a romtelepítést pedig acef oldaláról ellesheted
szerk: nekem is knoxos volt billent, és? már fél éve cm11-et használok nagy megelégedettséggel és kb 3-4 naponta frissítem a romot is
-
csibe17
csendes tag
reggel 7 órakkor vettem le a töltőről a telefont (100%)
Egész nap nálam volt, de csak egyszer telefonáltam úgy kb 2 percet, kijelző bekapcsolt idő 3 perc...
most 16:35 van és 59%-on áll a telefon. hihetetlen. ha hozzá se nyúlok úgy is lemerül 1 nap alatt miez már????
minden ami létezik ki van kapcsolva le van tiltva még az energiatakarékosság is be be van kapcsolva. csak gsm-re van állítva a telefon.
Kinek a Romját tegyem fel rá? a lényeg az lenne hogy csak az legyen rajta ami fontos, bár kártyafüggetlen a telefonom, de biztos van benne szemét. 3 hetes a telefon knoxos, így ugrik a garancia de nem érdekel.
android 4.2.2
i9195köszi
-
Rivaul
addikt
-
g0dl
addikt
-
seederking
őstag
Sziasztok
Ugyanazon ár mellett ti mire tennétek le a voksotokat?
S3 vs S4 mini?
Teljesítmény,képminőség,anyag minőség,készenléti idő.Ezek a lényeges szempontjaim.
-
g0dl
addikt
Szerintetek megoldható az valahogy, hogy az automata 2G/3G váltást valamennyire hangolni lehessen?
Tehát alig pislákoló 3G esetén azt szeretném, hogy maradjon inkább 2G-n. -
Rivaul
addikt
válasz
trobi28 #8033 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ. Mivel szemtelen módon itt is és az s3 topicba is feltettem ugyan ezt a kérdést így könnyebb mérlegelnem. Úgy tűnik inkább az s3 az ami a tech iránt érdeklődőbbek favoritja. Bár csak ne lenne ekkora "nagy". Én is a kompaktabb méret híve vagyok de azért a szolgáltatás és a sebesség sokat számít. Szerzek vétel előtt 1-1 darabot próbára. Thx
-
trobi28
addikt
Először is itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a segítséget Acef-nek a segítségét abban az 1 napban amíg használtam az s4 minit
Még szerencsére meg volt az s3 is amikor megvettem az s4 minit.
Én a compactabb méret miatt akartam váltani, de az s3 után minden lassúnak bizonyult az s4 minin. Így megmaradt az s3
Azt javaslom próbáld ki mindkettőt, és ha téged nem zavar, hogy nem "ugrik" ki a kezedből használat közben akkor lehet hogy jobb választás az s4 miniBocs, még annyi hogy ahol Én lakom ott elég gyenge a térerő, és amikor lemegyek dohányozni a szuterénbe (-1 -es szint) akkor ott minden telefon kínlódik. Az s4 minin volt 1-es térerő, de legtöbbször eldobta a hálozatot, és amikor feljöttem akkor jött az sms, hogy kerestek. Az s3 még sose dobta el a hálózatot, és stabil 2-3 csíkot mutat
Mondjuk ha Pesten, vagy nagy városban tartózkodsz állandóan akkor ez mindegy
Bocs ha hosszú voltam -
Rivaul
addikt
Sziasztok. Ha nem számít a kijelző mérette akkor s4mini vagy s3 a jobb választás? Ár sem számít.
-
Ikin8
újonc
Sziasztok!
Nektek töltés közben mozog az a kis zöld ikon? Mert meg vagyok róla győződve, hogy eddig mozgott, de most egy helyben áll. Pár hete vettem észre ezt, ráadásul bedugom a konnektorba és vagy elkezdi tölteni vagy nem...pedig mindegyik konnektor működik, úgyhogy nem hiszem, hogy azzal van a baj. Vasárnap visszaállítottam a gyári beállításokat, most mintha jobb lenne az az idő, amit töltés nélkül kibír a teló. Viszont az a kis ikon nem csinál semmit. Ettől függetlenül feltölti rendesen.
Másnak nincs ilyen problémája? (kerestem itt a fórumon, de ilyesmit nem találtam)
Amúgy januárban lesz 1 éves, még megvan a garancia, úgyhogy majd beviszem a szervízbe; mindenesetre elég fura... -
Trooper82
senior tag
Nem vagyok egy nagy almás de az ios-t frissitgetik rendesen. A samu ilyen szempontból véleményem szerint katasztrófa. ....Bár még így se kéne az "alma"
-
Kajla5
aktív tag
Azért az már nevetséges, hogy a Telenor még mindi
g nem adta ki a frissítést!!
-
törölt tag
Hát én nem halogattam tovább, megrendeltem végre
Szerencsére kifogtam, volt pár db fehér 69.900 ft-ért, de most nézegetem a honlapot, már csak 79.900-ért van.
1 Samsung i9195 Galaxy S4 Mini mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 8GB, Fehér 62,913.00 27% 62,913.00 16,987.00
2 Promóció szerinti kedvezmény: 30000 Ft-ig telefonokra -7,874.00 27% -7,874.00 -2,126.00
NETTÓ 55,039.00
ÁFA (27%) 14,861.00
BRUTTÓ 69,900.00Igazából nézegettem az S5 mini-t is, s bár tetszettek az extrák, amikkel jobb, mint az S4 min, de őszintén megmondom, annyi pénzt sajnálok kiadni egy telefonra...
-
ziarimotachi
tag
Sziasztok!
Úgy halottam az S4 mini nem egy akku bajnok. Tényleg csak vezetékes telefonként funkcionál.Jelenleg is Samum van épp ez volt vele a problémám most két akkuval mászkálok + töltővel. de eladódott és ez az egyik kiszenelt.
üdv -
g0dl
addikt
Nekem ilyen van. Szerintem elegendő védelmet nyújt, egy apró gondom van vele, hogy a képpel ellentétben a bekapcsoló és hangerő gomboknál a gumi nincs kivágva, hanem annak anyagából van egy gomb kialakítva, így a nyomkodás nem olyan biztos, érzetre nincs visszajelzés. Ennek is van pereme a kijelző körül, ami szerintem is hasznos.
Viszont az ilyen gumi védelmekkel az a gondom, hogy a normál tartók, és tokok már nem illeszkednek rá. Erre tud valaki megoldást? Ilyen kihúzhatós, méret szerint választható tokot keresek hozzá.
Szélvédőre ez a tartó vált be eddig.
-
kutitomi73
aktív tag
A minőség miatt én is erre szavazok!!!Habár most hogy meg vettem a minit (rózsaszín függő )kaptam 2db tokot,csak a színe .....uzis!!!Bocs!!😕De amúgy nagyon jó!Úgy hogy rendeltem egyet a messze Kínából fekete színben!!!Remélem jó lesz a minőség!!!Igaz csak 600 Ft és 4 hét bánja,de próba szerencse!!!Ha nem jön be akkor vissza a Nillkin -hez ami eddig minden telómon bevált és sok embert rá tudtam beszélni!!
CSAK ENNYI!!! -
DigiG
csendes tag
Kis off: nem tudom ki mivel védi a telefonját , nekem az összes telefonomon Nilkin félre tok volt. Most jött meg az ügyes kezektől, és elképesztően jo megint az anyag minőség illetve a felfekvése is, kijelzővel lefele is lehet forditani a telefont mert van egy kis pereme a toknak ami nem engedi h összekarcolódjon az üveg, sík felületen!
Az ára is elég baráti! [link] -
Heje13
csendes tag
Úgy jutottam, hogy tokban van a telefon elejtettem. Újra akartam indítani és ennyi.
Nem akarom se rootolni se semmi.
Az eredeti cucc van rajta nincs rootolva.
A Defyn anno ha ilyen volt, újra tudtam telepíteni, formázni ( nem tudom melyik a helyes kifejezés) a telefont.
Hangerőgomb+bekapcsoló bejött a szervízmenü, és ott tudtam telepíteni a meglévő oprendszert. -
Heje13
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Bekapcsoláskor az S4 minim nem tölt be, hanem megragad a Samsung s4mini-s képnél, rezeg egyet és újra kezdi ugyan ezt, kép megjelenik, rezgés és újra.
Mit tudok tenni ellene?
Hogy tudom ebből az állapotból újra telepíteni?Köszönöm a segítségeteket előre is!
-
fehér_ember
addikt
Na jó
, igazából bármely vájtfülű S4 mini tulaj véleményének örülnék, ha a hangzással kapcsolatban véleményt formálna.
-
fehér_ember
addikt
Sziasztok!
Elsősorban volt i9300 ("sima" S3) tulajoktól szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy az S4 mininek rosszabb-e a hangzása (természetesen fülesre gondolok, nem a saját hangszórójára).
Több régi S3 tulaj véleményére is kíváncsi volnék.
Mostanában váltanék S3-ról kisebb telóra, és az S4 minit szemeltem ki. Nekem egyébként a méretén kívül mindenben megfelelt az S3 is.
Mivel nagyon sokat buszozom és közben zenét hallgatok (jó fülessel és poweramp-pal) elsősorban attól félek hogy az S4 mini rosszabban teljesít majd zenei téren (és kicsit a kamerájától is félek, hogy az is kicsit majd rosszabbul teljesít, de a zene után az csak másodlagos).
Nagyon örülnék volt I9300 és jelenlegi S4 mini tulajok véleményének, hogy pl. poweramp-ot (a gyári zenelejátszó ugyanis szerintem az S3-ban alapból használhatatlan minőséget produkált, fülestől függetlenül) és ugyanazt a fülest használva tapasztaltak-e különbséget a hangzásban.
Légyszíves írjátok meg saját tapasztalaitokat.U.I.: Természetesen beleolvasgattam ebbe a fórumba, és próbáltam keresgetni is a témában, de nem nagyon találtam se pro, se kontra véleményeket. Ez ha úgy vesszük jó hír, mivel valószínűleg nem igazán van különbség a hangzásban. De ennek ellenére, én még tovább szeretnék informálódni.
Előre is köszönöm. -
Trooper82
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Új Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5g Aurora purple 8GB RAM 256GB ROM
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest