- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Panthera
őstag
válasz
aggleány #5141 üzenetére
Samsung tabletem van, így az androidot elég jól ismerem, meg is vagyok elégedve vele. Meg amiatt szimpatikusabb is, hogy nem olyan zárt, mint az IOS.
Pl. hétvégén Samsungokkal voltam körbevéve, na az almával nem kellene semmit megosztani a barátokkal...(#5139) Naigen :
Azért gondolom zenei szempontból nem lesz visszalépés a Nokia 5310-hez képest...(#5140) radicspeter1:
-
Acef
addikt
válasz
aggleány #5123 üzenetére
Árában nehéz eladni.
Én egy hónapja hirdetem az Advance-m. Eladóként, és ismerve a portékát, a jó szándékot, nem értem, hogy néhányan hogyan mernek ennyire átlátszóan tisztességtelen dolgot hirdetni, szinte azonos áron, vagy 10-15%-al lejjebb.Viszont a vevőknek mindig csak egy dolog számít: az ÁR, és nem is próbálnak a dolgok mögé nézni.
pl.: van egy srác, aki már a harmadik telefont árulja, mindig egy hetes, mindig a sajátja. :-)
-
Acef
addikt
válasz
aggleány #5121 üzenetére
Annyiért gyorsan elkel (nézve a kínálatot: simlis, külföldi, stb .. telefonok vannak hirdetve 70-körül)
egy dolog van, a letiltás. Többen emlegetnek letiltás elleni garanciát, szerződést, .. ez a szolgáltatót nem érdekli. Ha akarja, akkor letiltja, utána pereskedés az eladóval.
-
zazumisi
tag
válasz
aggleány #3285 üzenetére
Köszi mindenkinek, aki válaszolt. Az alalap gyári ROM-ban azért nem csak a TW zavar. Sokkal inkább a sok szutyok, amit még mellépakolnak ajándékba. A szívemhez sokkal közelebb áll a stock android, de a tepsi méretű telefonokat meg nem kedvelem. :-)
Ez meg méretre és kijelzőre bejövős, és amennyire látom a cyanogenmod is jól szalad rajta.
Szerintem vagy ez, vagy egy Moto G lesz a befutó. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
aggleány #1032 üzenetére
Én személy szerint annyira nem vagyok a túlszaturáltság híve. Jelenleg is egy Optimus Black-em van amiben egy NOVA IPS van. Ha lesz ilyen jó kijelzője akkor nincs gond. Fényerőben nem várom el, mert a 700nit az azért 700nit, és nem is egy elterjedt dolog. Nem is tudom van-e még egy ilyen teló aminek ekkora a fényereje.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
aggleány #923 üzenetére
Lenne hozzád egy kamera próba kérésem.
Arra kérlek,ha megírod a tesztet,akkor olyan képeket is csinál,amik jó fényviszonyok mellett készülnek, nagy képkivágással és esetleg még mozog is rajtuk valami.
Pl egy forgalmas kereszteződésben vagy egy téren,ami tele van emberekkel.
Csak azért kérem ezt,mert sok helyen vannak sötét, stb. helyen készült képek és ezek nem acélosak, de ez érthető is.
Arra lennék kíváncsi,hogy napsütés mellett mennyire szaturálja túl a képeket, mennyire találja meg a helyes fókuszt.
A dual simes változat tesztjében is csomó életlen kép van.
Köszi! -
Skynet258
veterán
válasz
aggleány #873 üzenetére
Azért mondom, mert ez egy egyszerű progi, kiírja a jelerősséget. Az állapotsávban lévő vonalak nem feltétlenül adják vissza a dolgot, főleg, hogy rendszerenként eltért anno, hogy jól mutatja-e vagy sem.
A kültéri napos fényképnél arra kell figyelni, hogy a fénymérést hova lövöd, mert lehet ám baromi csalóka képet csinálni, amin egy készülék tök fényesnek látszik, a többi meg szinte fekete - és ez nem feltétlenül fedi majd a valóságot.
-
válasz
aggleány #862 üzenetére
Ha megtennéd, hogy mindhárom telót max fényerőre állítod (automata mód ki, energiatakarékos mód ki) és napsütésben egymás mellett lefotózod őket, esetleg melléjük teszel vmi agyonhájpolt ips kijelzős telót, az eldöntené végre a vitát, mindenki eldönthetné magának, hogy melyik a jobb.
-
Skynet258
veterán
válasz
aggleány #864 üzenetére
Ha Wifi-t csekkolsz, akkor javaslom ezt a progit, számszerűsítve könnyebb azért ellenőrizni a jelerősséget.
Más: az alap e-mail kezelő csak két héttel korábbi maileket mutat, ez mi a franc? Mert itt szenvedek, de csak nem látom hol kéne átállítani, hogy mondjuk 2 hónappal ezelőtti emailt is lássak...
-
válasz
aggleány #842 üzenetére
Pont ez a lényeg! A technikai leírás itt van az arénás írásokban. Sokkal jobban hiányzik egy összehasonlítás felhasználói szemmel!
Azért dobtam fel az SII-t, mert azonos kijelzőméret és sokan használják, de lassan csereérett. (Ha gondolod, kölcsönadom az enyémet a teszt idejére. Nem buherált, minden gyári.) -
válasz
aggleány #818 üzenetére
Csak arra gondoltam, hogy ideiglenesen, míg el nem adod az SIII-at, vagy nem jön egy használható frissítés a navihoz!
(#836) aggleány: Én is szemeztem a minivel, mert már az SIII is határeset méret szempontjából. Igazából egy SII kontra S4 mini összehasonlításra lennék nagyon kíváncsi. Az SII sokat gyorsult JB-vel és a kijelző is javult.
(#839) gabancs: Spica-t végül nem adtak!
De minit igen!
-
-
Skynet258
veterán
válasz
aggleány #686 üzenetére
Én már jó ideje csak Airdroidot használok. Nincs olyan, amit ne lehetne megtenni - file-ok letöltése a készülékről, felmásolás, apk-k telepítése, leszedése, uninstall, üzenetek, telefonkönyv, ezer dolog... Sokkal több a lehetőség mint kábelen, és így vezeték nélkül csinálsz mindent, csak a PC-nek és az eszköznek kell azonos Wi-Fi hálón lennie, megadod az IP címet a böngésző címsorába, és voila.
Ennél jobb szerintem nem is kell, én tényleg imádom mióta csak használom.
-
sxxorp
őstag
válasz
aggleány #707 üzenetére
á, értem, csak fura volt, mert emiatt az egy miatt szimpatikus lett a Samsung (akik tüzelték ezt az egész phablet-őrületet, úgy hogy a normálisabb méretű telefonok körül elfogyott a levegő), hogy a növekvő kijelzőt végülis áramvonalasabb testbe pakolták az S4-ben.
De sokaknak abszolút értékben nagy, mindkettő, akár az S3, akár az S4.
#ferrari1: pár hasznos tipp a 10-ből, de akár ti is megnézhetnétek, hogy az S4 Miniben vannak-e ezekből: [link]
#gumimokus: egy sincs neki...
#Gabancs: nem látod az aláírást? persze, h az S4 Mini(tényleg)
ebben a kánikulában nem csoda a sok túlmelegedett processzor -
sxxorp
őstag
válasz
aggleány #705 üzenetére
Nem volt S4-em az már túl nagy lenne?? S3 mellett?
[S3 vs S4]
Egyébként egyértelműen Mini-párti vagyok (dehogy mini: a normális), és több hónap után végre lesz miből válogatni (- sokkal inkább az S4 Mini, mint az S3/S4 péklapát):
Motorola Razr i, Droid Mini, Samsung Galaxy S4 Mini, Xperia M, és a midi HTC One Mini, talán még csatlakozik vki. -
Yany
addikt
válasz
aggleány #680 üzenetére
Engem ezek érdekelnének:
- Napsütésben kültéren melyik mennyire olvasható?
- Melyik meddig bírja akksival azonos igénybevétel mellett?
- Melyiknek milyen a hangszóró hangminősége beszélgetéskor?
- Melyiknek milyen a kihangosító hangminősége beszélgetéskor?
- Melyiknek milyen a mikrofon hangminősége beszélgetéskor?
(vagyis a másik oldal mennyire tisztán hall minket egyik készülékről és a másikról)
- Melyiknek hangosabb a kihangosítója pl. zenelejátszáskor
vagy telefonbeszélgetéskor?
- Melyik GPS-e talál gyorsabban jelet, melyik stabilabb?
- Melyiket szereted jobban?Köszi.
-
gabancs
addikt
válasz
aggleány #680 üzenetére
Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha te csinálnál egy pro/kontra bemutatót. Nyilván nem a száraz műszaki paraméterek érdekesek, azt mindenki el tudja olvasni. Inkább szubjektív benyomások, milyen együtt élni velük, melyik a bejövősebb, és természetesen miért. Kezelhetőség, aksi idő, kijelző utcán ilyen nyári fényben használható e.....stb.
Már csak azért is, mert én még mindig vacillálok az S4 Mini és az Xperia SP között.
Hiszen jóval olcsóbb, nagyobb felbontású a kijelző, és nagyobb kapacitású az aksi.
De vannak idegesítő, komoly hibái, ami nagyon megkérdőjelezi a választást. Szóval nehéz eset.... -
válasz
aggleány #341 üzenetére
Na én vagyok még így vele.
De elárulok egy titkot: a Samsung valamilyen rejtélyes okból direkt csúnyább amoled kijelzőt csinál, mint három éve. A wave I kijelzője annyira szép volt, hogy szinte sírtam, mikor eladtam, simán agyonverte az akkori IPS retinakijelzős iphone 4-et, az iphone tulaja szerint IS. A mostani s3 mini kijelzője sajnos meg sem közelíti azt.
Az s4 viszont megint vmi hasonló érzéseket ébreszt, ma volt a kezemben. Remélem nemsoká egy s4 minit is megnézhetek közelről.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest