- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
válasz
borbas666 #8548 üzenetére
Ha azon a CM lefagyogatott, akkor ott valami nagyon nagy probléma lehetett nálad. Ugyanis a CM alap kernellel tökéletes, nincs vele semmi probléma. S1-en is sokáig azt használtam, és mostanság elgondolkodom az S4 minin is. Állítólag már működik vele a flip tok, de erről még senki sem erősítette meg, ugyanis az egyik frissítésnél volt írva, hogy support smart cover.
Acef:
Mi bajod az Android 5-tel? Még ki sem jött, várd ki, míg elérhető lesz.
-
Trooper82
senior tag
válasz
borbas666 #7631 üzenetére
Sziasztok. NEM vagyok elégedett a belga kitkat rommal. Ma például hívás közben a tarcsazo kifagyott, ujtainditas után tudtam csak hivast kezdemenyezni. Gondoltam visszaterek a stock ubml4 romra de odin kb azonnal kodobta h failed! Lehetséges, hogy a downgrade nem működik? Próbáltam a szlovák romot hátha az jobb mint a belga az sem ment fel. Csak a belga. Ha mondjuk lacko gyerek romjat raknam fel gondolom hasonló lenne a helyzet odinnal (csak azt tudom biztonsaggal hasznalni). Kár, hogy turelmetlen voltam most a belganal ragadtam.
-
g0dl
addikt
válasz
borbas666 #7622 üzenetére
Én is így vagyok vele, de nekem az sd kártya teljeskörű használata nélkülözhetetlen.
Én még semmit sem olvastam a kitkat-ról ami ennek elvesztését megérné. Ezért maradok 4.2.2 -ön Ki is kapcsoltam, hogy keresgélje nekem a frissítéseket, már rögtön a megvásárláskor.Megj: A samsung is a biztonságra hivatkozva vezette be knox-ot, és a google is erre hivatkozik (részben) az sd kártya írás tiltásakor. Persze, közben arra nincs egy használható root nélküli megoldásuk, hogy az alkalmazásokról, és azok adatairól mentést készíthessek.
-
Acef
addikt
válasz
borbas666 #7622 üzenetére
Rootolhatod, ha a 4.2.2.-n maradsz, csak nem nyúlhatsz a systembe. És egy app-sem.
Így nem billen a KNOX.A CM romok nekem sem jöttek be.
Sem külsőleg, sem funkcióban, de legfőképp az instabilitás zavart.Az említett deodexelt rom:
- stabil
- gyári megjelenés
- gyorsabb, takarékosabb
- "okosabb"
- tegnap beindítottam az AnTuTu-t, 21994-et mértem vele. -
-
g0dl
addikt
válasz
borbas666 #5345 üzenetére
Ez a home gombos mizéria nálam reprodukálható. Én most próbálgatom a launchereket ( Nova, és holohd ).
Ha hosszú home nyomásra jön az alkalmazáslista, majd ott a kördiagram, majd RAM. Ekkor a vissza gombra mindig a holohd jön be, amit pedig még be sem lőttem, mert most a novát tesztelem.Nálam BMJ7 van, és nem is szeretném frissíteni, amíg csak ez knoxos rootolható garanciavesztés nélkül.
-
Skynet258
veterán
válasz
borbas666 #5284 üzenetére
Én nem tudok szoftveres hibáról a Z1C esetében, flash bleeding viszont valóban jelentkezhet bizonyos körülmények között - már én is találkoztam vele kétszer az eddig elkészült nagyjából 200 kép alatt. Mondjuk én nem vakuzok sosem kb, nappal nem kell, este meg nem fotózok/a téma ki van világítva, és pont a kivilágított téma a lényeg.
BTW S4 miniről váltottam Z1 Compactra, hát egy percig nem bánom, mindezt úgy, hogy szerettem az S4 minit. Nem is adtuk el, asszony megkapta, és imádja. A Z1C viszont kicsit más világ, jelentősen bikább a hardver, mondjuk ezt nem mindig lehet kiaknázni, mert az S4 mini is bőven elég jelenleg mindenre.
-
ferob
őstag
válasz
borbas666 #5280 üzenetére
Teljesen felesleges azon aggódni, hogy megveszed és utána majd csökken az ára, mert ez akkor is így lesz, ha 1 hónap múlva veszed meg, de azért ne várd, hogy csak úgy 10000 forintokat esik az ára, mert előbb fejezi be a szolgáltató a forgalmazását, mint hogy annyira olcsón adja, hogy ne keresse magát vastagra.
Viszont nem tudom, hogy mennyire számít, hogy hol veszed a készüléket, de az Expansysnál 84000 forintba kerül most a telefon, gyártói garanciával.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
borbas666 #5029 üzenetére
Szerintem is lesz rá később 4.4. Szerintem biztosan, és ezen az oldalon is feltűnt.
Amúgy nem tudom mit késnek ezzel az egész KitKat frissítéssel, mert eléggé régen kijött és még alig van vele működő telefon a Nexusokon kívül...radicspeter1: Köszi a FAQ-t, nagyon jó kis leírás
De én nem hiszem hogy megpiszkálom a gyári romot... rizikós a garancia miatt, főleg az új védelmi módszer miatt... :/ Szóval talán majd később, 1-2 év múlva, addig maradok a hivatalos frissítéseknél.
Amúgy annak idején a régi Ace telefonomon volt Gorilla Glass 1, nagyon jól megvoltam vele. Két év után is elfogadható maradt a kijelző, habár végig kulcsok mellett volt fólia nélkül. A mostani matt fólia extra védelmet nyújt neki, sokkal többet mint egy sima fólia szerintem. Amúgy szerintem az oldalán a körbefuttatott fémes csík az nem fém... nem tűnik annak. És már kicsit meg is kopott néhol.
-
Tamás88
őstag
válasz
borbas666 #5029 üzenetére
Későbbiekben biztos lesz rá 4.4 rendszer. SP-vel valóban van jó pár probléma, az egyik ismerősömnek is az van, és sokszor nem jó a hívása. Csak a mindenféle színben világító rész jól néz ki, de ez ne tévesszen meg. Nálam nincsenek problémák, bár néha nem árt újraindítgatni (nem sűrűn kell). Minden esetre nagyon jó telefon. Szóval ha ezt választod, akkor nem bánod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest