- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
Plazmacucci #10299 üzenetére
A csúszkákkal nem tudod belőni?
-
Nincs valami tipp, hogy lehetne a kijelző színhőmérsékletét jobban befolyásolni? Az élénk annyira valószerűtlen az ordenáré foszforeszkáló piros színeivel, a természetes meg már szinte fakó. Kéne valami átmenet, de gyárilag nincs rá mód.
-
Anulu79
addikt
válasz
Plazmacucci #10295 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy sokkal részletgazdagabbak a képek amiket csinálok.
-
doooo
veterán
válasz
Plazmacucci #10295 üzenetére
+1 Felskálázott JPEG, semmi más.
Ha valódi RAW kell, ott a Pro mód a gyári kamera-appban. -
-
válasz
Anulu79 #10294 üzenetére
Mielőtt belemélyednél, szeretném jelezni, hogy az egész program egy átverés, 30 megás dng képekt csinál aminek a feldolgozása ugyan olyan agyonprocesszált mint a hagyományos kamera alkalmazással automatában lőtt képeké, de legalab 10x annyi helyet foglal. Sőt, legtöbbször rosszabb a végeredmény mint a sima fotókért. Csinálj egy összehasonlítást.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Az Expert Raw alkalmazással kapcsolatban lenne 2 kérdésem. Vagyis inkább 3.
1 - vakut lehet benne használni?
2 - videót készíteni lehet vele?
3 - selfie-t lehet vele lőni?Egyikre sem jöttem még rá, hogy ha vannak ezek az opciók.
Köszi ha valaki tud segíteni!
-
-
-FreaK-
veterán
válasz
Plazmacucci #10290 üzenetére
Újraindulgatott a teló magától 1-2 naponta, meg néha leállt úgy egy random alkalmazás, hogy nem indult el sehogy, csak restart után. Yettelhez vittem be egyik vasárnap, pénteken már vissza is érkezett, cseréltek alaplapot meg aksit.
-
-
-FreaK-
veterán
Nem használok rutinokat meg semmit a bixby-ből, tiltva/törölve is van ami lehet, volt párszor hogy nem ébresztett.
El van b@cva valami az app kezelésével, bezáródik a háttérben az a folyamat, aminek ébreszteni kellene.
Egyébként mióta vissza jött szervizből a telóm, szerencsére nem volt ilyen, pedig volt restart is közben.
-
doooo
veterán
válasz
Plazmacucci #10285 üzenetére
Oké, de lehet, hogy épp azok tehetnek erről.
Én (a többséggel egyetemben) nem használok rutinokat, és nem is volt sosem gondom az ébresztéssel (23 hónap alatt). A rutinokon kívül nem is tudom elképzelni mi okozhat ilyesfajta problémákat, épp azért jutott eszembe, hogy talán, kizárásos alapon, ott van hiba.
-
Hoes
aktív tag
Az ébresztőre tegnap érkezett úgy emlékszem egy frissítés! Lehet javították a hibát, nekem nem volt eddig gondom vele.
-
-
doooo
veterán
Akiknek problémájuk van az ébresztővel: megpróbáltátok már kikapcsolni a Bixbyt? Úgy en block, minden lehetséges engedélyt megtagadva, minden funkcióját kikapcsolva, appot alvásba rakva, megkerülve, stb?
-
Rob Rob
tag
válasz
dkovizoli #10281 üzenetére
Húú en nem keresgéltem sokáig. 1x volt valami anomália még Note4-gyel, akkor kerestem ébresztő alternatívát. Ez a magyar AmDroid esett be, talán vki ajánlotta. Hálás kis cucc azóta is.
Személyreszabható, nagyon, néha frissitgetik, azaz halad a korral. Érdemes megvenni, filléres dolog és nagyon jó. Lehet profilozni, menteni, visszaállitani stb. Gesztusok stb, pl rázva a szundi... -
XEH kint van. Sima biztonsági.
-
Rob Rob
tag
válasz
Plazmacucci #10269 üzenetére
AmDroid. Magyar app. Kiváló, évek óta
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Plazmacucci #10268 üzenetére
Értem mire gondolsz, sajnos nem tudok segíteni.
-
-Maci-
addikt
válasz
Szpisti #10275 üzenetére
Ugye? :-)
Nem tudom ki hogy van, de én ha új eszközt vásárolok kicsit az is ott van a szempontok között, hogy nagyobb legyen
Amikor ezzel a hozzáállssal veszek telefont, erősen bezavar a 3 gomb alul. Konkrétan kinyírja fílinget.
Amint megjelent a gesztus vezérlés, azonnal váltottam. Már nem is tudom, de max fél nap volt "át szokni". A jót könnyen megszokja az ember.
És tudod hogy a fórumtárs miért szivatja magát a gombokkal?: Azért! -
Szpisti
addikt
válasz
-Maci- #10272 üzenetére
Én is rászoktattam magamat a gesztusra, még az előző telómnál (Mate20Pro) pont azért mert utáltam, hogy a navisor elvesz a képernyőből és sokszor eltért a színe a tartalomtól és már ebben a telómban alapból azzal kezdtem használni. Pár nap alatt ráállt a kezem, inkább az a bajom, ha más telója van a kezemben azon is hadonászok...
-
rolandg
tag
Köszönöm a Telekom/Voda ügyben adott infóitokat. Hasznos volt.
-
-
-Maci-
addikt
válasz
Plazmacucci #10268 üzenetére
Miért nem használod a gesztus vezérlést?
-
-
KION3524
tag
válasz
Plazmacucci #10269 üzenetére
Az ébresztésről én is hamar lemondtam, pont azért mert 3x egymást követő napban nem ébresztett, majd az óra appot megnyitva írta, hogy hamarosan megszólal (a 7:00-ás ébresztő 7:20-kor
). Váltottam a Google óra appjára, és hetek óta tökéletesen működik.
-
Más. Ma nekem sem ébresztett a telefon, azt hiszem itt olvastam róla. Magamtól ébredtem hatkor, és a telefonon még rajta volt az értesítés, hogy közelgő ébresztés 5:40
-
válasz
Quqesz #10260 üzenetére
Egyik se működik. Nekem az kell, hogy az alsó három gombot bizonyos alkalmazások ne tüntessék el. Ez egyik opcióval sem működik.
Az egész apropója, hogy ha messengerben megnézek egy kapott képet és belenagyítok, eltűnnek lefelé a navi gombok. Reflexből nyomom jobb alul a vissza ikon helyét, de oda már A történeted ikon csúszott és véletlenül egyből megosztom... szarság.
-
válasz
rolandg #10264 üzenetére
Nem az S21 Ultra kontra Telekommal van gond.
Ahol gyenge a térerő, vagy problémás a cella/torony, ott kérdéses adott telefon működése, de ez minden szolgáltató hálózatára igaz. Én két Telekomos SIM-mel használtam a telefont, probléma csak ott volt, ahol a fentiek szerint lehetett is, most a feleségem azonos készüléket Telekom + Vodafone SIM kártyákkal használja és van olyan hely, ahol a Telekom korrekt, de a Vodafone gyenge és utóbbival van is gond sajnos. És biztos van persze fordított helyzet is.
A Samsung telefonok nagy része nem annyira acélos a térerő tekintetében, ezért nem nehéz sajnos problémás helyeket találni egyik szolgáltatónál sem. -
MadMancs
veterán
válasz
rolandg #10264 üzenetére
Érdemes egy domino simet beszerezni és tesztelni.
Nagyban függ attól is is merre laksz, merre jársz.
Amerre én járok 3G lekapcsolás óta Telekom rohamosan rosszabb. Lassú 4G, vagy 2G only területek. Voda viszont rákapcsolt fejlesztésre, így stabil 4G majdnem mindenhol. -
rstwingo
tag
válasz
rolandg #10264 üzenetére
Nem sok minden változott,pontosabban semmi.
Nem lehet új apn létrehozni a telekom simhez ,valószinü a multisim miatt,beirni megengedi csak mentésnél eltünik minden.
A kapott apn-hez képest annyi az enyémnél a változás hogy a két legalsó sorban is van adat.
virtuális mobilszolgáltató tipusa és alatta az értéke.
Ez automatikusan iródik be és ha kitörlöm, akkor el is tünik az egész apn és csak helyreállitással jön vissza.
Nejem szerint mutatja az 5G-t ha olyan helyen van.(neki is ugyan az az apn-je van)
Szóval igy kell élni vele.
A kollegámnak vodája van, de bámerre járunk neki rosszabb a netje,állandóan szidja.
Nekem van még telenor is az a fő sim , de annak se tul jó a 4G-je ezért van a telekomos sim csak a net miatt. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Plazmacucci #10259 üzenetére
Pontosabban:
A kijelzőkivágásnál tudod beállítani(fekete sáv felül igen/nem/auto). Ha nem, akkor gesztusvezérlésnél full kijelző. Gomboknál nincsen gomb eltüntetési funkció ablaknál, az látszani fog.Hoes
itt sajnos nincs ilyen lehetőség(huawei esetében volt), max kevés fényviszonynál hosszú záridővel állványról pro módban. Nappal kiég. -
Hoes
aktív tag
Valaki próbált már "light trail" vagy "víz elmosódás" képeket készíteni?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Plazmacucci #10259 üzenetére
-
A teljes képernyős alkalmazások menüpontot mikor nyírták ki? Droid 12? Miért nem lehet egy ideje állítani, hogy melyik alkalmazásnak engedem? Rohadjanak már meg.
-
-
Chamoro
tag
Üdv!
Nem teljesen ide illik a kérdés (nekem s21 ultrám van)
Az S20FE-nek optikai az ujjlenyomat olvasója. Arra bármilyen fólia jó ugye? -
-FreaK-
veterán
Google Play rendszerfrissítés-re nyomva 3x egymás után dobott fel frissítést és újraindítást, de a verzió maradt November 1.
-
KION3524
tag
Új fejlemányek telefonálási hiba ügyben. Ma reggelre ismét elromlott a telefonálás, senkit sem hallottam. Nem indítottam rögtön újra, volt időm kísérletezni.
Ezeket próbáltam, sikertelenül:
• Repülő mód ki-be
• VoLTE ki-be
• SIM ki-be kapcsolásEzeket is próbáltam, szintén sikertelen volt:
• Új SIM igénylése
• SIM kártya a második slot-ba
• Beállítások visszaállítása
• Gyári visszaállítás
• Android 13 frissítésViszont egy dolog nagyon értekes volt. Bekapcsoltam a Wifi hívást és lehetett telefonálni. Ha átkapcsoltam a "mobilhálózat ha lehetséges" módra, akkor nem lehetett. Majd megint vissza a "Wifi ha lehetséges"-re ismét működött. Szóval én úgy gondolom, hogy valami gubanc van ezen a területen a telekommal, mert szlovákiában semmi gondom nem volt másfél hétig.
Viszont egy újraintítás minden problémát megold -
iceQ!
addikt
Most jött email, tényleg 3 év van az akksira is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest