Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
s21u update kinn. pixel shift továbbra sem megy
-
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, S21U-ban hol érdemes akksit cseréltetni? Melyik cég az aki szépen dolgozik és kb mennyiért csinálják?
Válaszokat köszi előre is. -
doooo
veterán
Nálatok mik a tapasztalatok, 5G-n használva sokkal jobban merül, vagy nincs nagy különbség a 4G-hez képest?
Most, hogy már a legtöbb helyen (városokban, de akár konkrétan Pesten is) van 5G, más a helyzet, mint pár éve, nem kell állandóan keresnie, meg átkapcsolódnia. -
-
jacis
nagyúr
Srácok 2 év S21 ultra használat után ma elköszönök Tőletek. Köszönöm mindenkinek az elmúlt èvek segítségeit.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek.
-
doooo
veterán
válasz
Csarli85
üzenetére
Hát ez van sajnos; az Android 14 miatt van, vagyis pontosabban azért, mert nem képesek optimalizálni időben a játékfejlesztők. Mindig eljátszák ezt olyankor is, amikor új SoC-vel bemutatkozik egy-egy mobil, mondjuk mikor az S21U jelent meg (lassan 3 éve), akkor is kellett egy hónap legalább, mire vették a fáradtságot, hogy az új Exynosra optimalizálják a játékokat. Aztán sikerült is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nálam is, sőt a családban van két A52 5G is, azokon is kellett.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez a trükk működhet 21 Ultrán is: [link]
-
dnelb
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
14el jött be. 6 számjegynel elvileg van opció
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nálam mindig is le kellett okézni....nem tudtam, hogy van ilyen opció.
-
Évekig a PIN kód beírása után nem kellett megnyomni az OK gombot, egyből feloldott a telefon. Most viszont (gyaníthatóan valamilyik frissítésnek köszönhetően) meg kell nyomni az OK gombot is a feloldáshoz.
Tutira nem nyomkodtam semmit a biztonsági beállításokban

Hogyan tudom visszaállítani azt, hogy az OK gomb megnyomása nélkül oldjon fel a telefon?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Deadpool73
üzenetére
Az 512-es Honor 90, 130 ezrekért van hidetve legtöbbször, de olyan 120 körül szokták megvenni.. Az s21 ultra ha 128-as, 140 e., ha 256-os, akkor 160 e. minimum. Főleg ha beégésmentes. A főkamera viszont idővel szeret elromlani... olyankor nem lehet vele távolra fókuszálni, csak ha megrázogatod egy kicsit. (Ugyanez az S20 ultra hibája is..)
Szerintem részedről megéri. De aki cserélni akar, miért akar, az más kérdés. Alaposan nézd át!
-
válasz
Deadpool73
üzenetére
Ha 3 év gari van a S21-re, akkor feltétlen.
-
Deadpool73
csendes tag
Sziasztok!Van egy három hetes Honor 90-es telóm(12 gb RAM,512GB tárhely)megéri lecserélni egy két éves jó állapotban lévő Galaxy S21 Ultrára?
-
Quqesz
nagyúr
A decemberi frissítéssel mintha jobb lenne az akku. Az első droid 14-el merült rendesen.
-
MadMancs
veterán
XEH is kint.
-
Piwi
veterán
Decemberi frissítés már kint. Semmi extra, a szokásos 2xx megás biztonsági. (AUT)
-
Csarli85
aktív tag
Na ne már, ez szerintem sehogy se fér bele, hogy telefonbeszélgeteseket rögzít az ember. A cégek is csak akkor tehetik, ha még az IVR-ben elhangzik az erről szóló tájékoztató, vagy az ügyintéző bemondja. Nem feltétlenül azért, mert olyat mond, hanem mert manipulálni lehet a habgyanyagot. Manapság már egyre könyebben.
-
ACE-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Csak tudod kicsit egyenlőtlen a helyzet olyankor, amikor valaki tudja, hogy felvétel készül, és úgy fogalmaz, miközben irányíthatja a másik mondandóját, ezáltal teljesen tévútra tereli a beszélgetést. Hidd el nem véletlen találták ki hogy nem lehet felvételt készíteni. Ha Te így tartod be mások személyiségi jogait ne csodálkozz ha a tieid is csorbulnak...
-
-
MadMancs
veterán
válasz
szentkuti11
üzenetére
Szia,
December 21 12:00 Kelenföld megveszem (nem ingyen) ha neked ott és akkor jó, és persze meglesz még.
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok,
Próbáltam hirdetni, de nem kellett a kutyának sem, úgyhogy ha valaki hasznát venné két előlapi védőüvegnek és egy kameravédőnek, eljön érte személyesen Budapesten, az megkapja ingyen. Privátban írj rám, ha érdekel.
-
ACE-
addikt
válasz
tomi613
üzenetére
Hát jó, önmagában nincs túl sok jogod hogy bárkinek a beszélgetését rögzítsd, én kifejezetten ellenezném, persze nem tudok róla... gondolom nem közlöd mindenkivel hogy a beszélgetésről felvétel készül... na mind1, ez nem ide tartozik, de nem véletlen van tiltva alapban a telefonokban...
-
jacis
nagyúr
Srácok az új droid szerintem brutál jó lett.
Nekem minden változás nagyon tetszik illetve a telefonom sokkal pörgősebb lett. -
anri-ur
tag
Helló mindenki!
Nálatok müködik a világító szélek funkció?
Kikapcsolt és bekapcsolt képernyőnél.
Mondjuk nálam egyiknél sem működik! -
SkiDev
őstag
Fogalmam sincs
Nem szoktam kapcsolgatni, nekem ígysem bírja annyira.
Most is 55%-on vagyok, reggel 6-kor vettem le a töltőről: 2 óra SOT-tal és 3 óra YT Music-kal.
Kértem a Telenortól aksicserét, de nem hatotta meg őket...
Már gondolkodtam a 15 Pro Maxon, de rájöttem, hogy a tollat nehezen engedem el, sok helyen jól jön, munkám során is. -
tomi613
aktív tag
Ez mit jelent hogy önálló 5g?
-
Csarli85
aktív tag
Lehet ezzel egyedül vagyok, de nekem meg mintha jobban merülne most. Teljes újratelepítést szokás ilyenkor csinálni?
-
-
-FreaK-
veterán
Elég jó fejlesztéseket csináltak az aksi kímélésére, már alig várom hogy én is fel tudjam rakni. [link]
-
jacis
nagyúr
A 6-os one ui jobban pörög szerintem mint az elődje. Simább is lett a működés.
Egyelőre nekem tetszik. -
Quqesz
nagyúr
Szintén középen.(fhd+) Viszont a képernyő nagyítás balról a második pöttyön. A 14 alatt változott valami, mert mintha az ikonok nőttek volna. A frissítés elött a harmadik pöttyön volt és a szövegek teljesen ki voltak írva. Frissítés után szemre nagyobbnak tűntek az ikonok, aztán vettem észre, hogy a szövegek nem fértek ki. 2.ok.
-
ACE-
addikt
Köszi hogy ezt megosztottad velünk!
Nekem egyébként nem tetszik ez a jobb oldalról lehúzás, ennek így nem sok értelme van. Ha onnan húzod le felhúzásnál először a sima értesítések jelennek meg és csak utána tűnik el. Úgy jobb lett volna hogy egy lehúzás, és egy felhúzás is kell. A karakterek furik, az ikonok neveinek vége pl. nem is látszik... ez sem annyira bejövős.
-
pook20
aktív tag
[kép] Telekomra is kijött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Fekete dualsim S21 Ultra telefon 256 GB-s háttértárral gyári dobozában eladó
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest