Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gee_-
tag
Sziasztok!
Sajnos cserélni kell a s21 ultra készülékem mert sok probléma előjött.
Két telefon között gondolkozom s23 ultra vagy fold4, ti mit ajánlanátok a kettő közül?
Ahogy néztem ha fold-ot veszek akkor 100eFt-ig állják a s21 ultra javítását, szerintetek mennyibe kerülhet a s21 U javítása. Sajnos a kijelző az picit törött és a hátlapján is van törés de a legnagyobb baj hogy puposodik az akkumulátor.
Szerintetek javítható így a készülék belefér a regalaxy programba, ha igen akkor mekkora javítási költséggel számoljak? 180ból meglehet?Előre is köszönöm a segítséget.
-
ACE-
addikt
Ti használjátok és stabilan működik a RCS csevegés a Samsung appjában? Jobban tetszik maga az app, de nem nagyon működik ez a küldési mód csak a Google Messages-ben... van valami titka a beállításának? Ahogy látom a Messages az SMS-t küld és úgy regisztrálja, a másik nem... (nem is működik)
-
Anulu79
addikt
Nyomtam egy resetet hátha ez megoldja.
-
Anulu79
addikt
A legutóbbi frissítés óta másnak is atom gyorsan merül a telefonja?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Gyári samsung backup felhőbe elég sokmindent lement. Én azzal szoktam, nem sokminden vész el.. néhány alkalmazásba be kell lépni újra, de nem mindbe. Ez a legutóbbi 23as mentésem pl: [kép] De még a többi is megvan, összesen jóval több, mint 100Gb adat.. [kép]
A képeket, videókat és fájlokat persze érdmes usb-n a gépre menteni, vagy ha van másik nem használt samsung eszköz, akkor akár a smartswitch is megoldás lehet addig.
-
Piwi
veterán
Sziasztok. SamFwTools programmal nem olyan rég csc-t cseréltem, viszont most tűnt fel hogy azóta nem talál frissítést, még mindig csak a májusi frissítésem van. Van valami trükk vagy csupán én vagyok a balfék?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Regalaxyra megy a telom. Valami programot nem ismertek PC-re, amivel a leheto legtobb adatot fel tudom masolni, majd ha megjott a telefon, mindent vissza?
-
Na, több mint másfél év után rászántam magam és lehúztam a gyári fóliát, mert már nem lehetett belátni rajt.

Beugrottam egy random helyi mobilshop-ba, 5000-ért húzott rá hydrogélt.
Meglepően jó lett, az oldalára is ráhajlik, annyi, hogy nem lyukat vágott az előlapi kamerának, hanem egy nagy félkört, az mondjuk elég béna, de egyébként láthatatlan. -
nagyj74
senior tag
Kijött a júliusi patch xeh-re. Csak biztonsági frissítés. 281 MB
-
Hogy lehet letiltani a TikTok-ot a mobilnetről végleg? Az alkalmazásoknak engedélyezett hálózatoknál át lett állítva hogy csak WiFi-t használjon, ennek ellenére simán első helyen áll a mobiladat használati listán, az utána következő Chrome egy nagyságrenddel kevesebbet használ

-
ACE-
addikt
Ha van a telóban két fizikai SIM kártyám, akkor lehet aktiválni még hozzá eSIM-et? Majd lehet választani hogy melyik két sim legyen aktív?
-
Nunder
őstag
Mi a legegyszerűbb módja (már ha van egyáltalán), hogy az Ultra kijelzőjét az S8-as tableten lássam viszont? Tripodban szeretnék fotózni a telefonnal, és kissé körülményes így kezelni a kijelzőjét.
Smart View-t próbáltam, de nem jelennek meg egymásnak az eszközök, pedig egy hálózaton tanyáznak.
-
KZP
őstag
válasz
Szpisti
üzenetére
Én az Aqua-nál vettem, csomagolás nélküli, gyárinak árultat, pár hónap után elromlott. A garanciális ügyintézésük kritikán aluli volt, kb. két hónap múlva, több érdeklődés után kitalálták, hogy visszautalják az árát. Amikor bevittem még hozzájuk, azt gondoltam naivan, hogy kicserélik azonnal, elvégre 3-4000 Ft körül volt az ára, de mondta az ember, hogy mindenképp el kell küzdeniük a Samsunghoz. Szóval én őket egyáltalán nem ajánlom.
-
Tegnap az Alis Kuulaa töltőm elromlott, most másikat kell vegyek. Ez a 45W-os Samsung szerintetek eredeti?
-
ACE-
addikt
Nem igazán értem a videós dolgokat. Ha 1x-es zoomon elkezdek videózni, akkor ha ránagyítok akkor nem az optikai zoom-ot használja? Nem vált át? Ha zoomolni akarok akkor meg kell állítani, és 3x. 10x-esen kell elkezdeni a felvételt? Vagy hogy van ez?
-
tony7
tag
válasz
Mardel
üzenetére
Én mikor szóvátettem miért írta a tökéletes , karcmentes telefonomra a szervízfelvevő , hogy karcos a telefonom akkor azt mondta mivel nem új a telefon biztos karcos. Kicsit tarottam tőle , hogy fogom visszakapni a szervíz után a telefont. De kellemesen csalódtam a samsung szervizben mert nem csak a beégett kijelzőt cserélték /a 72/ hanem a hátlapot is és még az usb aljazot is pedig azt be sem irtam hibásnak.
-
-
Thoty
senior tag
Na, akkor egy véleményen vagyunk

Igazából az S21U képeire (illetve az S22U-ra is, volt az is) ránézve mindig az volt a véleményem, hogy "húb+ ez csak ennyit tud? zajosak, életlenek" az S23U képeire ezzel ellentétben "jó ránézni", mondjuk a színeket egy kicsit túltolja, de sokkal részletgazdagabb, élesebb -
ACE-
addikt
És mit állapítottál meg? Na megnéztem, elég meggyőző az S23 javára, főleg a 10x zoomos felvételek iszonyat szépek, a többinél csak mintha a színeket érzékelném melegebbnek... Furi egyébként mert amiket én most visszanéztem 10x-es képeket ott nem tűnik ennyire homálynak... nincs valami fólia a lencséken?
-
Mardel
őstag
Végül beadtam szervizelésre, mert folyamatosan lehalt és a mentést nem tudtam visszaállítani rá.
Vicc hogy van a kijelzőn alig észrevehető 1-2 mikro karc, aztán a jegyzőkönyve megjegyzésbe első helyen van hogy kijelzője karcos.
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Eddig nem volt bajom az S21 Ultrámmal.
Talán a február körüli frissítés óta volt hogy párszor újraindult magától a telefon amit eddig nem csinált.
Most péntek óta azt csinálja hogy kikapcsol a telefon és nagyon nehezen kapcsol vissza hangerő le+kikapcsolás gombot nyomom egyszerre és a sokadikra kapcsol vissza.
Csináltam egy biztonsági mentést SD kártyára SmartSwitchel aztán gyári beállítás vissza.
Próbáltam visszaállítani a mentésből, de 90%-nál azt írta hogy leválasztottam az USB-t, újrapróbáltam.
Sikerült aztán alkalmazások telepítésénél megint kikapcsolt.
Próbáltam volna újra egy gyári beállítás visszaállítást, de közben kikapcsolt, volt hogy a Samsung logónál tovább nem ment.
Hátulja viszonylag meleg.
Elvileg van rá még garim mert újonnan 3 év garit adnak rá ugye 100 ezer Ft-onként + 1 év.
Próbálkozzak még életre kelteni vagy irány a szerviz?
A legjobb hogy 2 hét múlva megyek nyaralni és nem igazán tudnám nélkülözni a telefont. -
Piwi
veterán
Sziasztok. Gondolom volt már róla szó, csak lemaradtam valószínűleg róla... S21 ultra 256 gigás verzióm van. S23 ultrat nézegetek,de nem tudom eldönteni hogy érdemes váltani vagy sem
mivel tudnátok meggyőzni vagy épp lebeszélni a váltásról? -
zelos
aktív tag
Hogy lehet kinyomozni hogy mi kapcsolja ki napi szinten az "értesítések a zárolt képernyőn" funkciót?
-
doooo
veterán
Nálam 477 MB a júniusi, és a "stabilitás és megbízhatóság; az eszköz viselkedése javult" szövegrész is benne van a leírásban, a szokásoson kívül (nem belföldi készülék).
-
palesz53
senior tag
XEH-re kint a júniusi.
367,24 mega, a szokásos szöveggel a tartalmat illetően. -
MadMancs
veterán
Ez telefonon konfig függő. :)
Samsung esetében Voda, ex digi, Yettel el van, telekommal nincs VoLTE ikon.
Xiaomival Telekom, ex digi van vokte ikon, digi, Yettellel nincs. Ezekkel van tapasztalatom. Többi gyártóval nincs. :)
-
Piwi
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Ezt nem tudtam hogy nincs Volte jelzés Telekom HU hálózat esetén. Sógorom sima S21-én láttam hogy van, igaz az Yetteles simmel van, auz hittem ez készülék függő, nem hálózat
Hívás esetén marad a 4G illetve 5G jelzés szóval akkor működik, csak nem látszik
kali: köszönöm szépen Neked is
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de akkor a "hiba" nem csak nálam van