Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trolee
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem vagyunk egyformák ezt kellene megérteni sokaknak.

Nincsenek már olyan radikális változások verziónként mint pl. 10 évvel ezelőtt.
Korábban úgy gondoltam megfelelő kettesével ugrani az új verziókra, de lassan annyira kilógnak a telók az ésszerű árképzésből(SZÁMOMRA), hogy lehet megvárom a 24-es szériát, és akkor veszek használtan egy jó 23U-t, reális áron. -
zelos
aktív tag
Reklámentes fb, 2 napja nyomkodom eddig hibátlan [link]
-
-
nagyj74
senior tag
Jött új SW XEH -re. Csak biztonsági frissítés.
-
-Maci-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Bizonyos esetekben egyértelműen gyorsabb az S23U
-Fényképező indítása bekapcs gomb 2x. És maga a fényképezés
-Szkrínshot elkészítése
-Ujjlenyomat olvasásIlletve maga a tároló. Laptopra dugva a képek mappát megnyitva azonnal beugranak az előnézeti képek. Nem kel 3-5mp mire mindegyik kirajzolódik. Illetve fel/le másolásnál érződik nagyon a különbség.
És kb. ennyi, laikus szemmel. A többi területen nem gyorsabb, igaz az S21U is már szemmel követhetetlenül gyors volt nálam az én szememmel. Szóval már nem nagyon volt hova gyorsítani.
Max játkéoknál, ha valaki megszorongatná.
Mindkét teló teljesítménye közepesen, animációk a gyári értékeken.
És nagyon fontos: Nálam. Szerintem!
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Némi frissítés után nekem a Note 9 is jó teló volt. Most adtam el 2 hónapja, nem kellett senkinek sem a családban. Nem egy pörgős teló, de van olyan mint egy 300 ezres Saomi
-
válasz
Trolee
üzenetére
Én sem értem, hogy miért fáj ennyire valakinek az, hogy mások megelégednek alacsonyabb teljesítménnyel plusz akkuidőért cserébe.
Arról nem is beszélve, hogy ha az S21 telefon a feldolgozási sebesség átállításától tényleg úgy "pörögne", mint egy S22, S23 telefon, akkor senkinek sem kellene sok-sok pénzért megvenni az új telefonokat
-
Trolee
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Tök egyéni preferancia hogy mi fontos, és mit vesz észre(akar észrevenni) bárki.
Nagyon ritkán én is találkozom mikrolaggokkal, de ezért nem fogok pluszba beáldozni akkuidőt, hagytam optimalizált-on.
Amúgy az sem tűnt fel hogy a 22 smoothabb lenne, 23-oz meg még nem volt szerencsém, nekem jelenleg teljesen megfelő még a teló így ahogy van.
De hát ugye kinek-mi
-
Tin
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Király, ezt a topicot is szét felsőbbrendűzöd? Remek, mindegy, úgyis váltottam...
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Ki mondta, hogy eddig jó volt? Vagy mihez képest volt jó? A megjelenéskori szoftverhez képest ami két éves? Gondolkozz már. Most kapta meg az összes új funkciót amit az újabb készülékek tudnak. Nincs is viszonyítási alapod.
Egyébként meg leszarom az arrogáns véleményed, van aki megérti, nem csak neked írok. De írjál még egy sor baromságot, hogy tiéd lehessen az utolsó szó. -
MadMancs
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Gondolkozz.
Ha eddig jó volt, most hirtelen mitől nem lesz jó? Eddig nem kellett "turbó mód", most azért mert van s22 és 23 már kell? Hogy függ ez össze? Ha eddig se volt jó a teljesítmény miert most kellene használni? Érted az összefüggést? -
zelos
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
válasz
MadMancs
üzenetére
1 nincs igazad
2 nem pörög úgy ha optimalizált módban van
3 azért mert te nem veszed észre a mikrolaggokat vagy nem volt a kezesben újabb samsung telefon még ne oszd úgy az észt mi ha az általános igazság volna
4 csak sajnálni tudlak ha nem veszel észre semmi változást takarékos üzemmódban -
MadMancs
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Amíg pörög, smooth, stabil, addig minek?
Parasztvakítas az a menüpont.Volt idő amíg kipróbáltam. Azon kívül hogy gyorsabban merül a teló, senki értelme.
Sokszor vagyok energiatakarékosba, meg így se találkozok 1 reccenéssel se.
-
-
zelos
aktív tag
És ezt is elcseszték..
Samsung böngészőben egy bármilyen linkből másoljátok ki a közepéből egy szövegrészt, szóljatok ha sikerül. -
-FreaK-
veterán
Nekem folyamatosan van.. a böngészőt nem tudja megtartani, vagy egy YT-ot.. pedig nem használok túl sok appot, illetve játékokat sem. 12Gb ram mellett..
Más:
Ezt az ujjlenyomat olvasó trükköt ismeritek? Én így használom pár hete. Talán jobban meríti az aksit, de gyorsabb az tuti.
Fix Fingerprint Experience
- Go to Settings, Biometrics and security, fingerprints:
- Turn on "Fingerprint always on"
- Turn off "Show animation when unlocking" Go to Settings, Biometrics and security, more biometrics settings:
- Turn off "Show unlock transition effect" Under Settings, Apps.
Set battery usage to "Unrestricted" for "com.samsung.android.biometrics.app.setting".I did not know how to do "Set battery usage to "Unrestricted" for "com.samsung.android.biometrics.app.setting"" however. What does that do and how do you do that?
Go to Settings, Apps, on the right next to your apps you will see a little arrow pointing down with 3 horizontal lines next to it, click that and choose Show System Apps, then at the search bar at the top, type in biometric, choose that then go to Battery, click Unrestricted.
Reboot and you will see how much faster it is. -
zelos
aktív tag
Na elértük ezt is. Az adott app akkuopt listáról levéve, feladatkezelőben lezárva, memória kizárt listára felvéve..
Mégse ott nyílik meg ahol abbahagytam, bezáródik
-
-FreaK-
veterán
Jött Play Services frissítés, így februári lett.
-
Chamoro
tag
Látom 02.28-án volt az utolsó hozzászólás, ez egyben jó is és szomorú is. Jó, mert tökéletes lett a telefonunk!
És rossz, mert minden este olvasgattam itt de már nincs mit.Na de nekem lenne egy kérdésem:
Valakinél aktív már az átfolyásos töltés? (Game Boosterben) -
MadMancs
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Úgy nálam se működik.
Csak akkor ha nem minden, hanem csak 1 alkalmazás van kiválasztva. -
Szóval felraktam a sound assistant-et. Beállítottam, minden alkalmazás megszólalhat másikkal egy időben. Ennek ellenére továbbra is lehalkul a youtube ha hangos értesítés jön. Ötlet?
-
Rob Rob
tag
Nálatok működik a képforgatás a galériában? Auto forgatás be van kapcsolva, videót, navit stb forgatja is de a kész képeket nem.
Ha bemegyek a képszerkesztőbe akkor egy darabig jó, míg be nem zárom a galéria alkalmazást.
Mi lehet a bibi? -
-
robaGB10
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ. Leszámítva, hogy nem működik az spen vele, ilyen mágnesezhető tokban való tartás okoz(hat) valamilyen maradandó károsodást a készülékben?
-
-
robaGB10
tag
Sziasztok. Én csak most szereztem be egy S21 ultrát. Pár napja már nyomkodom. Ma beletettem egy másik tokba, és ezután az Spen a kijelző elég nagy részén nem működött. Kicsit utánaolvastam, hogy mi miatt lehet, és azt írták, hogy a mágneses tok miatt van. Ezután kivettem a telefont a tokból és egyből jó lett újra. A kérdésem, hogy semelyik mágnesezhető tokkal nem fog jól működni a ceruza?
-
Anulu79
addikt
Xbox series controllerrel próbáltam már a telefont. De jobb lenne olyan amibe bele tudom tenni a telefont amivel olyan mintha egy kézi konzol lenne.

Az xbox controllerhez nekem is van tartóm de ha benne van a telefon akkor néha olyan mintha húzná ki a kezemből a súlxa miatt.
-
balint18
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
[link]
Erről lenne szó -
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen, ez nekem sem tiszta....a képszerkesztő funkció eddig is volt, meg frissült is.
-
-
Anulu79
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Elvileg mindenkinek van szülője, szóval.....
-
balint18
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor vélhetően az 21u nem is fogja tudni? Mindegy... Kivárom

-
balint18
tag
Néztem a frissítést, de valamiért nem engedi ezt a képkivágás funkciót. Valszeg a galéria verzió száma alacsony a UI 5.1-hez? Vagy ezt soha nem fogjuk megkapni?
-
jacis
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
-
Anulu79
addikt
Valaki használ valamilyen kontrollert a telefonhoz? Olyanra gondolok amibe bele lehet rakni a készüléket mint pl. a Razr Kishi.
-
Pufi9
csendes tag
Indonéz nagyon nehezen akar frissülni, jöhetne már.
-
jacis
nagyúr
Srácok az 5.0 OneUI egy óriási előrelépés volt a Samsung felhasználó felületét illetően viszont még ott is volt néhány reccenés itt-ott.
Most viszont az 5.1-es rendszerben ezek is megszűntek. Szerintem soha nem volt ennyire sima felhasználói felülettel még dolgom.
Ez a rendszer most olyan amilyennek lenni kellene évek óta.
Végre!!
-
Gabesz25
tag
-
-
-
jacis
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A widgetek között megtalálod.
-
Anulu79
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Sikerült végre eszembe jutnia, hogy kint is lőjek képeket.
Azt kell mondanom, hogy kültéri képeken én nem vettem észre különbséget a gyári camera app és az expert raw között úgy, hogy minden alapbeallításon volt és jpg-be mentette a dolgokat. Beltérben viszont ilyen "beállítások" mellett jobb az expert raw szerintem.
-
Lehet ebben a Battery widgetben a beállításokat módosítani?
Alapértelmezésben nem vitték túlzásba a fícsöröket, a töltöttséget mutató körvonal egészen addig zöld, ameddig 15 %-ra nem csökken a töltöttség, az alatt átvált pirosba.
Jó lenne legalább 3 szín, 50 % felett zöld, 50 és 15 % között sárga, 15 % alatt pedig piros, de a jobb appok 4-5 színnel is tudják vizualizálni a töltöttséget
-
kovisoft
őstag
válasz
Gabesz25
üzenetére
Én is csak jacis fórumtárs bejegyzése nyomán néztem rá: a widgetek között ha a Battery alkalmazást lenyitod, ott található. Valószínűleg a OneUI 5.1-gyel került be, de őszintén szólva nem néztem korábban.
-
Még régen váltottam TMH-ról XID-re, de az Istenért nem sikerült visszaállnom TMH-ra, sem XEH-re.
Próbálgattam annó, de maradt XID illetve XEU ha jól emlékszem, de hanyagolom már másfél éve nem próbálgattam váltani.
Csak az S22 fórumból láttam egy egyszerű CSC cserét, [link] de kipróbáltam, de maradt XID, sajna ezen a telcsin nem müxik, pedig kiírta, hogy ok, és újra is indult a teló.
Na sebaj jó ez a XID, minden müxik vele tudtommal nincsenek hátrányai, csak a hangrögzítés mint előny. -
Itt lehet ROM újrarakás nélkül CSC-t váltani, mint S22-nél?
Próbálta már valaki? -
ablack
senior tag
Valakinek van valami tippje vagy tapasztalata azzal kapcsolatban hogy egy kijelzőcsere mennyibe kerülhet a hivatalos szervízben (TMX)?
(Megmondani nem hajlandók, csak javításra leadott és felmért készülék esetén.) -
-
-
-
zelos
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB gyári független szép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256
- Fekete dualsim S21 Ultra telefon 256 GB-s háttértárral gyári dobozában eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de akkor gondolom nemsokára megkapja az s21 ultra is.