Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
hol kéne hordani?
nekem full jól elvan benne -
ACE-
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Na de az engem is érdekel, Te hogy/hol hordod?
-
válasz
kovisoft
üzenetére
Azt, hogy mit szabad és mit nem, rád hagynám. Mindig is pronyó volt zsebben hordani telefont, legyen az Note vagy gombos telefon. Gusztustalan amikor zsebszösszel van tele a telefonok összes nyílása, meg mikrokarcos az egész. Meg az is, hogy kidudorodik a zsebedből. Tudom, a tiéd nem olyan, és nem is látszik, természetesen.
Most ne próbáld meg rám húzni, hogy én meg akarom mondani ki mit csináljon. Ha rám hallgat azt tesz amit akar, de attól még érdekelhet, hogy, hogyan hordja. Mindazonáltal megnézném, ahogy szilikontokos telefont beletömködsz a farmer zsebedbe... -
kovisoft
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mekkora és milyen súlyú az a telefon, amit még zsebben szabad hordani, és hol kell hordani az ennél nagyobb készülékeket?
-
válasz
Pistike1985
üzenetére
Miért hordasz zsebben egy ekkora és ilyen nehéz telefont?
-
Pistike1985
aktív tag
Fogalmam sincs, de amikor kiveszem a zsebemből a lista fogad hogy Mentő, Tűzoltók.... Illetve bepárásodik a kijelző (kívül) , valószínűleg ez is közrejátszhat. Az egyik régebbi hozzászólásban az illető kikapcsolta a duplakoppos kijelző ébresztést. Most én is ezt tesztelem egyelőre úgy tűnik hogy talán ez megoldás lehet a problémára. Nagyon kellemetlen amikor visszahívnak és magyarázkodni kell. Ez nem olyan mint mikor egy ismerőst hívsz fel véletlenül és utána nevettek egy jót az egészen. Csak azt nem értem hogy mi lett a telefonnal.
Másfél év alatt soha nem volt ilyen gond vele. Az utóbbi 1 hónapban meg kétszer is előfordult. Remélem hogy csak valami frissítést csesztek el amit a következőben javítanak. -
-
Anulu79
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igen, az. Nekem sokkal jobban kézre áll mint a kicsi.
-
-
ACE-
addikt
válasz
Pistike1985
üzenetére
De az hogy? El kell húzni, rányomni a Segélyhívás feliratra, rányomni hogy hívás Mentők Rendőrség, Tűzoltók, majd le is kell OK-zni. Ez így mind a zsebedben?
-
SkiDev
őstag
válasz
Pistike1985
üzenetére
Nem találtam rá megoldást én sem, így be van kapcsolva a védelem a véletlen érintések ellen beállítás.
Bár néha idegesítő, mert ha koszos a kamera, akkor nem enged feloldani. -
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Nem lehet valahogy eltűntetni a segélyhívásgombot a zárképernyőről? Már több alkalommal visszahívtak hogy hívtam őket. Pedig zsebben van a telefon. Fliptok nem opció.
-
varos
tag
Sziasztok! Spent honnan érdemes rendelni a telefonhoz?
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hát az valóban nem a legideálisabb e célra.
Én azért teszek egy próbát valamikor, illuzióim nincsenek amúgy, kicsit marketingszagúnak érzem a dolgot. -
-
Astrophoto mode elérhető az Expert Raw-ban, sky guide-al, 4-10 perces expoval.
-
Axe Miskolc
tag
Mostanában, amikor hazaérek rezgőre állítja és lehalkítja a telefon önmagát.
Újraindítottam, rutinokat átnéztem de nem találom, hogy miért csinálja.
Van ötlet, hogy hol keressem a hibát? -
varos
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hol lett forgalomba hozva, amikor rendes számla, garancia jegy van hozzá, sorozatszám, imei szám stimmel a számlán, a garancia jegyen és a telefonba is. KNOX 0×0. Bravophone Kft lett vásárolva.
-
-
varos
tag
Sziasztok! Most vettem egy ilyent telefont, az lenne a kérdésem hogy gyári hivásrögzitő van a telefonba?
-
ACE-
addikt
Hi, tudja valaki hogy lehet megnézni hogy az adott értesítés az milyen értesítés kategóriában jött? Régebben ha hosszan rányomtam az értesítésre, akkor az adott kategóriára ugrott és ott külön csak azt is ki tudtam kapcsolni, most nem lehet megállapítani hogy melyik kategóriában jött, és külön nem tiltható le, csak egyben. Használná ezt valaki, akinek nem ment?
-
TODI1111
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A kivágott részt másik képbe beilleszteni elsőre nem egyszerű. Másik topikban már [készült] egy kis segítség hozzá.
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ahogy próbálgattam nem csak saját képen működik
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Áprilisi frissítéssel érkezett a featute.
De most ahogy mondjátok, az még csak most tűnt fel hogy ugyanilyen elven szöveget is tud kimásolni képről.

-
-
doooo
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
OneUI 5 óta asszem.
-
Meglepetésemre megy a "lefényképezem és a képről leemelem" funkció, vagyis ha a telóval készített fényképen van valami markáns objektum, akkor ha azon 2 másodpercig rajta tartom az ujjamat, akkor ezt az objektumot kijelöli és külön képként el tudja menteni.
Mióta működik ez a funkció az S21U telefonokon?
-
Anulu79
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Basszus! Ez tényleg felre ment!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem rossz topikba írta..
-
-
Anulu79
addikt
Szíjat honnan érdemes rendelni? Ma leesett a kezemről az óra mert eltört a szíja majdnem a háznál.
-
palesz53
senior tag
Éjszakaiból a gyári kamera éjszakaija a "legjobb". GCam jóval gyengébb ebben (függetlenül melyik, milyen configgal vagy libbel, bár azok között is van szórás; és sajnos egyre kevesebben mókolnak 21U-ra).
Nappal viszont jobb egy jól beállított GCam szerintem. -
-
doooo
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A többelemes képalkotás nem a HDR-t jelenti amúgy. A HDR-t egyébként is kikapcsolhatod, attól még nem fog meggyorsulni drasztikusan a képalkotás. Ellenben a CAssistant opcióival gyorsul.
A gyors koppintásos felvételt is kapcsold be.
Most próbálgattam, nem láttam drasztikus különbséget a HDR-ben. Nem is lenne szabad. Hiába állítod a képfeldolgozás sebességét, ha közben be van kapcsolva az automatikus HDR, akkor van HDR, maximum kevésbé hatásos, mert kevesebb képből, kevesebb elemzéssel készül az adott felvétel. De mondom, ebben nem látok drasztikus eltérést, sőt, semekkorát sem. A részletességben már esetenként (rossz fényben, árnyékokban) látok. Meg a zajkezelésben. Erre is szolgál a többelemes képkészítés. Arra találták ki, hogy rossz fényben meg este segítsen. Olyankor eleve lassabb is a kamera, mint jó fényben. -
Nekem egy kifogásom van a kamerával kapcsolatban. Bazi lassan készíti a felvételt. Mikor kattan más van már az elkészült képen. Többnyire bemozdul, de ha egyből visszanézed még látod is, ahogy processzál. Ez egyszerűen védhetetlen. Camera assistant-be berakták a Felvétel sebessége opciót, ami szimplán kikapcsolja a többelemes képalkotást, aka a HDR-t... Hihetetlen...
-
doooo
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azért néha reménykedem... 1 GB-os frissítéseknél.
-
-
doooo
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Valamiért csak odaírták...
-
-
doooo
veterán
Mit javított az új frissítés? Mármint a kamerákat tekintve...
Nem tapasztalok változást.
Ellenben az üzemidőm jobb lett, az elcseszte ideiglenesen az előző, valahogy olyan szokatlanul instabil volt a rendszer a frissítés előtti héten. -
Trolee
aktív tag
Regalaxy-val javított S21U-ra adnak valami garit?
Nem látok infót róla.
Köszi
-
XID-re is tölthető az új FW
-
Szpisti
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Egy gigás frissítés, nem gyenge... Kamera javítás is van, ha jól olvasom. Hát kíváncsi vagyok, most települ.
-
Hali,
Van arra valami beállítás/app hogy egy alkalmazás értesítéseit lenémítsam mondjuk 18h-8h közt? Konkrétan a Teams-ről lenne szó.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
köszi, már jön is le
-
-
-FreaK-
veterán
Létezik valami megoldás, hogy egy app értesítése ne jelenjen meg az AOD kijelzőn?
Van egy appom aminek folyamatosan van egy értesítése az értesítési sávban (cukormérő), viszont ha lezárom a kijelzőt, egy idő után megjelenik az AOD-en.Érdekes, hogy csak android13 alatt csinálja, eddig 12 alatt használtam ott nem jelent meg csak a zárképernyőn, de nem aktiválta az AOD-t.
-
Trolee
aktív tag
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Baseus bármelyik. Nekem a "Rib" van.
-
apollo12
veterán
Hali zárolt képernyőnél hogy tudom kikapcsolni a segélyhívás funkciót, munka miatt folyamat felhívom a zsebemben
. -
szabeska
addikt
válasz
Aranygyerek
üzenetére
En egy ilyet hasznalok 1 eve, akciosan volt 2.290 Ft a szett
[link] Mashol is kapni nem tul dragan. -
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok nekem ajánlani vezeték nélküli töltőt. A csatlakozó kicsit megfáradt ,persze javíttatom majd ,de az s8 is hamar ilyen lett ,ezért egyszerűbb lenne kevesebbet használni a vezetékes töltést. -
Tomi0703
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Meghosszabbitottak es kibovitettek. [link]
Gariba ez ugye nem zavar be? Mert meg masfel ev gari van a telefonon. -
-
Tomi0703
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ja, azt nem tudtam, hogy kijelzovel egyutt a keret is cserelodik.
Koszi.
Bar a kijelzonek pont semmi baja, de igy csereltetnem kell azt is. Ha ezt tudom tobbet alkudok, bar 55-ert is jo bolt volt a telo.
-
-
Tomi0703
addikt
Udv!
Van itt olyan aki "regalaxyztatott" mar Ultrat? Igazabol arra vagyok kivancsi, hogy keretet lehet valahogy csereltetni?

-
kat
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
-
kat
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A pendrive fut rajta, memókártya szintén...
-
-
kat
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A note 10+-om meghajtotta..
És a xiaomi pad 5 is..
A tab s7 sem tudja -
Mobiltelefonhoz csak olyan külső házba rakott HDD-t érdemes használni, amely háznak van külön tápcsatlakozója (vagyis nem a mobiltelefontól kapja a tápfeszt).
A HDD-k a meginduláskor kérhetnek akkora áramot, amit a mobiltelefon USB csatlakozója már nem ad ki, ezért letiltja a HDD-t.
Ha nincs a HDD háznak külső tápcsatlakozója, akkor érdemes venni egy Y kábelt, ahol az Y egyik ágán jön a tápfesz (mondjuk egy powerbankból), a másik ága meg megy a telefonba adatkábelként, a közös ág meg megy a külső HDD házba.
De a legjobb egy külső házba rakott SSD, azzal nincs gond
-
kat
tag
Üdv..
Lenne egy gyors kérdésem..
Van egy usb otg hdd-m, amit eddig simán tudtam egy note 10+-al használni, biztonsáhi másolatokat tettem fel rá fotókból, videókból, stb... az s21 ultra már nem kezeli nekem, tölteni akarja.. ez lehet????
-
zelos
aktív tag
válasz
h3lios
üzenetére
Nálam 10x-es és az az fölötti nagyításnál totál nincs fókusz, se közeli se távoli tárgyakra, sem bent a házban sem kint verőfényes napsütésben, homály az egész.
Másik.. kint ha zöld tájat fotózok sárgászöld a zöld, közelébe nincs annak a színeknek amiennek lennie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB gyári független szép
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem full jól elvan benne
Koszi.