Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
s21u vs s23u [link]
-
-
stilo18
addikt
Sziasztok.
Úgy adódott a helyzet, hogy csinálok "árában" egy kis upgradet, a sima 21-esről átköltözök egy 21 Ultra-ra.
Kamerára azért kíváncsi leszek...a tesztben leírtakhoz képest történt érdemi változás a frissítésekkel vagy az mai napig állja a helyét?
Köszönöm
-
dkovizoli
addikt
-
pook20
aktív tag
-
-FreaK-
veterán
A Play Services-re gondolt (ami amúgy már vagy két hete frissült a januárira).
Amúgy a Play-t is lehet, a beállításai között van frissítés keresése menüpont, igaz szinte mindig naprakésznek mondja magát, mert lefrissül önállóan is. Amúgy én néha letöltöm a legfrissebb verzióját egy apk megosztó oldalról és úgy frissítem manuálisan.
-
rstwingo
tag
Aki már feltette a frisitést az a google playt is tudja frissiteni, nálam 2023.januári lett.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én próbáltam S21FE és S21U között, és lényegesen gyorsabb volt a wifis kapcsolat.
Kábel a gyári volt. -
-Maci-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
-Maci-
üzenetére
Simán TYPE-C kábellel összedugod a két telót, SmartSwith programot mindkettőn elindítod, kiválasztod, hogy mit szeretnél másolni (akár az összes létező tartalmat át lehet másolni régi telefonról az újra), aztán vársz, amíg készen nem lesz.
Ha egy rövid, jóminőségű kábelt használsz, akkor meglepően gyorsan átmásolódik a tartalom.
Kábel nélkül, wifin is lehet másolni, de az sokkal tovább tart.
-
Tin
veterán
válasz
-Maci-
üzenetére
Nem tudom. Mivel én mindig lementem a telefonjaimat és a képeimet költözéskor, így először átmentem a PC-re, aztán onnan visszamásolom a szükségeseket az új telóra. Elvileg szerintem át tudja másolni a Smart Switch Mobile, de ne kérdezd, hogyan. Én azzal csak a call logot és az SMS-eket szoktam átvinni, semmi mást. A jegyzetek és a csetprogramok felhőből vannak visszaállítva, a többi meg kézzel felmásolva PC-ről.
-
Tin
veterán
válasz
-Maci-
üzenetére
Hát egyrészt most időm sincs rá igazán, másrészt a belakást mindig nulláról csinálom, tehát nem viszek át semmi mentett adatot. Ez pedig jó pár órányi szórakozás. Cserébe viszont nem fog 1 hónap múlva a következő frissítés besz"rni valami rosszul átvitt adat miatt. És ha már úgyis lesz frissítés, inkább megvárom, és majd utána átpakolok mindent.
-
-Maci-
addikt
Nekem most jön le a One UI 5.1-es frissítés.
EVR régió kód. -
Zoolee19
senior tag
Mai napon s23 ultra tulaj lettem, de sajnos 512-est nem tudtam már be szerezni igy maradt a 256-os.
Kíváncsi leszek hogy mennyivel lesz jobb a kamera és a processzor különbség.
Meg maga telefon mennyivel lesz jobb. -
perzeus
tag
Sziasztok
Korábban láttam valahol, de most nem találom.
Direct call a viberre visz rögtön. Nem hívja, akit kell. Erre van megoldás?Köszönöm
-
MikeWazowski
veterán
válasz
PedroPascal
üzenetére

-
PedroPascal
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
PedroPascal
üzenetére
Hogy kapcsolod be mind a kettőre? Én a telefon appban bekapcsoltam de csak a sim1re aktiválja.
-
perzeus
tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Szuper. Köszi.
-
Gondoltam kipróbálom az iphone-t újra a 6s óta nem volt szifonom.
Kihoztam egy i14Pro-t, de vissza is fogom vinni, mert nagyon nem jön be.
S21Ultának szebb, élesebb valamivel a kijelzője, jobbnak tűnik mint a 14pro.
A szifon valamivel jobb képeket csinál, főleg éjszaka, de nekem nem ér annyit, hogy arra váltsak.
Ráadásul a Watch 4-em sem működik vele, kellene egy Apple watchot is vennem hozzá, már megszoktam az órát.
Több éve van, még a hajlított kijelzős micro SIMes órával kezdtem a Samunál.
-
Trolee
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Jaaaa, megvan.
#10444 perzeus-nak ment volna a válasz, de félrenyomtam.
Úgyhogy mea culpa
De hogy a kérdésre is választ adjak ezek után:#10446 oAcido: max. 220 körül gondolnám eladhatónak
-
Tin
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Apró alapján kb 2 kiló.
-
-
Trolee
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azért írtam amit írtam.

Nem bomba ajánlat, de korrekt.
Bár én inkább akkor már 20-30-al drágábban vennék egy szinte új 22U-t.
De kinek mi
-
-
perzeus
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Telekom. Biztosítás keretein belül cserélt új készülék. Az van a TMX papíron, hogy 02.01-től indul a 36 hó gari.
-
oAcido
aktív tag
Mennyiért lehet elpasszolni az S21 Ultrát (256GB) még 1 év garival?
-
-
perzeus
tag
240-ért egy zsír új, 12/128 GB-os jó vétel?
-
Levente07
tag
válasz
Pistike1985
üzenetére
Hát majd kimerült. Gyorsabb, tetszik hogy van sarka a képernyőnek, én szoktam s-pent használni az is jó hogy nem kell külön hurcolni. Egyelőre ennyi kb.
-
Levente07
tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Egyelőre 210
-
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Nem tudom volt -e már.
Samsung töltőpadon töltve a telefont, gyakran előfordul, hogy random hol ötvenakárhány, hol nyolcvan akárhány százalékon a töltés megáll, ilyenkor a telefonon az One UI leáll, a kijelző nem reagál. A kijelzőn csak a töltöttségi szint látszik alul.... Aztán a teló nagy nehezen magához tér, One UI hibát jelezve.
Valaki futott már bele ebbe a problémába? -
-
Tin
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Válts át a Life up menüre alul.
Itt a linkje: [link]
-
-
Tin
veterán
Ti tudtátok hogy ez a telefon is tudja a DeX-et 4K/60Hz-en?
Olvasgattam róla még ősszel, hogy majd a OneUI 5.0 tudni fogja, de aztán legutóbb év elején néztem, és továbbra se volt semmi, csak a standard felbontások. Pedig tudja!
A GoodLock alkalmazásban van egy MultiStar plugin, amiben az első menüpont az I ♡ Samsung DeX menüpont, és annak a legelső menüpontja a High resolutions for external display.
Na azt átpöccintettem, és a monitorra dugva a telót, majd a DeX-et elindítva máris megjelent egy rakat új felbontás, 1440p, de további 16:10-es és 21:9-es felbontások is. És a 4K/60Hz is. Benyomtam, és voilá, megy.
A monitor kiírja a menüben, hogy tényleg 4K/60Hz módban megy, megnéztem Youtube-on full screenben videót, az is simán megy 4K/60-on. Szerintem még a refresh rate-et is tudhatja növelni kisebb felbontásban, ha olyan monitorja van az embernek, de az enyém csak 60Hz-et tud.
A monitoromnak van USB-C portja, és rendes képátviteles USB-C kábellel dugtam rá a monitorra, így ment. Van egy USB-C/HDMI átalakítóm is, rendes 4K/60-at támogató, és azzal is simán ment 4K/60Hz-en. Szóval nem csak HDMI-n tudja.
Érdekes módon a 4K tévén a HDMI-s kábellel hiába választom ki a 4K üzemmódot, csak FHD a kép. Bár lehet, hogy ott a tévé beállításokkal kellene játszani, nem tudom.
Csak gondoltam hátha valakit érdekel....
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
1700 euró, akkor is sok ha ott dolgoznék ahol jobban keresnék.
-
-
Galaxy S23 (8 / 128 GB) – 409.990 Ft
Galaxy S23 (8 / 256 GB) – 439.990 Ft
Galaxy S23+ (8 / 256 GB) – 524.990 Ft
Galaxy S23+ (8 / 512 GB) – 574.990 Ft
Galaxy S23 Ultra (8 / 256 GB) – 609.990 Ft
Galaxy S23 Ultra (12 / 512 GB) – 689.990 Ft
Galaxy S23 Ultra (12 GB / 1 TB) – 789.990 Ft -
poli27
veterán
Tudtok olyan helyet ahol odaviszem a telót és 1-2 órán belül megcsinálnak egy akkucserét benne? Az árkád sesbe beverte a fejét a 1,5 héttel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Várom az első nagy frissítést előtte.