Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Mi értelme van kiadni egy frissítést egy héttel a droid 14 érkezése előtt?
Miért nem rakták bele a nagy updatebe és egyben meglett volna a kettő?
-
pook20
aktív tag
Itt található a saccolt Android 6.0 frissítési ütem terve.
-
varos
tag
Igen tudja.
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Újabb kérdésem lenne.
Tud ez a készülék olyat, hogy amíg nézem a képernyőt, addig bekapcsolva marad ? Vagy bármilyen megoldást hasonló funkció elérésére, hogy ne kelljen tapicsolni mindig ? -
FeZ...
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszönöm szépen, megnézem ezeket.
Ha esetleg valakinek lesz még tippje, azért szívesen veszem azokat is ! :-)
-
válasz
FeZ...
üzenetére
Nekem tökéletesen bevált a MediaMarktos ClearPlex fólia. Ez egy higrogél típusú lágy fólia, így persze csak azoknak jó, akik finoman bánnak a telefonjaikkal, ha hajlamos vagy leejteni/odacsukni akkor ez nem elég erős. Az újjlenyomat felismerést egyáltalán nem nehezíti, az érintésérzékenység is jó marad vele.
Ezzel a fóliával tokok 99 %-a kompatibilis.
Az általam használt tokokról itt írtam.
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Elnézést, ha sokadjára kerül elő a kérdés, olvasom a fórumot, de gyorsabban lenne jó a válsz, mint ahogy haladok vele.
Melyik védőfólia (vagy üveg) ajánlott erre a készülékre, amivel lehetőleg még az ujjlenyomatot is felismeri ?
Ugyanígy érdekelne az üveggel kompatibilis tok is, ami azért véd is, de nem lesz kétszer nagyobb a készülék tőle.
-
püki
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, meggyőztetek
Remélem találok egy szép állapotút jó áron, és mihamarabb a tulajok táborát erősítem majd -
rizso
addikt
Én most adtam el 2 év használat után, ha nem lett volna lehetőségem új telefonra kihagyhatatlan ajánlat mellett, valószínűleg még 1-2 évig nyúznám, baromi jó telefon, nem nagyon van hiányossága, jó a formája, fogása, kamerája még mai napig a jobbak közé tartozik.
Btw eladás után maradt néhány dolgom, majd meghirdetem, de bedobom ide is, hátha pont ilyet keres valaki:
- átlátszó szilikontok (keményebb fajta, nem az a puha hajlékony), nem használtam, csak pakolgattam, üvegfóliával együtt vettem csomagban
- eredeti Smart Clear View tok, fekete, pár alkalommal használt
- Samsung wireless charger duo, jár mellé az eredeti Samsung 25W fast charger fali adapter és az usb A - usb C kábel is -
dnelb
veterán
s22u rosszabb mint ez a proci miatt, másban meg ugyanaz, szóval azt ne bánd. s21u még mindig jó telefon, érdemes akksit cseréltetni és úgy lazán hoz 7 óra SOTokat, sw még friss lesz sokáig, sebesség is rendben van
Sokkal jobb mint egy friss középkategóriás samsung ugyanennyiért. -
püki
aktív tag
Sziasztok! Egy egyszerű kérdésem lenne a Tisztelt Userekhez.
Megéri még megvenni az S21U-t így 2023 végén?
Note10+-t cserélném hamarosan kizárólag olyan készülékre ami támogatja az S-Pent.
S22U még túl van azon a lélektani határon, amit fogcsikorgatás nélkül kiadok telefonért, így esélyesebb az S21U mint potenciális Note10 utód.
2023 végén megéri még beruházni, vagy érdemesebb várni pár hónapot amíg az S22U ára is mérséklődik? -
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azért csak óvatosan. Másfél évig nekem is így volt, azt nyáron egy jó zuhé alatt sikerült beáznia valamennyire. Kb 1 hétig kamerát nem tudtam használni mert tiszta pára volt az üveg belülről, napról napra száradt ki teljesen. Szerencsére már nyoma sincs.
-
Két hete jöttünk haza Egyiptomi nyaralásból, mostmár le merem írni, hogy az S21U telefonom meglepően jól állta a permetező sós tengervizet. Víz alá nem vittem fényképezni-videózni, de a tengerbe benyúló stégen a szélben, különösen motorcsónakban ülve olyan körülmények között volt, mintha zuhany alatt lett volna. Volt amikor annyira vizes volt a telcsi, hogy nem érzékelte a koppintásokat a kijelzőn, de probléma nélkül állta a
saratvizet
A lehetőségekhez képest igyekeztem a sós vizet mindig gyorsan letörölni róla, de azért volt, hogy rendesen csillogott rajta a rászáradt só.
Az USB aljzatnak se lett semmi gondja, tölt is, meg az adatátvitel is megy rendben. Nem volt még szétszedve a készülék, gyári a tömítése, de azért kicsit aggódtam, hogy mennyire eszi be magát a sósvíz a belsejébe, de két hét után úgy látom, hogy a telcsi tökéletes állapotban vészelte át a megpróbáltatásokat
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az ois ugyebár fizikai, nem állíthatod. A kamera menüben a videóstabilizátor menüpont az EIS, ez kapcsolható. Ha jól tudom.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Ugyebár van ois benne, de az eis(videóstabilizálás) is legyen bekapcsolva, valamint állítsd át 4k 60fps-re. Bár ezzel picit rosszabb lesz a videó minősége, de nem akadozik.
-
MadMancs
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Nálam default beállításokkal normál módban se akad semmi. FHD@30, FHD@60, UHD@30 szoktam videózni.
-
doooo
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Próbáld meg a stabilizálást ki-, meg bekapcsolni. Mármint próbáld meg egyik meg másik opcióval, hátha lesz pozitív különbség.
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok,
Már kérdeztem, de sajnos nem érkezett válasz rá. Ha videót vezsek fel és mondjuk balról jobbra mozgatom a kamerát, apró akadozásokat figyelek meg. Néztem a youtube-on sample videokat, ott viszont ennek nyoma sincs. Pro módban veszik fel ahol az automata mód nem piszkál bele az fps-be? Vagy mit és hogyan kellene beállítani hogy kamera mozgatásnál ne legyen apró akadozás?
-
palesz53
senior tag
Most is jött egy 226 megás frissítés (5.1, október 1.). 🤔🤷♂️
-
r6man123
senior tag
Mehhhh :D sry sry
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy S23 ultrán. Egy Mate 20 Pro-t cserélnék le, még az asszony előtt is meg tudom indokolni a kamera miatt, legyen mivel jó fotókat készíteni egy gyerkőcről.
Három kérdés van előttem:
- Valaki váltott már Mate 20 Pro-ról S23 ultrára? Kamera teljesítményben nagy előrelépés?
- A 8 gigás változat időtálló lehet, ha nem játszok? (gondolom igen)
- Várható, hogy fél évben belül esik az ára (árgép legolcsóbb 365ezer)?
Előre is köszi!
-
MadMancs
veterán
Én se találtam megoldást.
Nekem az lenne a cél hogy alvás mód 22:00-03:00 akkor ha otthon vagyok. De elég az egyik feltételnek (hely VAGY idő) teljesülnie ahoz hogy aktiválódjon.
Routines viszont tud több feltételt kezelni (esetemben hely ÉS idő) hátha ott be tudod állítani amit szeretnél.
-
tt77
újonc
Sziaztok
Meglehet oldani valahogy, hogy automatikusan ha Hazamegyek váltson módot és este 20 tól reggel 8 között egy másik módot de csak otthon?
-
pohár
félisten
-
-
MadMancs
veterán
Akkor nekem szerencsém volt. Értesítésekkel sincs bajom és a hívásokkal se. 😅 Értesítés egyedül messengerrel bajos, de az vagy másfél éve. Le is szoktam arról a hulladékról, aki lényeg elér Viber, aki nem fontos annak meg felnézek pár naponta azt ha írt valaki válaszolok. 😅
-
pohár
félisten
válasz
MadMancs
üzenetére
manapság (legalábbis múlt hét szerdán derült ki) nem jelzi ki a bejövő hívásokat a telefon, kb 5/2-es hibaaránnyal, csak jön egy SMS, hogy nem voltam elérhető... pedig a telefon itt volt mellettem, ugyanúgy van térerő is, semmi nem változott
remélem, hogy esetleg az előző update kavart meg valamit, és ez majd helyreteszi azt
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok, kérnék egy tippet tanácsot.
1080p-ben hány fps-re állítsam a beállításokban a készüléket, hogy ne döccenjen a videó?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Csarli85
aktív tag
One ui 6 szerintetek mikortól lesz elérhető 21U-ra? Videók alapján szerintem tök jól néz ki.

-
jacis
nagyúr
Mai motorozás közben csináltam egy kollázst a négy kamera tudását felhasználva 😊
-
-
Lehet valahol még kapni gyári fóliát?
-
MadMancs
veterán
válasz
anita67
üzenetére
Ez így természetes, 2 IMEI vel rendelkezik a készülék. Egyik a fizikai 1 slothoz, másik a fizikai 2 + eSIM ek hez tartozik. 1 IMEI vel pedig egyszerre csak 1 sim lehet a hálózaton. De ez majd mindegyik telefonon nnal így van megoldva. Ha azt szeretnéd hogy egyszerre legyél mindkét simen elérhető akkor egyik eSIM et váltsd át fizikai simre és rakd be az 1-es slotba.
-
MadMancs
veterán
válasz
anita67
üzenetére
Akkor nem teljesen ezt mondja. :)
Mind a kettő legyen bekapcsolva sim kezelőben, ne allítgass csúszkát. Ha kikapcsolod persze hogy nem lesz elérhető.
Duál sim csak ezekben az esetekben működik:
Vagy a 2 fizikai sim, vagy pedig az 1-es fizikai és egy eSIM. Nem írtad milyen simek vannak, de 2 eSIM már nem fog működni. Illetve a fizikai 2 se fog eSIM el párban működni.
-
anita67
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
A sim kártya aktív, ha átállítom a beállításoknál a csúszkát, hogy azt a kártyát használom, akkor simán tudok hívni és a számot is feltudom hívni egy másik telefonról. Tehát a szám él. Ha visszaállítom a másik számot, akkor ismét elérhetetlen ez a szám. Már hívtam a Yettelt, megnézték, mind2 szám aktív szám.
-
anita67
tag
Sziasztok!
2 sim kártyát használnék a telefonomban. Az 1. sim kártyát használom, ez van kiválasztva. Ha valaki a 2. számot hívja, akkor azt az üzenetet kapja, hogy "a számon előfizető nem kapcsolható". Hogyan lehet beállítani, hogy azt a számot is lehessen hívni? -
doooo
veterán
válasz
Csarli85
üzenetére
Ott éri erős fény a lencséket. Vagyis onnan, mert a kocsi teteje visszatükrözi a napot.
Ez normális. Fizika. Ahogy látod is, a kocsi többi oldalán nincs ilyen. Kompenzálja az erős fényt a szoftver, ez a kompenzáció okoz ilyet. A valóságban nem is látszódna ott ennyi minden, annyira erős lenne a fény (távolról, szabad szemmel pláne)
Ekkora nagyításnál könnyebben előjönnek az ilyesmik. -
Csarli85
aktív tag
[kép] Van egy fura jelensenség (szerintem) betettem hozzá egy képet is. 10-es zoomnál veszem észre inkább. Itt pl a kocsi körül van egy derengés, a tetején. Ez másnál is ilyen? Azért van ez, mert felhúzza a képet 12 mp-re?
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék, hogy ezen a készüléken is megoldható a hívásrögzítés aktiválása CSC cserével ?
Ha igen, a mikéntjére van leírás vagy megegyezik a nagytestvérnél (s22 Ultra) használatos módszerrel ? -
Balazsss
csendes tag
Üdv mindenkinek!
S21 ultrát használok február óta. Szép képeket, videókat csinál.Kb 2 hete vettem észre, hogy 4K 30 fps videók döccennek, míg a 4K 60fps és 1080 60fps nem. Korábban is csináltam 4K 30 fps videókat, szuperek voltak, nem volt akadás. Ezen kívül nincs más hiba.
Tudja valaki miért?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Szpisti
addikt
Nekem ma reggel jött egy 237MB-os biztonsági frissítés, a dátum szeptember 1. XEH
-
-
Rob Rob
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Párszor már javasoltam régebben az AmDroid nevű alkalmazást.
Magyar fejlesztésű és nyelvű, ezenkívül a végletekig testreszabható. Nem mellesleg soha nem tévedett még az utóbbi 8-10 évben.
Fejlesztik, frissítik lelkesen. -
palesz53
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem, ez a szeptemberi patch.
Valószínűleg vmiért kellett augusztusban egy combosabb gyorsjavítás vmire.És van augusztusi Google Play rendszerfrissítés is, de ez nincs benne, külön kell frissíteni.
-
Csarli85
aktív tag
Van olyan speciális beállitás esetleg, amikor az S-pennel visszalépés/kilépés parancsok is működnek? Az Ujhúzásos mozdukatokra gondolok, nem a gombos verzióra.
-
Ma reggel megint frissítte magát
Elbaltázhattak valamit a pár hetet kiadott frissítésben, amit javítani kellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sokkal jobb mint egy friss középkategóriás samsung ugyanennyiért.