- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MadMancs
veterán
válasz
KION3524 #10217 üzenetére
Telekom furmányos.
A mellettem lévő cella játszotta azt valamikor tavaly hogy egyszer csak nem volt 4G, nem volt hálózat, nem voltam elérhető holott látszólag minden OK (ezeket úgy felváltva ). Akkor még fél éves S21U ra nem gyanakodtam mert másik 3 szolgáltató hibátlanul üzemelt. SIM se lehetett hibás tekintve hogy eSIM volt. És a leggyanúsabb az volt hogy csak és kizárólag akkor ha itthon voltam. Így elkezdtem Telekomot zaklatni. Sok sok telefonhívás (hol én hívtam őket hol a technikusok engem) kiderült hogy egy hibás frissítés (cellán) okozta a gondot, de a legérdekesebb hogy nem minden telefonon. Szóval újraparamétereztek mindent és utána zökkenőmentesen működött tovább minden.Szóval a Te gondod is simán lehet hálózati hiba.
-
KisBundi
őstag
válasz
KION3524 #10211 üzenetére
Én is hasonló gonddal küzdöttem, de most, hogy a foglalatban megcseréltem a 2 kártyát mint ha nem állna fent a probléma többé. Nekem is mind a kettő telekomos és csak az android 13 frissítés óta csinálja. Előtte fél évig, amióta megvan a teló nem volt ilyen problémám. Egyébként samsung community fórumon is sokak szenvednek vele, de még az S22-vel is.
-
-
válasz
KION3524 #10206 üzenetére
Melyik szolgáltató? Telenor most fejlesztette a tornyait. Bár ha összefüggés is van, sosem fogják elismerni. Azért gondolom ezt mert hirtelen több ilyen panasz is jelentkezett itt a fórumon. Vodafone is ilyen szerencsétlen, de az mindig is ratyi volt. Telekom a tapasztalatok alapján a legjobb. Én nem tudok nyilatkozni mert Digis vagyok és alig telefonálok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest