Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Egy érdekes dolgot viszont felfedeztem.
Általános használat mellett jobban melegszik a telefon. Ellenben akksiidő meg mintha javult volna. Ellentmondásos a kettő 😅
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Telekom is csak DSS NSA N28.
Yettel az egyetlen ahol N78 NSA és mostmár N78 SA van. (Most azt az 1-2 Telekom/Voda teszt állomást nem nézem ahol teszt N78 van, mert az kb a teljes lefedettség 0.01%-a). Előbbivel jó sebesség, másodikkal jó sebesség, jó ping és VoNR érhető el.
Voda és Telekom által használt N28 DSS csak arra jó hogy kint legyen 5G ikon. Amúgy többnyire lassabb mint a 4G (mert N28 mellé csak 1. 4G frekvencia párosul, míg 4G CA esetén azért lehet kakaó). Yettel N78 meg azért 100Mhz széles , így lazan hoz akár gigabit feletti sebességet.
Szóval valamit valamiért. N28 (700Mhz) jobban terjed így nagy lefedettség érhető el, cserébe kb nem jó semmire, míg N78 (3500Mhz) kisebb területet fed le, viszont ahol elérhető ott hasít.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Így van. Az előző kepeden úgy láttam Vodás vagy. Náluk csak DSS NSA kamu 5G van. Igazából az 4G re épülő technológia.
Egyedül Yettel esetében van 5G SA technológia amivel eljön a VoNR. De Yettelnél is még csak teszt fázisban az otthonnet és irodanet simeket (adatsimek) engedik SA módban.
-
-
Csarli85
aktív tag
Egy két alkalmazás röcögött, azokat újra kellett telepíteni, messenger, reddit, (az F1 mobile racing most is) dr amúgy szerintem picit pörgősebb, mint az előzővel. Persze, lehet csak placebo. Nekem az új vezérlőközpont is tetszik.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Telefononkagyló eddig is volt (ha aktív volt a szolgáltatás). Az a VoWiFi .
"Villám" pedig régi ismerős. Valahol Android 9 körül vették ki a kijelzést samsungék, most visszakerül (NFC).
-
A kijelző felső részén megjelenő értesítési sorban új jelek jelentek meg.
Van egy villámokból képzett N betű, meg két telefonkagyló szimbólum, ezek eddig nem voltak. Ezek mit jelentenek?
-
AlwaysOnDisplay kijelzőnél továbbra sem lehet automatikus elforgatást beállítani
Vagy fix álló, vagy fix fekvő lehet, de automatikusan elforgatni nem tudja az órát
-
Quqesz
nagyúr
Köszi az infót, már jön le nekem is. Teszt ON!
-
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
S21 Ultrán nem találok olyan lehetőséget, hogy "csillagfotózás"
Nem kevered esetleg másik telefonnal? -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Megvan, frissíteni kellett az ExpertRaw alkalmazást és meglett az asztrofotózás
-
dnelb
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
expert raw app tudja azt szerintem
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Egyenlőre túl sok szemmel látható változást nem látok.
Ami szembetűnő és végre választható hogy az összes képaránynál elérhető a 12 és 108mpx is.
Illetve a "redőny" ami immár teljes képernyős lett.
-
-
rstwingo
tag
válasz
tomi613
üzenetére
Mi köze ven a svájcinak a hivásrögzitéshez ?
Visszább ott az odinos és home csc-vel felrakva marad a rögzités.
Én is azt tettem fel és maradt a hivásrögzités,pedig én odinos teljes törléssel (nand erase)
raktam fel,hogy tiszta lappal induljak neki a főverziónak.
Az én használatom mellet majdnem 1 nappal hosszabbodot az üzemidő.
3nap 15 óránál tartok és 25% van mégÁltalánosságba:
Még ennyi idő után se tudatosul,hogy mindegy milye OXM régiós romot teszünk fel, abban benne van a többi is ,igy feltevéskor a telefonunknak megfelelő csc-t fogja feltenni, a többi meg egyforma mindegyiknél.
Szóval, mindegy DBT,AUT,SER -t töltünk le ,benne van a XEH is és ugyis települ. -
Piwi
veterán
Ateszpapa : WJO-ra szedtem, gyors csc csere előtt. Majdnem 2.3 giga volt a frissítés.
Donki Hóte:Kamera fejlesztéseknél is több minden volt, ami a leghasznosabb számomra, hogy a képek felbontását egyszerűen egy gombnyomással változatható. Illetve a camera assist alkalmazást, amit eddig külön lehetett telepíteni és állítgatni a képkészítés minőségét, ez már gyárilag bele van építve. Természetesen ezeken kívül is van benne újítás még, vízjelek testreszabása, stb, viszont ezeket nem használom.
tomi613: leszeded aztán visszaállítod a saját csc-d, és máris működik újra a hívásrögzítés
-
-
Piwi
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Elsőre ami nagyon tetszett az a kamera és galéria újításai. Ezeket sűrűbben használom, szóval itt egyből feltűnt mi is az új. Minden telepített programom szépen fut, mert olvastam olyat hogy lesz ami még nem fogja szeretni. Maga a rendszer szépen fut, meg sem rezzen. A telefont ugyanúgy használom mint előtte, talán egy nagyon minimális aksi javulást mintha éreznék.
-
Csarli85
aktív tag
Uhh, hát ha müködőképes lesz akkor tuti élek vele. Bringázáshoz stb tök jó hasznos, ha elég lenne a teló. Ma van az első napja, eddig nem zavaró. Ingzsebben így is kényelmesen elvan. Meg siman le lehet csúsztatni ha leülsz, stb, es akkor nem zavar.
-
tomi613
aktív tag
Na már az A53-asokra is van 14-es frissítés. Csak erre nincs...
-
Csarli85
aktív tag
Használt már valaki Apple féle magsafe kártyatartót közületek? Az utángyártottak nem is vészesek 4.000 forint környékén már lehet venni, de nem tudom, hogy elég erős mágnes van-e a koppintásban is. Számomra az is kérdés, hogy nem lóg-e bele a kamerákba. Tactical MagForce tokot használok, tudom, hogy alapból nincs ilyen tulajdonsága.
-
dkovizoli
addikt
Én is elsőnek a november 23 -át olvastam a cikkekben, majd múlt héten a samsung kiadta, hogy novemberre befejezte a frissítések kiadását, ezzel együtt az s21u frissítése a oneui 6 rendszerre, tolódik decemberre.
-
boruzs
csendes tag
Véletlenül kétszer linkeltem az egyiket légyszíves törölni köszi.
-
boruzs
csendes tag
Itt van a friss hivatalos lista ha minden igaz. Leet | Samsung telefonod van? - Ekkor kapod meg az új Androidot
-
boruzs
csendes tag
Leet | Samsung telefonod van? - Ekkor kapod meg az új Androidot Itt van a friss hivatalos lista ha minden igaz.
-
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
De talán jobb is, hogy nem jön.
-
rstwingo
tag
Aki szeretné használni a 14-st annak itt a link odinnal rakható
Frijaval az AUT csc-vel tölthető
Jó szórakozást.
a 14-s droid alkalmazásokban válogatós,lehet lesz olyan amelyik nem fog müködni vagy települni
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nyilván nem egyszerre jön az összes telóra.

-
-
pook20
aktív tag
Állítólag Ellindult 6.0 frissítés
-
válasz
FeZ...
üzenetére
Minden OLEDes Samun.

Fentebb írták, S8-on tényleg hamar beégett, pedig nincsen autóm, hogy navira használjam.
Mivel vacakolt a telóm, úgyis szervizbe küldtem volna, picit segítettem a kijelzőnek, hogy egyúttal azt is cseréljék, ne kelljen még egy kört futni vele később.
Eddig minden Samu telóm gari lejárta előtt elküldtem szervizbe, utána meg eladtam a vevő meg örült, hogy szinte zsír új telót kapott.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Csak S21 U-n, vagy Samsung-on vagy más típuson is ? Eddig 4 Amoled-es telcsim volt (ja, most jut eszembe, hogy egy ebből 1 Samsung) és egyiken se égett be a kijelző, pedig nagyon sokat használtam őket. A Samsung az már 2 éve a páromnál üzemel és semmi baja a kijelzőnek.
-
-
dnelb
veterán
megéri az az akksicsere, 1 nap alatt lemeríthetetlen még szaladgálós napon is
:

wifi onlyn 8.5 felett lazán. kb mint újkorában
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
ok, köszi
-
válasz
OPiiPO
üzenetére
Ez a telefon vezetékesen csak a QC2.0 vagy a PD2.0 töltési szabványt ismeri, max. 25 W töltési teljesítménnyel, tehát nagy kihívást nem állít fel a töltőkkel szemben.
Bármilyen 25/33 W-ot leadni képes, QC2.0 szabványt ismerő töltő megfelel hozzá egy hasonló paraméterű töltőkábellel.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Szpisti
üzenetére
Fenti oldalon kettő is van, ez a harmadik, és akkor az alsó a negyedik.
Ez a lyuk egy mikrofon: [kép] Illetve a cserealkatrészen is látszik:

De valóban nagyon érdekes, mert én sem látok a hátlapon konkrét lyukat. Talán a vaku "be van esve" és ott körülötte lenne annyi hézag? De a vízállóság miatt is fura és szokatlan megoldás.
De a 22ultra és 23 ultra is rendelkezik a kamera mellett mikrofonnal, az is elég eldugott helyen van.
-
Szpisti
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
Hát itt meg nincs ilyen, de lyuk nélkül nem tudom mit venne egy mikrofon...
A beépített tesztben is csak két mikrofont tesztel. Felül meg hiába van 2 lyuk, egy mikrofonhoz vezetnek. Az S20Ultránál volt a kameráknál is egy mikrofon, lyukkal. -
Töltő + kábel töltéshez kinek mi az ami bevált? Jó lenne Black Friday alatt beszerezni a következő szettet

-
fishme
tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy a bixby vision-nél állítható valahol az amikor van egy kép pl a galériában és a képet megnyitva a felső sarokban ott a szem ikon amivel felfedezés módban keres a neten hasonló találatokat és itt nekem Pinteresten keres csak, át lehet ezt állítani Google keresésre?
-
Sumptuous
senior tag
Ez a mikrofon hol van kivezetve?
Létezik hogy a vaku körül?
-
Szpisti
addikt
válasz
pook20
üzenetére
"Első körben ugyanakkor csak azok számára fogja felkínálni ezek telepítését telefonjuk, akik korábban már részt vettek az új rendszer béta változatának tesztelésében is.
Azok a Galaxy S22 felhasználók, akik még mindig az Android 13-at futtatják, csak kicsit később jutnak majd hozzá, ha az előbbi körben nem merül fel semmilyen probléma." -
pook20
aktív tag
elvileg az S22-re kiadtak az új droidot.
-
-
pook20
aktív tag
hupsz tolódik a 6.0

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont jobban bírta mint az s8, az már 1 év után idejutott, ez bírta 2.5ig szóval van fejlődés

felül 2 db van ráadásul, össz 4db.
Létezik hogy a vaku körül?