Hirdetés
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
S24 ultra az eddigi S ek közül a legjobb, de el nem adnám 21 ultrát, mai napig megállja a helyét, tartalék telefonnak tökéletes.
-
MadMancs
veterán
válasz
Gabeszka 80
üzenetére
Jó eséllyel aksicserével kellene kezdeni, lassan 3 éve nem gyártják. Egy minimum 2 eve csontra merült LI-ION akksi már kuka.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezt a "cikket" kb megjelentették már ugyanezen tartalommal kb 3-4x. Semmitmondó klikkvadász.
-
MadMancs
veterán
Hogy a motorháztető alatt mi van azt nem tudható pontosan. És szerintem nagyobb a hype mint amennyit érdemel. Külsőleg nekem tetszik, vannak újdonságok, főleg AI funkciók. De már az a hír járja hogy S24 se a full oneui 7 et kapja meg mert gyenge a hardver. Szóval nem tudom mi várható S21 esetében.
De az biztos ha így haladnak előbb jelenik meg stabil android 16 (már 3. Bétánál járnak , nyár eleje a tervezett stabil) mint Oneui 7.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
S24U ma kapta meg beta 4 et. Pár perce dobtam fel.
-
MadMancs
veterán
Ha elkészült már.
S24U is beta3 on van még. Ha kész a final ki szoktak dobni a hivatalos megjelenés előtt bétázoknak.
De egyenlőre síri csend. Március végéig írta Samsung hogy meglesz. Nem tartom valószínűnek hogy S21 prio lista elején lenne tekintve hogy utolsó főverziójával 1 év múlva leveszi róla kezét Samsung. -
MadMancs
veterán
Jelenleg s21 előrébb van mint s24, oda még januári se érkezett meg.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezt honnan veszed?
Még S21U és S24U között sincsenek egetverő különbségek kamera ügyileg. Pedig S21 exi S24 SD.
Videóban már van jelentős javulás de az se SOC hanem inkább szoftvernek köszönhető.
Mikor megvettem S24 sokat tesztelgettem fényképezést/videózást. S21 ben is rengeteg tartalék lenne még, csak normális szoftvert nem készít hozzá Samsung. Páromnak vettem egy A55 öt ami felső közép kategória már. Nem rossz már ott se a kamera de azért S21 köröket ver rá. -
MadMancs
veterán
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Valamennyit számít tanulási időszak, de nem számottevő.
-
MadMancs
veterán
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Viszont Samsung szervizben (Veszprémben kérdeztem) 20000Ft az akksicsere, természetesen gyárira. Meg is várható, de 1-2 órát inkább elsét@lgat az ember.
-
MadMancs
veterán
Valószinuleg pont így van. Nagy update a 7 ráncfelvarrás a 8. Mint ahogy az 5 és 6 között sincsenek nagy fejlesztések. Itt ott dolgoztak motorházzető alatt és ennyi. 6.1 el jött egy kis AI de az is light.
Igen 21es szériánál 15 az utolsó főverzió, aztán kitudja. Párszor már módosították pozitív irányba.
-
MadMancs
veterán
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Valószinuleg régió gond lesz szerintem. De ez nem az én asztalom sajnos. Majd valaki szaki biztos segít.
-
MadMancs
veterán
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Szia. Persze már régen. Lassan a 15 lesz már várható.
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Elköszönök tőletek. Megjött csütörtökön az utód. :) Időnkent azért még vissza vissza nézek majd. :) Abban még nem vagyok biztos hogy megérte a váltás minden téren ,nagyon jó kis telefon S21U. 21U is marad velem, tartaléknak teljesen jó lesz.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
S21 ben ultrahangos van, teljesen mindegy neki a fény. Amit írtál optikainál segíthet talán.
-
MadMancs
veterán
Navigáció nálam nem változott.
AOD, remélem kitalálnak valamit. Mindenesetre inkább kikapcsoltam (vagyis csak koppintásra jelenik meg). Ne meritse feleslegesen a telót ez a rondaság 😅
-
MadMancs
veterán
XEH is kint.
-
MadMancs
veterán
válasz
szentkuti11
üzenetére
Szia,
December 21 12:00 Kelenföld megveszem (nem ingyen) ha neked ott és akkor jó, és persze meglesz még.
-
MadMancs
veterán
Egy érdekes dolgot viszont felfedeztem.
Általános használat mellett jobban melegszik a telefon. Ellenben akksiidő meg mintha javult volna. Ellentmondásos a kettő 😅
-
MadMancs
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Telekom is csak DSS NSA N28.
Yettel az egyetlen ahol N78 NSA és mostmár N78 SA van. (Most azt az 1-2 Telekom/Voda teszt állomást nem nézem ahol teszt N78 van, mert az kb a teljes lefedettség 0.01%-a). Előbbivel jó sebesség, másodikkal jó sebesség, jó ping és VoNR érhető el.
Voda és Telekom által használt N28 DSS csak arra jó hogy kint legyen 5G ikon. Amúgy többnyire lassabb mint a 4G (mert N28 mellé csak 1. 4G frekvencia párosul, míg 4G CA esetén azért lehet kakaó). Yettel N78 meg azért 100Mhz széles , így lazan hoz akár gigabit feletti sebességet.
Szóval valamit valamiért. N28 (700Mhz) jobban terjed így nagy lefedettség érhető el, cserébe kb nem jó semmire, míg N78 (3500Mhz) kisebb területet fed le, viszont ahol elérhető ott hasít.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Így van. Az előző kepeden úgy láttam Vodás vagy. Náluk csak DSS NSA kamu 5G van. Igazából az 4G re épülő technológia.
Egyedül Yettel esetében van 5G SA technológia amivel eljön a VoNR. De Yettelnél is még csak teszt fázisban az otthonnet és irodanet simeket (adatsimek) engedik SA módban.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Telefononkagyló eddig is volt (ha aktív volt a szolgáltatás). Az a VoWiFi .
"Villám" pedig régi ismerős. Valahol Android 9 körül vették ki a kijelzést samsungék, most visszakerül (NFC).
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Egyenlőre túl sok szemmel látható változást nem látok.
Ami szembetűnő és végre választható hogy az összes képaránynál elérhető a 12 és 108mpx is.
Illetve a "redőny" ami immár teljes képernyős lett.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azért csak óvatosan. Másfél évig nekem is így volt, azt nyáron egy jó zuhé alatt sikerült beáznia valamennyire. Kb 1 hétig kamerát nem tudtam használni mert tiszta pára volt az üveg belülről, napról napra száradt ki teljesen. Szerencsére már nyoma sincs.
-
MadMancs
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Nálam default beállításokkal normál módban se akad semmi. FHD@30, FHD@60, UHD@30 szoktam videózni.
-
MadMancs
veterán
Én se találtam megoldást.
Nekem az lenne a cél hogy alvás mód 22:00-03:00 akkor ha otthon vagyok. De elég az egyik feltételnek (hely VAGY idő) teljesülnie ahoz hogy aktiválódjon.
Routines viszont tud több feltételt kezelni (esetemben hely ÉS idő) hátha ott be tudod állítani amit szeretnél.
-
MadMancs
veterán
Akkor nekem szerencsém volt. Értesítésekkel sincs bajom és a hívásokkal se. 😅 Értesítés egyedül messengerrel bajos, de az vagy másfél éve. Le is szoktam arról a hulladékról, aki lényeg elér Viber, aki nem fontos annak meg felnézek pár naponta azt ha írt valaki válaszolok. 😅
-
MadMancs
veterán
válasz
anita67
üzenetére
Ez így természetes, 2 IMEI vel rendelkezik a készülék. Egyik a fizikai 1 slothoz, másik a fizikai 2 + eSIM ek hez tartozik. 1 IMEI vel pedig egyszerre csak 1 sim lehet a hálózaton. De ez majd mindegyik telefonon nnal így van megoldva. Ha azt szeretnéd hogy egyszerre legyél mindkét simen elérhető akkor egyik eSIM et váltsd át fizikai simre és rakd be az 1-es slotba.
-
MadMancs
veterán
válasz
anita67
üzenetére
Akkor nem teljesen ezt mondja. :)
Mind a kettő legyen bekapcsolva sim kezelőben, ne allítgass csúszkát. Ha kikapcsolod persze hogy nem lesz elérhető.
Duál sim csak ezekben az esetekben működik:
Vagy a 2 fizikai sim, vagy pedig az 1-es fizikai és egy eSIM. Nem írtad milyen simek vannak, de 2 eSIM már nem fog működni. Illetve a fizikai 2 se fog eSIM el párban működni.
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez már nálam is előfordult pár alkalommal, de szerencsére nálam alapból 2 időpont van beállítva 5 perc eltolással. És minden esetben a második szólalt csak meg.
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
palesz53
üzenetére
Köszi feldobtam én is reggel. Eddig semmi változást nem tapasztalok.
Más, működik valakinek az időzített telepítés? Én is és párom is (S20+) úgy szoktuk hogy hajnal 2 kor (ez a default) csinálja meg. Na pár hónapja se nálam se nála ez nem működik. Írja hogy ütemezve meg hogy 2:00 kor frissíteni fog, de reggel csak az az ablak fogad hogy van frissítés és hogy akarom e most, elhalasztom, vagy ütemezem e.

-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem sincs. Csak feltételezés volt. Tekintve hogy szinte bármi képes expo gombként funkcionálni. Lásd pl selfie botok. Azokat párosítani kell teloval.
-
MadMancs
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Egyetértek.
Nem is hordok bankkártyát. Az jó helyen van páromnál (legalább nem kell társkártya).
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Attól függ melyik gyári. BT tollat valószínűleg igen. Ami S21 hez való passzív toll szerintem nem, hisz ott nincs kapcsolat a telefonnal.
-
MadMancs
veterán
válasz
ermiitroh70
üzenetére
De nem a wallet.
Wallet önmagában nem tud pénzt "levonni". Ő csak átjárást biztosít a bankok és a kereskedő között. Értelmezd úgy hogy telefonod a bankkártyád. -
-
MadMancs
veterán
válasz
ermiitroh70
üzenetére
Melyik walletre gondolsz? Google. Az ingyenes. Én használom. Nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Fekete dualsim S21 Ultra telefon 256 GB-s háttértárral gyári dobozában eladó
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB gyári független szép
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest