Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyj74
senior tag
-
h3lios
addikt
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan hibával, hogy a fő kamera nem akar fókuszálni ?
Nálam most 1-2 hónapja jött elő 1 olyan hibajelenség, hogy a főkamera esetében totál homályos a kép ha távolabbi dologra szeretnék fókuszálni. Nem is engedi a fókuszt állítani a telefon, teljesen be van akadva. Az összes többi rekesz hibátlan a 0,6-os 3-as 10-es rendben van.99% ban OIS hibára gyanakszom, mivel ha egy erősebbet rántok a telefonon akkor a homályosodás elmúlik és rendben tudok fókuszálni. Mindenesetre zavaró, hogy minden kamera megnyitás után el kell ezt a mozdulatot játszani, mert amúgy gatya a fókusz teljesen.
Szervizbe még egyelőre nem szeretném küldeni, mert a kijelző is ég be szépen lassan, megvárnám a 3 év végét, hogy az 1 ingyenes kijelző cserével a kamera is megjavuljon. Ugyanakkor attól félek, hogy csereengedélyes lesz, ebben az esetben több mint valószínű, hogy csak S23 ultra jöhetne szóba (részemről és a készlet is így adja ki) viszont az elszállt árak miatt arra nem szívesen adnék ki 260 ezret pluszban.
Alapvetően nem rossz deal, mert a készülékem vásárláskori árát visszakapom szolgáltatónál, de jelen helyzetben nem akarnék telefonra költeni ha nem muszáj.
-
kovisoft
őstag
Gondolom, a többi, ami a háttérben van, az nem csinál semmit, csak ott van a memóriában. Nekem pl. most éppen 4-et mutat a számláló, de ennél jóval több van ténylegesen a háttérben, viszont csak ez a 4 az, ami időnként csinál valamit akkor is, ha nincs előtérbe hozva (pl. Tasker).
-
Sumptuous
senior tag
Nyomd meg. Kiírja az aktuális háttérfolyamatokat. Pl.: Nekem az accubattery és az adguard van ott. De megjelenik más a háttérben futó (monitorozó) program is. Hasznos, ha valami beakadna, vagy akkor is futna, ha nem szeretnéd. Könnyen ki tudod lőnni, és szem előtt van. Angol cikk: [link]
-
zelos
aktív tag
...
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem ha a kamerát használtam egy kicsivel többet akkor melegedett, de az 5.1 frissítés után már nem annyira.
-
Ahogy olvasom a teszteket mérik az antutut, V7, V8, V9-nél tart már, és az új V9 többet mér, de nem tudom hogyan működik és mér, csak kiváncsiságból nézem meg. Nem játszok rajta de az S23 Ultra sokkal gyorsabb, mind a frissítések letöltésébe, vagy akár a húzási műveletnél.
-
Vigyázni rá vs az első alkalommal beleverni valamibe úgy, hogy az a gyári fólia szakadt fel amit géppel raknak rá, és a legjobban fekszik. Érted
Mi úgy vigyázunk a kijelzőre, hogy fóliát tartunk rajta és mindeközben nem ütjük le sehova, nem rakunk mellé kulcsot, nem ejtjük le pofával lefelé. Igy egy filiával évekig el lehet lenni, és amikor eladod a telefont, nem fogják a mikrokarcok meg a lakk kopások miatt szétalkudni az árát. -
ACE-
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Feleségemnél ez a gyári fólia 2 hétig tartott, utána valahova beütötte és fel is szakadt azon a részen a fólia, és persze a kijelző is sérült. Szóval a gyári fólia kb. addig jó amig nem sérül a telefon... Szerintem csak arra jó hogy addig védje a kijelzőt amig ki nem bontod a csomagolásból... Én sem használtam sosem fóliát a telefonjaimon mert egyszerűen zavar, és sosem volt baja a kijelzőnek, egyszerűen vigyázni kell rá...
-
Anulu79
addikt
Nekem általában nem szoktak fóliák lenni a telefonjaimon. Elvétve van csak rajta. A mostanin is már 3 éve rajta van a gyári de csak azért mert rajta volt.
Ezelőtt egy Note9-em volt amin sosem volt fólia. 2,5 évig volt meg és szinte alig volt rajta microkarc. De ami volt az is csak akkor látszódott ha a fényben úgy forgattam, hogy lássam. -
Lassacsakán búcsúzom a topiktól. Egy S23U lesz az utód, a cég végül megvette nekem, ezért lesz csere. Az S21U pedig megy az asszonynak, biztos örülni fog a Note 10+ után

-
-
Trolee
aktív tag
Igaz nem tőlem kérdezted, de: Samsung S21 Ultra Spigen NeoFlex HD hajlított kijelzővédő fólia 2 db (AFL02533) - Telefontok TokTokok
2-2mm-t hagy el oldalanként, a gyári után eddig ez a legjobb és legtartósabb amit találtam. -
zelos
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azért írtam le ennyiszer mert válaszoltam mások kérdésére.
-
-
-
Szpisti
addikt
Simán lehet, hogy nagyon száraz a kezed, vagyis az ujjaid bőre, azért műxik kézmosás után egy darabig, mert akkor még nedves egy ideig. Apámnak is ugyanez a baja az érintős telefonokkal, mondjuk utálja is őket, nyomógombosa van. De neki olyannyira száraz a keze, hogy pl. a vicces, megrázós rágógumis-doboz sem csípi meg...
-
-
Trolee
aktív tag
Valakinek van személyes tapasztalata Pixel 7 esetleg 7 pro vs S21U?
Szívesen használnék kompaktabb telót, de nehéz találni, ezért gondoltam a Pixel-re. -
Trolee
aktív tag
Azta. Volt már nekem is hasonló élmény, de fura módon ez főleg akkor tűnik fel ha párom iPhone-ját nyomkodom, ami még a kisebb kijelzőn is pontosabb mint ez a teló.
De a korábbi tapasztalatokhoz képest(S2,S8, S10,S20 mind,S21U) számomra itt a legkevésbé feltűnő az általad írt probléma.
-
Anulu79
addikt
Jó erre a Nice lock is.
-
TODI1111
veterán
válasz
Sumptuous
üzenetére
Nem kell már FineLock és egyebek. Tavaly év vége óta Nálunk is hivatalosan elérhető a [Good Lock] minden moduljával a galaxy store-ban.
-
zelos
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem ez az utolsó samsungom az tuti, ez az érzékeny kijelző a sírba visz.
-
-
Anulu79
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Senkinek a nevét nem írtam le. Jó pár topikban előfordul olyan tulajdonságokkal rendelkező ember amit leírtam. Raadásul személyesen is ismerek ilyesmi figurát.
-
Trolee
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Fura mert nekem meg pont azért tetszik, viszont ergonómiailag sokkal rosszabb.
Elég sokan mennek most a iPhone formavilág után, kiváncsi leszek mikor fordul újra a design.
-
válasz
Anulu79
üzenetére
Még jó, hogy ugy kezdtem az első hozzászólást, hogy szerintem, ha rám célozgatsz. Talán a kicsi trollnak nem kellett volna egyből beleállnia, ha máshogy gondolja. Valamint az sem hangzott el, hogy ne merülne jobban a telefon, valamint az sem, hogy az embereknek választaniuk kéne bármi közül is.
Az meg írásban jelölés nélkül is egyértelmű kéne, hogy legyen, hogy ez az én véleményem (erőltetett szerintemezés), hiszen én írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezelőtt egy Note9-em volt amin sosem volt fólia. 2,5 évig volt meg és szinte alig volt rajta microkarc. De ami volt az is csak akkor látszódott ha a fényben úgy forgattam, hogy lássam.