Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem felejti el, csak egy figyelmeztetést ír ki, hogy csinálj backupot, ha esetleg elfelejtené. De nem fogja, hacsak nem egy másik órát akarsz párosítani. Persze ezt nem tudja előre, ezért inkább figyelmeztet.
-
becikem
tag
Helló Mindenki!
A vodafone kártyafüggetlen készüléket árul? Azért kérdezem, mert az ügyintéző szerint a dual simből az egyik simnek vodafonnak kell lennie.
Ez elég valószínűtlennek tűnik. Köszi előre is! -
Gee_-
tag
Telekomos készülékre megérkezett a februári biztonsági frissítés.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Hát én jobb képet csinálok a holdrol iphonnal.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Galaxy Wearable app
-
Sirandrish
legenda
A Buds Prohoz van valami app amivel testre lehet szabni? Tech 2 Laci magyarázott valamit hogy minden szirszart lehet állítani, csak elfelejtettem hogy hol, és most nem áll módomban videózni
-
törölt tag
válasz
Capella
üzenetére
Én pl. a közepes gumiharangokkal (az volt rajtuk a dobozból kivéve) alig bírom a fülemből kiszedni, nem aggódom, hogy kiesnek bármikor is
Nagyon tetszik egyébként, mióta megjött (délután 14h) azóta a fülemben vannak, zenét hallgatok, telefonálok, stb.
De még mintha az asszony kiabálását is jobban áthozná mikor a környezeti hangok hangereje extra magasra van állítva
-
Capella
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Nálam működik az aktív zajcsökkentés. Bekapcsoltam a rádiót és a Galaxy Wearable appban éppen a környzet hangjai állás volt. Elég jól adta a rádió hangjait, mintha semmi se lett volna a fülembe dugva.
Utána átváltottam a beállítást a középső (ANC ki) állásba. Ekkor nem erősítette a környezet hangjait, sokkal halkabb lett, és tompa, hiszen a fülem be volt dugva a Buds Pro-val.
Utána átváltottam a bal oldali aktív zajkioltásra, és ekkor szinte nen hallottam semmit a rádió zenéjéből, majdnem teljes csend lett.
Szóval működik az, próbáljátok hasonlóképpen.
Volt egy teszt, ott a zajcsökkentést valamelyest rosszabbnak tartották, mint a Sony fejhallgatóét. Mondjuk az nem is agybadugós kivitel, és külön processzor van csak a zajcsökkentésre.
Ha ennyi zajt csökkent a Buds Pro, az nem lehet rossz. Nekem még az első kiadású Sony van, az MDR-1000, majd hasonlítgatom.
Próbálom a vonaton hogyan visekedik majd a Buds, de a baj nálam inkább az, hogy ehhez a teljes fülbedugáshoz nem vagyok szokva. Egész más így az érzet és viselkedés. Illetve esetleg kieshet, főképp mozgás közben, vagy ha hozzáér valami.
A hangja amúgy megepően jónak tűnt első blikkre.
Én meg az ekvalizer beállításai között alig találtam nüansznyi különbségeknél többet. A normál és a basszuskiemelés használható talán leginkább.
Azt kihagytam az előbb, hogy a zajcsökkentés szintje magasra volt állítva. -
snots
tag
Ez a digitális zoom háború eléggé vicces dolog. Várom mikor jön ki valami kínai gyártó mondjuk egy 12000x-es digitális zoom-mal, pusztán mert miért ne.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Ez jó
Mondjuk Teal'C kollégánál is van igazság.
-
Teal'C
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Sisak nélkül mi. Ez pont tükrözi a xiaomi szokásos kamu képeit a reklámokban.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
Teal'C
veterán
Megjött a csomag, nem bontottam ki mert igazából nem tudom megtartom-e. Vonz is meg a pénzis jól jönne, bár kenyérre nem kell. Buds Plus-om van használom is.

-
ForRedGlory
félisten
Gyengék vagytok, mint egy két éves kislány. Holdat fotózni... pf... Én tegnap a Marson driftelő Perseverancet fotóztam le. Még 4K videót is lőttem. Meló után feltöltöm.
-
lela
aktív tag
Van olyan aki S20 FE-ről váltott? Kíváncsi lennék akkuban az ultra mennyivel erősebb.
Megtapiztam a két készüléket és az ultra valami brutálisan nagy és vastag is, pedig nagy kezem van, de ez már phablet méret. -
MadMancs
veterán
Én is megnéztem A50, majd S20+ nál is, illetve most ahogy írtad ezen is. Első kettőnél működött rendesen csak (persze kinek mi) szerintem OneUI már túlnőtte. TouchWiznél még fényévekkel jobb volt, de OneUI jól sikerült.
ANC most melyik is? Zajkioltásnál nem vettem észre semmi változást, Környezet hangjai viszont szuperül működik, bár csak halkabb zenénél, hangosabban hallgatva meg mindegy, zene elnyomja külső hangokat hiába szól mindkettő fülembe. Ettől függetlenül szuper szerintem. Útközben/munkahelyen úgyse üvölt zene.
-
brazor
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Én eddig pont, hogy nem használtam. Utoljára a Z3cnél használtam, 5-6 éve, de most úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Majd lehet egy későbbi verzióval jó lesz, annyira nem létfontosságú nekem.
Amúgy, a buds pronál más is észre vette, hogy igazából tökmindegy, hogy be van-e kapcsolva az ANC
Ahogy én próbálgattam eddig nem sok különbség van, ha be van kapcsolva, vagy nincs. -
snots
tag
válasz
TODI1111
üzenetére
Mondjuk mindegy, nekem különösebben nincs értelme az S-pen-nek, nem is igazán tervezem, hogy vennék, szóval ha esetleg nem működik, nekem az is megfelel. Pusztán kiváncsiságból azért érdekelne, hogy vajon a dome glass miatt-e, vagy sem. Majd egyszer, ha szembe jön valaki egy S-pennel elkérem tőle 1 percre, aztán kiderül. Vagy esetleg valaki itt, aki használ S-pent és dome glasst, beszámolhat róla.
-
snots
tag
Nem tudom, nekem egy elég alap Wacom tollam van itthon, váltottam később Huion-ra, ami egyébként meglepően jó és lényegében ugyanazt a minőséget kapod, csak olcsóbban.
Nekem a Wacom tollal meg se nyikkan a telefon. S-Pen funkció be van kapcsolva. Van még valami amit tudnom kéne, vagy mégsem megy mindegyik Wacom tollal?
Aha, a Huion tollal megjelenik a menű, de nem működik stabilan, remélem, hogy nem a dome glass miatt.

-
TODI1111
veterán
válasz
JockeyEwing
üzenetére
A gombnyomás funkció valószínúleg csak saját eszközzel működik.
"** A SmartTag gombfunkciója nem működik anélkül, hogy csatlakozna a felhasználó mobileszközéhez." -
TODI1111
veterán
válasz
JockeyEwing
üzenetére
Nem próbáltam még de nem fordítva működik? A más galaxy eszközök segítségével a telefonoddal a tag-et tudod megtalálni.
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Van már tapasztalata valakinek a SmartTag-el?
S21U-hoz beállítottam, ha megnyomom a gombot rajta, küldi az üzenetet S21U-ra a SmartThingsben. Viszont szerettem volna megoldani, ha egy családtagom elviszi a Tag-et, akkor ha Ő megnyomja a gombot, úgy szintén küldje nekem az üzenetet az S21U-ra. (családtag S20U mobilján keresztül, állítólag a közelben lévő Galaxy mobilokon keresztül titkosítva kommunikál a Tag) De ez valamiért nem működik. Valamit nem állítok be, vagy rosszul értelmeztem a működését?
-
leslien
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
thx
-
válasz
muzsi19
üzenetére
Minden WACOM tollal kompatibilis a S21 Ultra, csak úgy mint a Note-ok. Pl ezzel is: Staedtler Noris Digital. Nekem van is egy ilyen itthon (még Note-hoz vettem, hogy ne kelljen mindig kihúzni a tollat). De mivel a Note-okhoz és S tabletekhez készült tollak is WACOM tollak, azok is működnek.
-
leslien
nagyúr
vkinek van fotó a Buds +Smarttag csomagolásról? együtt van csomagolva vagy külön? ugyanis elképzelhető,h anyám veszi át .. és legalább mutatni kéne egy képet a csomagról...
-
Vismajor01
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem elso twr fulesem, nem eloszor ejtettem le a dobozt. Sose repult ki egyik sem. Ezek utan megnezem mindig elhiheted...
Nna mindegy, ez van. Ha barmelyikotok lat egy balos fulest elado ne tartsa magaban :D :D
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Vismajor01
üzenetére
Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem az a default gondolat, hogy megnézem, hogy sérült-e a cucc. Grat!
-
brazor
tag
Én úgy tudom, hogy az összes spennel kompatibilis a telefon. Ami jár a tok mellé, azt adták ki a telefonnal, külön megtudod venni 10-13 körül. 18ért már tokot is kapsz.
A legnagyobb különbség a fogáson van. A note penje a legvékonyabb. Ami jött az s21el, valamivel vastagabb, jobb a fogása. Tesztek alapján.
Esetleg még ott van a tab s7nek a cerkája.
Én tok mellé kapott pent használok. Nekem nagyon bejön. -
muzsi19
tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki a tokkal járó s pennen kívül, csak külön s pent?Gondolkozom rajta az ultrahoz, csak nem tudom milyet lenne érdemes. Adtak ki külön a telefonhoz tartozót vagy csak simán azok léteznek amik a tabletek mellé is járnak. Ki milyet használ jelenleg?
-
brazor
tag
Van, aki használ Nova launchert? Az alkalmazás váltás nekem nagyon dadogós lesz tőle, gyorsan akarok appot váltani és ahelyett, hogy belépne az appba, kilép a főoldalra. Van, hogy kilépek és visszaakarok lépni az utoljára megnyitott appba és ugyanúgy kidob a főmenübe. Ötlet?
#2033: Nagyon dúrva
Remélem a végén, azért küldenek neked egyet. -
Vismajor01
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, elég peches. Mostmár csak annyi kell h vki elhagyja a jobb fülesét és megvehetem a balost.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Vismajor01
üzenetére
Bakker, ezt őszinte sajnálattal olvasom

-
Vismajor01
addikt
Úgy érzem az élet nem akarja, hogy buds prom legyen. Ugye elővételben akartam megvenni vodafonnál, azt mondták nincs menjek vissza másnap egyet félre raknak. Vissza is mentem, meg is vettem, a számla 30-ra szól és nincs más papirom vagy semmim. Szal bár még nem jött meg az elutasitás a buds prora, szinte tuti bukó.
Ezért lecsaptam ph-n egyre 50k-ért, aminek van számlája etc.
Csütörtökön leparkoltam a kocsival, elindultam a járdafelé, hallom kiesik a cucc a zsebemből. Mondom basszus, jól vigyázok rá, 50k-s füles... Felveszem, látom h nincs rajta karcolás, király.Most előveszem a fiókból, kinyitom a dobozkát és üres
Lementem az utcára, meg is találtam a füleseket a földön. Kiestek amikor leesett a doboz, csak nem láttam/halottam meg, és gondolatban sem jutott eszembe h ezek kipotyoghatnak ha leesik a doboz..
Az még szerencsétlenség a tragédiában, hogy az egyiket át is ment egy autó. De a jobbos csütörtök óta ázik az esőben, és működik! Ha esetleg valakit ez bármikor érdekelt volna
-
dkovizoli
addikt
válasz
*RLaci*
üzenetére
Most már csak azt nem értem, ha a telekomos rom is az OXM csoport tagja lett, ami a szolgáltatófüggetlen romokat takarja, akkor miért nem az XEH-t kapja? A szolgáltatói szoftververzió TMH? Vagy mi? Bár ennél jól megcsavartak minden olyan dolgot ami a régebbi szériákon ment simán.
-
Gajho
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Benne van a dobozban, egy jó nagy képen :)
-
Akinek megjött a Buds és van zárt, motoros sisakja, megtenné, hogy kipróbálná a sisak alatt? Van vezeték nélküli fülesem, felvenni még éppenhogy feltudom, de levételkor mindenképpen kieseik... Az érdekel, hogy a Buds Pro e téren hogy vizsgázik.
-
Teal'C
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor én kérek elnézést
-
MadMancs
veterán
Ha minden szakad az lesz, csak az a baj flotta, én nem intézhetem ők meg több nap mire küldenek új QR
Sirandrish, rajta van L = Left azaz bal, R= Right azaz jobb.
-
Teal'C
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs megjelölve L R jelzéssel?
-
Sirandrish
legenda
Amúgy hülye kérdés, de nekem még sose volt ilyenem..
Hogyan KELL hordani a Buds Prot. Van egy sejtésem egyébként, de fordítva is stabil a fülemben, szóval nem vagyok benne biztos
Kerestem neten, de nem találtam, bár lehet csak nekem nem egyértelmű az egész világon
-
Úgy néz ki felesleges egyeseknek válaszolni, mert basznak rá.
-
oAcido
aktív tag
Már 3 frissítéssel lemaradva a XEH mögött.
Éjszakai videó felvétel például egy kalap kaka a Snapis verzióhoz képest, ezért foltozgatják folyamatosan. Illetve szobába se brillírozik egy iPhone mellett, sőt kifejezetten szar ha párom i11 Pro Max telójához hasonlítom.
Nekem ma nem hozták a Buds-ot. Elmentem dolgozni és rá 15 percre hívtak. Na mondom szuper, 10 perc kocsival a munkahelyem. A futár azt mondta ide nem hozza, majd hétfőn. Illetve a sikertelen kézbesítés után a címet is tudom újra módosítani.
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
Ez a mai update szuperül sikerült.
Eddig semmi bajom nem volt hálózat kezeléssel. Update óta Telekom eSIM el 4G megszűnt létezni. Csak H+ hajlandó vagy épp UMTS de net nélkül, de áthúzott karika se ritka. Voda és Digi stimmel 4G pipa. Telekom háló rendben mert mellettem A50 -90dbmv el vígan 4G halón lóg.

Update. LTE Only módban oké 4G, de ez így akkor is gáz hogy auto módban HSPA+ a plafon.
-
snots
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
De említve lett az is, hogy kevésbé jól teljesítő országokban jár garancia az ajándékokra. Tehát ezek után, ha sűrűn mennek tönkre az ajándékok, már csak az képzelhető el, hogy Magyarországra direkt silányabbat küld a Samsung, mert ott ugye nincs garancia az ajándékokra. (ez sem elképzelhetetlen, de mondjuk ez már nálam is kicsapná a biztosítékot
) -
MadMancs
veterán
Megjöttek a kütyük.
Buds Pro nagyon szuper. De erre a Smart Tag re nem jöttem rá mi a lényege. Neten kutakodva arra akadtam valami nyomkövető. Ennyi a lényeg? Homályosítson fel valaki.
-
spawn21
veterán
Na nézzük hogy fog muzsikálni

-
Teal'C
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Már miért lenne rosszabb mint a boltban vásárolt? Szép kis lejárató kampány lenne a samunak. Ráadásul tizen pár napig ezt is reklamálhatod ha gyári hibás lenne. Ennek pont az a lényege hogy reklámot csinálnak a fülesnek stb...
-
Vismajor01
addikt
Ugyanúgy apróról mint ahonnan a példa árakat hoztam, csak még azelőtt mielőtt a "gagyi" ajándék cucc elönti a piacot. Elég sokat olvastam(még ebben a topikban is) hogy ami ajándék arra nincs garancia, rosszabb minőség mint amit megveszel boltba. Ki elhiszi ki nem de az előző 3 TWR fülesemből 3 bszódott el, úgyhogy nekem a gari az musthave ilyen delicate kis kütyüknél.
-
BusinessGuy
őstag
A hangrögzítéssel kapcsolatban egy észrevétel.
Ismerős 2 napja frissítette a Note 10 plusát droid 11-re. Eu-s XEH verzió. Most működik nála a Samsung Store-ból lszedhető Call Recorder, teljesen elfogadható szinten alapbeállításokkal, a hangerősítést 15-re rakva alig halkabb a vonal túlsó fele, jól hallható.
Nem próbálkozott valaki az s21u-n ezzel az appal a beállításaiban!? Alapon ugyan úgy beállítva s21u-n továbbra sem ér semmit, de hátha csak beállítás kérdése...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem a végén, azért küldenek neked egyet.