- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostromomind
csendes tag
válasz
lasse001 #8519 üzenetére
Köszönöm szépen, ez lett a megoldás már működik a 4G hálozat.
Csak mondom ami a telekom oldalán ami még mindig ki van írva a hálózati pont megadásnak az adatai az nem működött és egyéb más fórumokról sem, mert azokkal az adatokkal nem engedte elmenteni és én is használtam elötte a 3 pöttyös menüben a mentés, viszont a te beállításaiddal működika mobil internet
-
Zethepolee
aktív tag
-
belashx
senior tag
válasz
lasse001 #8490 üzenetére
Nálam ez nem jött be. Ezzel kezdtem, mikor kiderült, hogy bibi van, de nem engedte elmenteni az apnt. Nálam is üres volt a lista, viszont ott írta, hogy ennek a felhasználónak nincs jogosultsága a szerkeszteshez(vagy valami hasonlót), és nem is mentette el...
Örülök, hogy neked sikerült!flawfless:
Gyári fúggetlen volt a vodás teló. Mostanság nincs ebben semmi hihetetlen.
Csak akkor dugd rá a telót download módban, mikor már mindent betallóztál odinba. Először nekem is ezt csinálta. -
Rinocerosz
őstag
válasz
lasse001 #8481 üzenetére
Olvastam a neten egy olyat, hogy a Force restart talán segít. Ha jól tudom akkor úgy müködik, hogy a bekapcsoló gomb + hangerő le gombot nyomvatartod addig amíg a telefon kinem kapcsol és újra el nem indul. Akkor kell elengedni a 2 gombot amikor felvillan a samsung logó.
Elvileg a repülőmód bekapcsolása utána telefon kikapcs várni kell egy picit, hogy tényleg leállítása magát a telefon. Utána elvileg jónak kellene lennie.
Nem tudom ezek segítenek e csak olvastam itt ott a neten ezeket.
-
S e t h
nagyúr
válasz
lasse001 #6316 üzenetére
Én kétszer megvettem már ezt az appot, nincs az az isten, hogy újra "támogassam" a készítőjét, de köszi, aki megvásárolta az oldalon annak ez hasznos lehet.
Én közben azon gondolkodom, hogy inkább támogatom az adb alkalmazás fejlesztőjét, elég egyszerűen működik így már a tiltás és a wireless módot még nem is próbáltam, amikor kábel sem kell a számítógéphez. -
-
Legendah
csendes tag
válasz
lasse001 #4824 üzenetére
Például téged, hiszen válaszoltál rá. De nyugi, nem írom le többször. Nem bírnám elviselni, ha emiatt kapnál sírógörcsöt.
De gondoltam ez a topik arról is szól, hogy mik a hibák. Nem csak arról, hogy most kinek mikor érkezik meg a szeptemberi vagy októberi vodás frissítés.
-
-
PedroPascal
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest