- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostromomind
csendes tag
válasz
lasse001 #8519 üzenetére
Köszönöm szépen, ez lett a megoldás már működik a 4G hálozat.
Csak mondom ami a telekom oldalán ami még mindig ki van írva a hálózati pont megadásnak az adatai az nem működött és egyéb más fórumokról sem, mert azokkal az adatokkal nem engedte elmenteni és én is használtam elötte a 3 pöttyös menüben a mentés, viszont a te beállításaiddal működika mobil internet
-
Zethepolee
aktív tag
-
belashx
senior tag
válasz
lasse001 #8490 üzenetére
Nálam ez nem jött be. Ezzel kezdtem, mikor kiderült, hogy bibi van, de nem engedte elmenteni az apnt. Nálam is üres volt a lista, viszont ott írta, hogy ennek a felhasználónak nincs jogosultsága a szerkeszteshez(vagy valami hasonlót), és nem is mentette el...
Örülök, hogy neked sikerült!flawfless:
Gyári fúggetlen volt a vodás teló. Mostanság nincs ebben semmi hihetetlen.
Csak akkor dugd rá a telót download módban, mikor már mindent betallóztál odinba. Először nekem is ezt csinálta. -
Rinocerosz
őstag
válasz
lasse001 #8481 üzenetére
Olvastam a neten egy olyat, hogy a Force restart talán segít. Ha jól tudom akkor úgy müködik, hogy a bekapcsoló gomb + hangerő le gombot nyomvatartod addig amíg a telefon kinem kapcsol és újra el nem indul. Akkor kell elengedni a 2 gombot amikor felvillan a samsung logó.
Elvileg a repülőmód bekapcsolása utána telefon kikapcs várni kell egy picit, hogy tényleg leállítása magát a telefon. Utána elvileg jónak kellene lennie.
Nem tudom ezek segítenek e csak olvastam itt ott a neten ezeket.
-
S e t h
nagyúr
válasz
lasse001 #6316 üzenetére
Én kétszer megvettem már ezt az appot, nincs az az isten, hogy újra "támogassam" a készítőjét, de köszi, aki megvásárolta az oldalon annak ez hasznos lehet.
Én közben azon gondolkodom, hogy inkább támogatom az adb alkalmazás fejlesztőjét, elég egyszerűen működik így már a tiltás és a wireless módot még nem is próbáltam, amikor kábel sem kell a számítógéphez. -
-
Legendah
csendes tag
válasz
lasse001 #4824 üzenetére
Például téged, hiszen válaszoltál rá. De nyugi, nem írom le többször. Nem bírnám elviselni, ha emiatt kapnál sírógörcsöt.
De gondoltam ez a topik arról is szól, hogy mik a hibák. Nem csak arról, hogy most kinek mikor érkezik meg a szeptemberi vagy októberi vodás frissítés.
-
-
PedroPascal
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest