Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
nostromomind #8513 üzenetére
Esetleg annyit megpróbálhatsz frissítés előtt, hogy nyomsz egy Hálózati beállításos resetet
(Beállítások -> Általános kezelés -> Visszaállítás - > Hálózatbeállítások visszaállítása
Ilyenkor elfelejti a wifi, mobilnet, bluetooth beállításokat.Nekem kissé későn ugrott be, így nem is próbálkoztam.
-
belashx
senior tag
válasz
Pontosan, kell egy olyan kábel.
Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet - SamMobile
Lassan jön le, de max 2 óra alatt letöltődik.
(Pontosan add meg a telefonod típusát!)
A linkelt oldalon, ha már a kiválasztott firmware oldalán vagy, jobb oldalt vannak segédletek az 1 fájloshoz, és az 5 fájlos firmware-hez, ott minden le van írva. Azt meg kicsomagolás után tudod meg, hogy hány fájlos a frissítés.
Innen a megfelelő ODIN-t is le tudod tölteni, ha nem lenne meg.Semmiképp se a HOME CSC-t tedd be ODIN-ba, mert akkor nem csinál resetet, és "megbolondul" a régebbi szoftvertől a teló.
lasse001:
Nekem nem számhordozós a téma, simán csak beletettem a T-s kártyát(több, mint egy éve), és minden frankó volt. Eddig...
Pedig -, ahogy más is írta, - nem engedett APN-t felvenni. Biztosan nem user error - Párszor már rászorultam az APN létrehozásra az elmúlt 12 évnyi androidozás során, főleg a régi időkben. -
lasse001
senior tag
válasz
Mondjuk az asszony is számhordozós. Vodáról Telekomra. De azt nem értem nekem miért volt elég az internet kapcsolatokat kitölteni. Azóta is jó
-
belashx
senior tag
válasz
nostromomind #8511 üzenetére
Usb A - Usb C kábel kell hozzá, no para.
Attól, hogy új előfizud van, még ugyanaz a szoftver van a telefonon, nyilván nem lesz jó.
-
BIT_
tag
válasz
nostromomind #8508 üzenetére
Usb csak van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest