- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz
DrTechnoid #4817 üzenetére
Az egykezes funkció már S8-am is tudta de úgy emlékszem S7-ben is volt szóval nem új dolog, hogy nem lehetett erről tudni??? egy ilyen értékű telefon vásárlása előtt nem nézel meg pár youtube videót a telefonról és nem olvasol el pár cikket? JA hogy nem, akkor így jártál, és meg is érdemelted
-
válasz
DrTechnoid #4683 üzenetére
Nálam tegnap fagyott, illetve mióta megvan a telefon olyat is, hogy itt a fórumon írogatva egyszer csak nem ír látszólag semmit (háttérben igen), orientációt kell váltogatni vagy bohóckodni valamit, hogy észhez térjen. Elég dühítő.
-
glacious
addikt
válasz
Ez a chrome hibája. Minden idei telefonomon csinálja.
-
TODI1111
veterán
válasz
Én most note 20 ultrát használok és azon is előfordult.Egy ideje áttértem az edge böngészőre. Vajsima a működése és tökéletesen szinkronizál a laptoppal.
-
válasz
+ chromium alapúak is. Fostalicska sajnos a Chrome már egy ideje.
-
polonic
félisten
válasz
Szerintem a chrome egy vacak. Esélyese volt nálam, hogy lefagyjon.
A samsung internet vagy edge teljesen jó böngésző mobilra.
Az asztali chrome kedvenceket egy samsung internet bővítménnyel lehet szinkronizálni a mobilos böngészővel. -
nagyj74
senior tag
válasz
Már egy párszor nálam is fagyott.
-
nagyj74
senior tag
válasz
DrTechnoid #4382 üzenetére
Jabra Elite 65t
Nekem bejött. -
mg1992mg
őstag
válasz
Hát, én az előrendeléshez kapott Buds+ fülest használom azóta is a telóval, nagyon jól együtt dolgozik vele, hangja sem rossz.
-
espista
senior tag
válasz
A gyári Type C fülessel mi a gond? Ott lapul a dobozban, csak használni kell.
-
novinyul
veterán
válasz
-
válasz
Egyéne válogatja hogy valódi hangokat akar hallani, vagy van kívánt hangkép (pl. V, U, sok mély stb).
Én egy Bragi Dash Pro-t használok, szerintem igen jó cucc, de pl nekem nem üvölt a fülemben soha semmi, már vigyáznom kell rá.Szerintem fáradj át ide: [link]
A srácok alapvetően segítőkészek és a TG kemcso elég régi motoros a témában.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Én egy sima Xiaomi Redmi Airdotsot vettem, bár botfülű vagyok, de szól, nyilvàn nem a felső ligában játszik, viszont olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest