- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Netfone
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
espista #8402 üzenetére
Nekem az óra se oldotta fel. Az égvilágon mindent is beállítottam már - biztonságos hely, óra, arc, ujjlenyomat, BT-s autós rádió - mégis b@szik rá. Van amikor felold ha itthon vagyok, van amikor nem, de jellemzően inkább nem. Mondjuk az órát - mármint a Galaxyt - már eladtam, most egy Garmin van, ezzel jó eséllyel nem is tudná ezt a funkciót, de ettől még azt felismerhetné, hogy hol tartózkodom. Na mindegy. (néha? visszasírom magamban az iPhone XS-t a FaceId-val, ami mindig problémamentesen működött. - de ez itt nagyon OFF)
-
polonic
félisten
válasz
espista #7620 üzenetére
Szia
Van egy chrome bővítmény, ami szinkronizálja az adatokat, de lehet csak a könyvjelzőket, a samsung browswerrel. A chrome bővítmények pedig telepíthetők edge-be. -
glacious
addikt
válasz
espista #7369 üzenetére
Csak simán törölni kell a drivert a gépről és a Windows felteszi update-ből. Sajna minden smart switch frissítés újra felteszi a gyári verziót és megint le kell szedni. Nem tudom, de szerintem valamelyik Windows frissítés az oka, mert korábban nekem se volt vele bajom.
-
gery14
senior tag
válasz
espista #3518 üzenetére
Én full koszos kijelzővel es ujjal olvastattam be a teloval es mindig felold lehet én csinálok vmit bénán
Amúgy s8 nál is sokan sirtak hogy szar az olvaso nekem ottis működöt. Ami téleg szar volt. S5 / note4 nel azt utaltam nem is használtam. Azota mindegyik jo volt nekem. -
TODI1111
veterán
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest