- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
PedroPascal #8782 üzenetére
Ehhez gondolom adott szolgáltatónál is kell megvenni a telefont... nekem Simple biztosítás van a telóra, de az csak képernyőtörésre fizet és kizárólag képernyőt cserél ingyen... ilyen nincs hogy egész telefon újraindult garival...
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal #8743 üzenetére
Az rendben van, hogy működik Telekom simkártyával. Viszont ezt a telefont a Telekomtól vetted, de ők egy olyan telefont küldtek ki amit a Vodafone adott ki. Nekem ez így nagyon nem stimmel.
Én a helyedben megkérdezném, hogy erről mi a véleménye a TMX-nek vagy a Telekomnak.Egyébként van leírás, de aktualizálni kéne. Én a hétvégére halasztanám. [Régebben írtam itt róla ezt S20Ultrára]
Egyébként nem ördögtől való dolog ez. Egyszer megcsinálja az ember akkor már menni fog másodikra is. Hétvégén meg tudom nézni, hogy pontosan miket kéne aktualizálni, de nagyon sokat nem kell.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal #8741 üzenetére
Na most ez nekem is magas kicsit.
Szóval az utolsó 3 betű kombináció azt jelzi, hogy honnan származik a telefon.
Az s22-nél a vodafone már benne van egy olyanban, hogy Európai rom. Itt már nincs olyan, hogy Magyar független, Szlovák független vagy Voda Magyar, Szlovák voda.... csak egy egységes Eu rom van amit EUX-nek neveztek el. (Pár kivétel van mint a Telekom, akik ebben még nincsennek benne ha jól tudom). Nekem ilyen a telefon Eux tehát Eu rom van rajta. Tovabbá független igen... nyilván ez nagyon jó dolog, hogy bevezették mert nincs szolgáltatói telefon, nem vagy ide oda láncolva. Azt hiszem így mehet bele minden sim kártya + a frissítéseknél is gyorsabb lenne elvileg. Bár én se tudok minden ezekröl.. inkább csak gondolomAmit linkeltél ott azt látni, hogy a telefon az Angol Vodafontól származik és elvileg van benne egy angol és egy magyar simkártya. Én így értelmezem és talán memória kártya is?
Na most ha te Telekomos vagy és a készüléket ők küldték, ennek nem szabadna Vodásnak lennie semmi körülmények között. -
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal #8739 üzenetére
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal #8736 üzenetére
Na most ezzel az a baj, hogy a szolgáltatónak nem kellene ilyen telefont oda adnia ami nem talál frissítést. A legjobb megoldásnak azt tartanám, hogy beszélni velük mert ez így felvet néhány kérdést. Ennek a telefonnak ha rákeresel a szoftver frissítésre akkor fel kellene dobnia az Andriod 12-t. Na most ha nem talál a smartswitchel sem akkor ott gebasz van a firmwarenél.
Házilag is lehet ezt orvosolni, de ennek nem így kellene mennie. Én még most szólnék a szolgáltatónak, hogy ilyen gondod van.
Megértem ha nem akarod itt is le tudjuk írni, de elsőre nem egyszerű ilyet csinálni. -
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #8091 üzenetére
Valóban Android 12 újdonság, és eddig csak digi simmel láttam működni. Gyakorlatilag VoWifi, ami nem wifit hanem mobilnetet használ (értelem szerűen a másik kártyáét). Esetedben azt jelenti hogy a kettes slotban lévő sim az egyes slotban lévő kártya mobilnetét használja hívásra/sms re. Ha zavar, kapcsold ki kettes sim esetén a VoWifit.
-
ACE-
addikt
válasz
PedroPascal #8097 üzenetére
Mert ez tulajdonképpen Wifi (VoIP) hívás, csak nem a Wifi-t használja, hanem a mobilnetet. Arra nem jöttem rá, mert az nagyon jó lenne, hogy hogyan lehet azt megoldani hogy teljesen kikapcsolom az adott SIM kártyát, és úgy is működjön... Valószínűleg nem lehetséges.
-
ACE-
addikt
válasz
SIM kártya beállításoknál látsz egy olyan 11-hez képest új beállítást, hogy "Internet automatikus átkapcsolása" Ez arra jó, hogy ha a preferált hálózaton nincs mobilnet, akkor a másik SIM kártyahálózatát használja, ilyenkor ezen a háűlózaton megy a VoWifi is az adathálózaton keresztül. Azt jelzi így. Tehát ilyenkor az 1-es azt jelzi, hogy a 2-es SIM-en kezdeményezett vagy fogadott hívások az 1-es SIM mobilhálózatát fogják használni.
-
BIT_
tag
válasz
Az az 1-es a kagylóval? Annyi, hogy az 1-es SIM-ről beszélsz.
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #8027 üzenetére
[kép]
Az opció be van kapcsolva mint 11 alatt de ha wifin van nem jeleníti meg a mobil net 4g pictogrammot, így nem is aktív gondolom. Akkor is ez a helyzet ha wifi hívás nem aktív mint jelen esetben. -
balintka
addikt
válasz
PedroPascal #7787 üzenetére
Ezek alapján én is azt gondolom, talán majd január elején.
-
balintka
addikt
válasz
PedroPascal #7785 üzenetére
Köszi, le is szedtem, bár ehelyett nem az A12-nek kellett volna érkeznie??
-
balintka
addikt
válasz
PedroPascal #7335 üzenetére
Telepítettem. Jó h szóltál
.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
PedroPascal #7335 üzenetére
Már települ is.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
PedroPascal #7314 üzenetére
Na így már egyértelmübb. Az enyém 8-gb ram "csak"
-
balintka
addikt
válasz
PedroPascal #7084 üzenetére
Töltöm is
-
viewdetails
addikt
válasz
PedroPascal #7084 üzenetére
Ideje volt
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #7083 üzenetére
*Májusi
-
MikeWazowski
veterán
válasz
PedroPascal #6927 üzenetére
Én is ezt akartam írni, hogy baromi gyorsan települt.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
PedroPascal #6923 üzenetére
Van valami látható változás benne?
-
balintka
addikt
válasz
PedroPascal #6923 üzenetére
Szuper, töltöm is le.
-
atomka78
aktív tag
válasz
PedroPascal #6751 üzenetére
Itt írta valaki ha vissza olvasol. Én átraktam, beállítottam és azóta írja itt is. Nem én találtam ki és nem csak nálam müködik.
-
atomka78
aktív tag
válasz
PedroPascal #6745 üzenetére
Be kell tenni a kártyát egy mondjuk Huawei telefonba és utána vissza, mert ott kilehet jeleztetni vele. Utána jó lesz. Persze ez a módszer az e-sim nél nem müködik
-
polonic
félisten
válasz
PedroPascal #6743 üzenetére
Ugyanez a hiba itt is. Nem értem én ezt. Nekem sima SIM-mel is ez volt, váltottam eSIM-re és ott is ugyanez a gond.
Amir érdekes, mert a leváltott fizikai SIM-mel a korábbi S8-ban olvasható volt a szám és a feleségem S8-án is olvasható a szám. Sőt apám A70-es telefonjában is olvasható. -
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #6723 üzenetére
Igen. Pontosan eggyel előtted írtam hol.
-
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #6721 üzenetére
Fejlesztői beallitásokban van.
-
lasse001
senior tag
válasz
PedroPascal #6470 üzenetére
A Voda sem
-
válasz
PedroPascal #6470 üzenetére
Nembiza.
-
AnonymusX
őstag
válasz
PedroPascal #6404 üzenetére
Mivel telefon oldaláról be van kapcsolva, akkor szolgáltatói oldalról kell beállítani, hogy működjön a másik előfizetésen is.
-
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #6333 üzenetére
Amióta S20 széria megjelent.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
PedroPascal #6304 üzenetére
Közben én úgy néztem, hogy ez a legfrissebb, ergó a két frissítés benne van.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
PedroPascal #6300 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá.
Bár nagy újdonságra nem számítok... Mondjuk közepesen nagy méretű, 441 MB-ot írt nálam.
-
viewdetails
addikt
válasz
Sima S20-ra is kint a TMH. CUA3
-
MikeWazowski
veterán
válasz
És a legújabb vagy az első januári?
-
sonice
tag
válasz
PedroPascal #3595 üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
PedroPascal #3530 üzenetére
-
Teal'C
veterán
válasz
PedroPascal #3479 üzenetére
Most egy vékony Nilkin van rajta ez sem csúszik úgy néz ki mint a pitaka. De akkor marad a spigen tok megoldásnak abban nem csalódtam még és olcsó is.
-
Teal'C
veterán
válasz
PedroPascal #3473 üzenetére
Elöl mennyire áll ki a sarkoknál nekem ez az egy bajom van vele hogy a régebbi tipusoknál alig volt eleje így ha esett beverte a sarkát a telónak.
-
lasse001
senior tag
válasz
PedroPascal #3236 üzenetére
Egyet értek. Ez a telefon sem melegszik jobban mint a többi csúcs telefon.
-
jacis
nagyúr
válasz
PedroPascal #3236 üzenetére
Köszi mindenkinek az infókat. Akkor ez is csak fel van/volt fújva mint minden.
-
silvergod
őstag
válasz
PedroPascal #3140 üzenetére
köszi,ez úgy megvan... ezzel csak az a gond hogy a nála erősebb cpu-k is terheléskor,alacsonyabb hőmérsékleten mennek..mondjuk egy sd865,itt nincs normálisan megoldva a hűtés/hőelvezetés...
papi77 ha annyitól így melegszik,az már tényleg gond...ez egy alap tevékenység,nagyon melegednie se szabadna ilyentől.... -
glacious
addikt
válasz
PedroPascal #3110 üzenetére
Hamarabb, mint XEH
-
válasz
PedroPascal #3110 üzenetére
Nem siették el a srácok, covid van vagy mi
-
Thom!
veterán
válasz
PedroPascal #3053 üzenetére
szégyen
-
polonic
félisten
válasz
PedroPascal #2154 üzenetére
csak a májusi security patchet említik
-
polonic
félisten
válasz
PedroPascal #2138 üzenetére
A hibát ott tapasztalták, de kijött a frissítés mindegyik modellre.
-
mg1992mg
őstag
válasz
PedroPascal #2124 üzenetére
Én is szeretem a hátlapi ujjlenyomat olvasót, viszont pillanatok alatt átszoktam a kijelző alattira. Úgyhogy nekem kb mindegy hogy hol van, bár az oldalsóval még nincs tapasztalatom
-
lsz12
csendes tag
válasz
PedroPascal #2057 üzenetére
Én meg éppenhogy ultravékony fekete tokot keresek, mert a skin-t tutira nem tudnám rendesen felrakni. Esetleg nem vettetek olyat, ami bevált? Elég nehéz így a neten, fényképről megítélni, hogy mi az, ami tényleg könnyű és vékony, a boltok többsége meg ugye zárva...
-
NoahM
junior tag
válasz
PedroPascal #2085 üzenetére
Honnan töltötted le az Antutut? Már nincs fennt a play storeban
-
glacious
addikt
válasz
PedroPascal #2098 üzenetére
Csak ha egy teszt 60fps-nél gyorsabban tud futni rajta, akkor.
-
glacious
addikt
válasz
PedroPascal #2094 üzenetére
-
glacious
addikt
válasz
PedroPascal #2092 üzenetére
Nincs miért aggódni, egy mérés nem mérés. Ha játszottál volna vagy 2 órát valami komolyabb játékkal, tuti még kevesebb lenne.
-
glacious
addikt
válasz
PedroPascal #2090 üzenetére
Igen, még április 13-án frissült.
-
glacious
addikt
válasz
PedroPascal #2088 üzenetére
-
glacious
addikt
válasz
PedroPascal #2085 üzenetére
Ezt teljesítmény módban mérted, hideg készüléken, 120Hz mellett?
-
papi77
addikt
válasz
PedroPascal #2062 üzenetére
Akkor ebből lesz egy kis botrány!
Esetleg egy geekbench tesztet is kérhetnénk? -
janeszgol
félisten
válasz
Újabb fő verzió váltás mindig több pontot ad az antutunál. Tehát akkor igen csak visszavették a teljesítményt. Ezt más is meg tudja erősíteni? Oké böngészni így is lehet, de könyörgöm, ez egy csúcs teló lenne 320+ ezer forintért.
-
fzboxx
senior tag
válasz
Ez is arra utal, hogy hw hibát nem lehet sw upgrade-del javítani
-
mg1992mg
őstag
válasz
Én próbából lefuttattam pár játékot, és nyilván nem szoktam játszani vele, de azon lepődtem meg, hogy FHD-ban, low beállításokon a Fortnite nem tudott 60 FPS-t kinyőgni magából, mondom ez mi?
-
dobolson
senior tag
válasz
PedroPascal #2057 üzenetére
+1 a dbrand-nek. Előző telón az volt, szerettem.
De a Nillkin super frosted tokot is nagyon ajánlom, frankó vékony és tökéletesen passzol, alig növeli meg a teló méreteit.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
PedroPascal #1937 üzenetére
A használatot letudod írni, átlagos kijelző idő este töltőre rakásnál mennyi szokott lenni ?
Ebbe mi van ?
Navi játék böngészés fb(egyéb social prog ?) -
barcsajani
tag
válasz
PedroPascal #1931 üzenetére
Értem, én külföldön használom, itt van VoLTE jel fent a jobb sarokban, így gondoltam máshol is kéne legyen...
-
*H*
aktív tag
válasz
PedroPascal #1927 üzenetére
Telekom-nál nem jelzi külön ikonnal. Ha hívás közben is 4G-n marad, akkor működik a VoLTE.
-
barcsajani
tag
válasz
PedroPascal #1927 üzenetére
Először még régebben s10+on nekem is kellett neki 1-2 nap mire megjelent, azóta stabilan ott van.
Most mióta S20 van ezen azonnal megjelent.
Szerintem nálad sincs gond, várj pár napot, esetleg indítsd újra. -
barcsajani
tag
válasz
PedroPascal #1925 üzenetére
Igen, látható. Tudomásom szerint nem kell kérni egyik szolgáltatónál sem, a beállításokban tudod bekapcsolni.
-
polonic
félisten
válasz
PedroPascal #1896 üzenetére
Azaz, igen. Hirtelen nem ugrott be a neve. Pedig már nem egyszer találkoztam vele.
Nemtom mi van velem -
fogtunder
nagyúr
válasz
PedroPascal #1866 üzenetére
Pontosan így van most is. Van olyan töltőm, ami tudja gyorstölteni mindkettőt, de egyiket se teljes teljesítményen.
-
Kasya
nagyúr
válasz
PedroPascal #1637 üzenetére
Ha Snapdragon verzios lenne, akkor esetleg...
-
dobolson
senior tag
válasz
PedroPascal #1633 üzenetére
Vékony jégen táncoltok ti ketten, hamarosan le lesztek cseszve, hogy hogy meritek fikázni ezt a remek terméket, ami már jelen állapotában is hibátlan.
-
collstock
csendes tag
válasz
PedroPascal #1631 üzenetére
A vicc az, hogy van egy Note10 lite is a családban, együtt vettem az S20-al, annak nagyobb akksija van, és hasonlóan gyenge üzemidőt hoz (mondjuk a gyenge ott 4-5 órát jelent). A Note9 mérföldekkel jobb volt üzemidőben ugyanekkora akksival, elvileg többet fogyasztó procival. Sőt, még másfél évesen is jobb ennél. Hol itt a fejlődés?
-
dobolson
senior tag
válasz
PedroPascal #1235 üzenetére
Nem vettem észre semmit eddig. Egyébként is a néha indokolatlan melegedései meg a játékban a gyatraságán kívül nincs bajom vele, gyors, fasza volt eddig is.
-
dobolson
senior tag
válasz
PedroPascal #1231 üzenetére
Nemtom, rányomtam a frissítésre és feldobta, h van. Nem mindenkinek egyszerre lesz elérhető, 1-2 nap és biztos a tiéd is jelzi, h tölthető.
Ricardo: hát ja. :)
-
válasz
PedroPascal #1192 üzenetére
Ma jött meg ez:
Szuper minőség, hátlap üveg (vagy olyan érzésű műanyag) oldalt nem jön fel teljesen ezért nem akad bele az ujjad. Kamera szigetet védi mert magasabb egy hajszállal. Kicsit nehezebb tőle de ennyit nekem megér.
[link] -
válasz
PedroPascal #1192 üzenetére
Próbáld ki. Bár nem tudom, hogy minőségben ott lesz-e, ahol a gyári bőrtok. Szerintem nem, nemhiába annyi, amennyi...
-
dobolson
senior tag
válasz
PedroPascal #1153 üzenetére
Én levettem a fóliát és sokkal jobb lett a hatásfoka. Amúgy sem szeretem őket, de itt most a szenzor miatt is vettem le, mert én is éreztem, hogy nem az igazi. Bár továbbra sem az a fólia nélkül sem, de szerintem bőven az élhető kategória, és a fólia nélkül érezhetően jobb.
-
válasz
PedroPascal #1153 üzenetére
Tudom, hogy nem olyan jó... a technológia miatt van. De! Az S10-nél és még a Note10-nél is jobb az S20 FP-je, ezt bizton állítom...ezelőtt Note10-zem volt közvetlen és attól sokkal-sokkal jobb. Ha nem így lenne, már mondtam volna az tuti
Azt,hogy fólia nélkül hogyan működik, nem tudom. Nem veszem le, mert nekem jól teszi a dolgát -
glacious
addikt
válasz
PedroPascal #1150 üzenetére
Szerintem a visszajelzés béna, mert sokszor már feloldotta a készüléket mire megjelenik az ujjlenyomatolvasó animáció.
-
válasz
PedroPascal #1150 üzenetére
Nekem működik rendesen és a fgyári fólia rajta van.
-
válasz
PedroPascal #1122 üzenetére
Használtam, még Note 9-en. Samsung Store-ban tették fel, ott is leragasztották a felső hangszóró helyét, mert ha oda befolyik az UV ragasztó, akkor "vége'. Itt sokkal nehezebb, látni is alig lehet.
Jó volt az biztos, viszont körban a szélén azért koszolódott rendesen és ha meg akartam takarítani, akkor egy-egy kis ragasztódarabot kikapatzam véletlen, az pedig hülyén mutatott. Persze lehet, hogy csak nem törölték körben meg felrakáskor rendesen és sok ragasztó maradt, amit utólag már nem lehett helyrehozni. Vébül inkább levettem és használtam minden nélkül. Meglepően jól bírta az üveg, karcmentesen adtam el. -
válasz
PedroPascal #1119 üzenetére
Ez nem fólia, hanem üveg, és működik vele az ujjlenyomatolvasó is: [link]
-
PeteePeti
őstag
válasz
PedroPascal #1114 üzenetére
Ezt írtad: "A drágább (dome glass) fajta fóliából nagy a választék."
Én úgy értelmeztem a mondatod, hogy láttad már a whitestone dome glasst valahol!
-
PeteePeti
őstag
válasz
PedroPascal #1106 üzenetére
Én pl sehol sem találok withestone fóliát a pluszra! Mondhatnál pár tippet hol érdemes körülnézni!
-
xedamen
senior tag
válasz
PedroPascal #1049 üzenetére
Jaja, megjött nekem is közben. Viccesek
-
MCs88
aktív tag
válasz
Nekem hamarabb volt itt a füles, minthogy megjött volna ez az email, szóval teljes a káosz
-
NavySeal
senior tag
válasz
Én is. Épp az előbb jött nekem is.
-
xedamen
senior tag
válasz
PedroPascal #1044 üzenetére
Én 10-én regisztráltam, 13-án külön email-ben elküldtem nekik a számlát, mert véletlenül a webshop-os papírral regisztráltam. Megköszönték, majd megerősítették, hogy továbbítják és minden rendben. Erre 17-én elutasították az igényt, írtam nekik, semmi. 18-án semmi, tegnap 19-én hívtam őket, telefonon "nem lát rá", majd délután jött az email, hogy azért utasították el, mert nincs dátum a papíron. Újra becsatoltam mindkét dokumentumot, mind a kettőn van dátum (2020.03.09)... Ezek fogyatékosok.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
PedroPascal #1042 üzenetére
egy telefont azért megérne szerintem, lehet valami hiba van a rendszerben.
-
emeron
tag
válasz
PedroPascal #1017 üzenetére
Azt hiszem asztali gépen kell egy Chrome extension-t telepíteni, ami Samsung account-on keresztül átszinkronizálja a konyvjelzőidet.
-
NavySeal
senior tag
válasz
PedroPascal #1017 üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
polonic
félisten
válasz
PedroPascal #877 üzenetére
S8-on használtam. Alacsony töltöttségnél és éjszaka, amikor nem nyomkodjuk az ember, akkor átrakta közepes módra.
Azt nem tudom, ezzel mennyi akku időt nyertem. -
arn77
aktív tag
válasz
PedroPascal #848 üzenetére
10-én regisztráltam, nekem is ma délután jött az értesítés.
-
xedamen
senior tag
válasz
PedroPascal #848 üzenetére
Szintén és még semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest