- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
válasz
TheBikerider #7739 üzenetére
Én oktogonnál tudok egyett de kibas.. drága lesz
-
papi77
addikt
válasz
TheBikerider #4594 üzenetére
Igen,sajnos nagyon gyenge az exynos procik hálózat kezelése!
-
novinyul
veterán
válasz
TheBikerider #4592 üzenetére
Érdekes
Bár most én szívok a Samsung account-l, nem tudok belépni(S20FE) nyomnom kellett egy gyári visszát mert 4 percenként küldte a 2 lépcsős kódot
Hamar lefőtt a kávé, hívtam is a Samsung ügyfélszolgálatot, most mókolnak valamit.
-
novinyul
veterán
válasz
TheBikerider #4573 üzenetére
Varázs szó az "időnként"
az legyen benne a szövegbe
-
novinyul
veterán
válasz
TheBikerider #4571 üzenetére
Van ott is, az sem rossz. S10 van asszonynak és még hozzá képest is elég karcsú volt a térerő az S20-n.
-
novinyul
veterán
válasz
TheBikerider #4567 üzenetére
Még nálam volt az S20 én is szenvedtem vele. El is mentem vele a szervizbe, megkérdezni hogy ez mindegyik S20-n ilyen
. Meglepően normális volt a szervizes, ráadásul mondta hogy sajnos ilyen szar mind(nem is váltott 20 szériára) Mondjuk sejtettem hogy nem lesz túl jó, nagyon alacsony a SAR értéke a telefonnak. Meizu 16th vagy Oneplus 7pro mérföldekkel jobb térerőben, persze a SAR értékük is jóval magasabb.
Érdemes a Március 15. téren lévő Store-ba vinni, vagy az Oktogon szerviz is jó. -
Enzolord
addikt
válasz
TheBikerider #4567 üzenetére
Vidd egyből hivatalos Samsung storeba, ha TCom üzletbe viszed, oda fognak atkuldeni, ha van a közelben! Legalábbis Iphonennal ezt csinálják!
Számla, jótállás legyen nálad! -
mSchumi87
senior tag
válasz
TheBikerider #1885 üzenetére
es a 11Pro-nak kb milyen a káva? nagyon feltuno?
-
válasz
TheBikerider #1883 üzenetére
11pro-m van...
De igen, a 11a káva király.Fel sem ér az S20-hoz
-
jacis
nagyúr
válasz
TheBikerider #1883 üzenetére
Meg az oldalkávák az i11 esetében olyanok mint egy középkategóriás telónál.
-
dobolson
senior tag
válasz
TheBikerider #1692 üzenetére
Na de mit lehet elállítani, hogy csak a játékoknak ne egyen hangja?
-
kiezTe90
senior tag
válasz
TheBikerider #1684 üzenetére
Elhiszem. Már újratelepítettem, de ugyanúgy nincs hang. Lehet én vagyok a f...
-
polonic
félisten
válasz
TheBikerider #1613 üzenetére
Okostelefonoktól kezdtem a sort.
Az első valami ericsson telefon volt, vodafone-nál kártyásan, aztán nokiák, 3310, 3410, 3510. Volt még valami Siemens is, aztán megint Ericsson. Valahogy így. -
fogtunder
nagyúr
válasz
TheBikerider #1615 üzenetére
én akkoriban még valahol az általános iskolában lézengtem, apám első céges telefonja egy 5110 volt, szerintem napokat snake-eztem rajta, ott komolyan bekattant valami, kb mint mikor először láttam a Wizard of Wart C64-en
-
fogtunder
nagyúr
válasz
TheBikerider #1613 üzenetére
a régi szép idők, amikor még az egész SIM-et bele kellett tolni a telefonba
-
polonic
félisten
válasz
TheBikerider #1610 üzenetére
Én samsung i900-zal kezdtem, windows ce-n. Aztán 3 windows phone, utána jött az ios, aztán droid és megint most droid.
Én valahogy nem tudnék ios-re visszamenni. Nagyon nem tetszik a zártsága és az Apple hozzáállása és a szabványok mellőzése. -
Ricardo
titán
válasz
TheBikerider #1608 üzenetére
Mi vezetett a döntéshez, hogy visszaváltasz?
-
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #1606 üzenetére
Majd leslien fórumtárstól jól megkapod, hogy csak azért adtad el mert nem SD verzió.
-
MrTwister
őstag
válasz
TheBikerider #1601 üzenetére
Eladtad az S20-ad?
-
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #1585 üzenetére
De ha szénsnapszerrel meghapcukolod a slusszbékát akkor máris zlinyál a gázblömbében a glonyó.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TheBikerider #1566 üzenetére
Lelkesítsed, csak az Ultra topicba ne zavard át. Itt jó.
-
NoahM
junior tag
válasz
TheBikerider #1514 üzenetére
Há én is pont erre gondoltam hogy itt a nagy unalmamban veszek egy s20+ és adok meg egy esélyt neki de a mostani 11 Pro majdhogynem túl jól sikerült, főleg Macbookkal és iPaddel. És igen elég nagy luxus
Esetleg a kritikus imessagere van alternatívátok ami hasonlóan működik? Esetleg messengert betenni, vagy arról nem lehet SMS-t küldeni?
Őszintén néha zavar hogy ennyire nehéz “kitörni” a Apple ökoszisztémából. -
HUNgabus
senior tag
válasz
TheBikerider #1495 üzenetére
akkor az enyém tényleg szar lesz, minden szinten van vmi baja, tényleg vihetem vissza
a lentebb linkelt videóban 3:28 jól látszik a GPS nem frissül, na nekem is ez van, akkor most ez Samu Exynos feature és várható rá javítás vagy tényleg szerviz, ha nem muszály nem szívesen adnám be,
-
polonic
félisten
válasz
TheBikerider #1512 üzenetére
-
NoahM
junior tag
válasz
TheBikerider #1508 üzenetére
Köszönöm, ettől féltem
egészen a Note 9ig mindig csereberéltem és vagy megunom az iPhonet vagy meg örülök a Samsungtól és mindig remelem jobb lesz.
Pedig vizuálisan sokkal szebbek csak ahogy Te is mondtad már visszatérnél
egyébként köszi, meg követem a marakodásokat -
Puma K
nagyúr
válasz
TheBikerider #1506 üzenetére
Van olyan is, hogy vásárlói magatartás.
Ha egy adott céggel, termékével, elveivel vagy bármivel ami vele kapcsolatos nem értesz egyet akkor nem támogatod semmilyen formában így pénzt sem adsz a termékéért.
Mivel te megvetted az elsők között az új "selejtesebb" verzióját ennek a telefonnak így kb azt jelzed a gyártó felé, hogy "Jól van srácok faszák vagyok csak így tovább minden okés."
Még csak azt sem vártad meg, hogy a gyártó csökkentse az árát a telefonnak adott mértékben ami mondjuk reálisnak mondható azért a készülékért.
A régi telefonod valószínűleg ugyan úgy kiszolgálta volna az igényeidet... még akár 1 évig is mire ennek a mostani 20-as szériának lentebb ment volna az ára.
Ez a gond és ezért szálltak el adott elektronikai eszközök árai... és ezért csinálnak meg ilyet mint a Snapdragon vs Exynos téma... kétszeri meggondolás nélkül azonnal impulzus vásárolnak az emberek... vagy mert a legújabb kell nekik de azonnal... ez pedig nem jó.
Folyamatosan rugóznak igen, mert van alapja.
De ezzel a stílussal amivel előadod magad inkább nem azonosulnék.
További jó Szamsung telefonvásárolgatásokat... egy csalódott pár hetes S10e tulaj.
-
Puma K
nagyúr
válasz
TheBikerider #1498 üzenetére
Azon mit lehet nevetni, hogy egy valag pénzt kifizetsz azért a készülékért ami amúgy nem olyan gyors és minden más szempontból jó mint az eredeti...?
Már csak a hőmérséklet és az üzemidő miatt is sokkal jobb választás lenne a SD procival szerelt verzió...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
TheBikerider #1498 üzenetére
Pedig elég nagy a gáz sztem is. Tavaly s10nel is volt eltérés de nem ekkora.
-
ckaresz122
tag
válasz
TheBikerider #1489 üzenetére
Be
-
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #1464 üzenetére
+1.
Visszaraktam én is kb 2 percre 60Hz-re és addig bírtam. -
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #1462 üzenetére
2-3 hét alatt hozzászokott nagyon a szemed a 120Hz-hez és onnan visszalépve minden "rossznak" tűnik.
Ha 60Hz-en használtad volna akkor lehet, hogy más véleményen lennél. -
MCs88
aktív tag
válasz
TheBikerider #1458 üzenetére
Nem lehet, hogy számít a sorrend? Először a beállításokban rakd 120Hz-re és utána a progival 96-ra. Nem próbáltam, csak egy tipp, de a többi itt-ott fellelhető adb-s parancshoz az kellett, hogy 120Hz legyen a beállításoknál kiválasztva.
-
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #1458 üzenetére
Nekem az ultrán a 60Hz-nél jobbnak tűnik.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TheBikerider #1454 üzenetére
96 és 120 között alig látni valamit. Éppen ezért jó, ha közben kevésbé eszi az üzemidőt.
-
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #1454 üzenetére
Ránézésre gondolod? Itt írtam, hogy én is csak programmal tudtam megnézni.
-
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #1452 üzenetére
A csempéknél ki tudod vele választani a 96Hz-et. Vagyis elméletileg jobb lesz a kijelző mint 60Hz-en viszont kevesebbet fogyaszt mint a 120Hz-en.
-
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #1446 üzenetére
Nem kell root. (Akkor én sem tettem volna fel). Egyszerű, telepíthető apk.
-
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #1442 üzenetére
Az xda laborból származik.
[XDA LABS]
[A program]. -
Juhaszatti
addikt
válasz
TheBikerider #1435 üzenetére
Nem hiszem, az SD magjainak elosztása sem ilyen. Ott 1+3+4 mag van.
Viszont közben látom hogy tényleg van ilyen sima S20 variáns. 5G, Exynos, 12GB RAM
[link] -
Juhaszatti
addikt
válasz
TheBikerider #1431 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #1430 üzenetére
akkor linkelnéd ?
ebay az csak elírás... javítani fogják...
-
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #1411 üzenetére
hol látod? linket dobj...
-
k-adi
nagyúr
válasz
TheBikerider #1405 üzenetére
"Az S20 egy jól sikerült széria"
Háát, ezzel szerintem sokan vitatkoznának.
-
utomi
senior tag
válasz
TheBikerider #1405 üzenetére
+1
-
Ricardo
titán
válasz
TheBikerider #1395 üzenetére
Én nem sírom tele a topikot. Ketten vitatkoztak milyen telefont használ a fórumtárs az S20 mellett játékra. Erre írtam annyit, hogy a lényegen nem változtat. Ennyit, nem többet. A kifejtés a te kérdésedre adott válasz volt. Pedig szerintem egyértelmű volt kifejtés nélkül is. Nem az a fontos hogy mit használ mellette, hanem hogy egyáltalán kell neki valami mellé , mert nem működik úgy ahogy kellene.
-
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #1395 üzenetére
Viszont unalmas itt olvasni oldalakon keresztül ugyanazt a marhaságot ugyanazon emberektől.
azért az megvan remélem ,h pl ma csak 2 tulaj kezdte el...
khmm [link]
-
Ricardo
titán
válasz
TheBikerider #1392 üzenetére
Teljesen mindegy hogy O7T vagy Mi9. A lényeg az, hogy vesz az ember egy közel fél milliós eszközt és kell mellé venni egy másik (jóval olcsóbb telefont) hogy tudd használni azokat az alkalmazásokat amitől a csodakütyü letérdel. Lehet haternek nevezni, de ez vicc.
A samsung egy A kategóriás gyártó. Jelenleg vezeti a mobil piacot. Ilyennek nem szabadna előfordulnia. nagyon rossz irányba haladnak. az S6-ban olyan kamera volt ami a maga idejében versenybe szállt bármelyik másik készülékkel. az akku már abban sem volt acélos. aztán jött az S7-S7 edge. az edge változat már nem ugrott szintet az S6 hoz képest, de nagyjjábólhozta amit kellett, akkuban előrelépés volt. Onnantól szépen lassan szürkültek a mezőnybe. Nem is a konkurenciához képest, hanem önmagukhoz mérten is. Sorra olvasom, a tulajdonosok véleményét, hogy kamerában nem hozza az előd szintjét. Üzemidőbenmég mindig gyengélkednek. Itt a konkurenciához mérten értem, mert abban sajnos nem voltak erősek. Az S20-as szériával kapcsolatban a melegedés, siralmas üzemidő ( Ha kikapcsol az ember mindent amitől a telefon az ami akkor hozza az átlagot nagyjából), GPS gondok...
Egy top gyártó alapból nem követhetne el ilyen szarvashibákat. Ezen az árszinten meg főleg.
Én őszintén remélem, hogy összeszedik magukat. -
ForRedGlory
félisten
válasz
TheBikerider #1348 üzenetére
A melegedés miatt vette vissza 60hz-re. Pár perc és visszaáll.
Ja már írták.
-
polonic
félisten
válasz
TheBikerider #1353 üzenetére
A 120 hz is a melegedés függvényében ki tud kapcsolni.
Ha a készülék 42 fok fölött van. Vagy bizonyos appok használata közben. Pl kamera, Google maps.
[link] -
válasz
TheBikerider #1351 üzenetére
Igen, a hz-re, és direkt appot mondtam, nem játékot. Volt is erről szó, apponként ugrálhat a hz, attól függően, támogatja-e, vagy nem.
-
válasz
TheBikerider #1348 üzenetére
Dinamikusan váltogatja attól függően, hogy az adott app támogatja-e vagy nem.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
TheBikerider #1329 üzenetére
Bullshit, békeidőben 3-4 munkanap a turnaround time a Samunál, most lehet pár nappal több, de nem hetek
-
dobolson
senior tag
válasz
TheBikerider #1322 üzenetére
Én pusztán azt mondom, hogy túl sok usernél vannak ugyanazok a hibák, ebből gondolom, hogy nem garanciális problémák ezek.
-
dobolson
senior tag
válasz
TheBikerider #1311 üzenetére
Nem hibás a talója, hanem ez a teló (remélem csak egyelőre) ilyen. A hungabus által leírtakat szinte mind tapasztalom, tapasztaltam.
Tegnap a gps-em is bénázott, bár csak a waze-zel, utána indítottam a mapset és az oké volt.
Melegedésem nekem is van, mikor full indokolatlan, chrome tényleg laggos és befagy néha.
Úgy tudom, te nem játszol a telón, így ezt nem tudod megítélni, de tényleg játszhatatlan ez a vas, fhd+ felbontáson és 60 hz-en is, de még hd felbontáson 60 hz-en is. Konkrétan a pubg alacsony részletességgel is negyed óra után egy lagghalmaz, mi9-em max melegszik, de hibátlanul viszi full beállításokon is ugyanazt a játékot.
És ezek a hibák, tapasztalatok itt és a világhálón is sokszor fordulnak elő. Szóval ennyit arról, hogy hibás-e a telefonja.
Ja és az akku is egy fos, nem kell szépíteni, mert az. :) -
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #1309 üzenetére
Akkor ott hardveres a gond.
erről beszélünk és már lassan világon mindenhol...
-
polonic
félisten
válasz
TheBikerider #1309 üzenetére
Egyébként nekem sem volt melegedés. Volt egy 25 perces skype vidóhívásom és éppen, hogy langyos volt
Az S8 azért már bőven meleg volt ennyi idő után. -
HUNgabus
senior tag
válasz
TheBikerider #1311 üzenetére
Vodas, ma beszeltem veluk, hogy mit lehetne, kicserelni vagy vmi, de csak szerviz ami most hetek is lehet, addig meg ...
-
modd3r
őstag
válasz
TheBikerider #1307 üzenetére
Nem. Böngészés volt csak kb. fél óra.
-
HUNgabus
senior tag
válasz
TheBikerider #1285 üzenetére
Megis mit, Origot?! Nyugi, csak a velvet csajokat szoktam nezni, ezert kellett legorgetnem az aljara 😇
-
espista
senior tag
válasz
TheBikerider #1280 üzenetére
Jogos. Én értelmeztem rosszul. A 20+-ról meg az Ultráról tudtam. Azt gondoltam belevették a sima 20-ast is. Törölje az admin, hogy ne legyen félrevezető.
-
espista
senior tag
válasz
TheBikerider #1274 üzenetére
[link] Innen, de lehet, hogy én értelmezem rosszul.
-
Kasya
nagyúr
válasz
TheBikerider #1274 üzenetére
ÁSZF vagy mi a bubanat.
Ugyanakkor megtévesztő, mert az elején azt írja, hogy az S20 is részt vesz az előrendelési promócióban, de később a buds+-ra már nem szerepel a jogosultak között.UI: nem volt időm végigolvasni.
-
bounty123
őstag
válasz
TheBikerider #1154 üzenetére
Eszerint ugyanazt az első generációst használják: https://www.androidcentral.com/samsung-galaxy-s20-fingerprint-sensor-speed-test
-
PedroPascal
őstag
válasz
TheBikerider #1151 üzenetére
Működni működik de nem olyan pontos, gyors mint a nem kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasók. Ez már az S10-nél is téma volt. Sokszor nem detektál könnyedén. Fólia nélkül is ilyen vagy jobban működik? Erre lennék kíváncsi.
-
válasz
TheBikerider #1132 üzenetére
Dettó csak jelezni akartam hogy én is elégedett vagyok vele eddig (apró hibák mindenben vannak).
-
válasz
TheBikerider #1130 üzenetére
Nekem sincs igazából bajom vele, a hangszóró szerintem teljesen jól szól, kellően erős és gyors (nem nagyon játszok), a fényképező simán jó képeket lő.
-
polonic
félisten
válasz
TheBikerider #1015 üzenetére
Az üzemidőről még vegyesek az érzéseim. Korábban linkeltem egy képet. Az szerintem egész jó lett. Tegnap viszont nem mondhatnám. Kb csak bicajozás volt, olyan 2 óra, samsung health-el mérve. Igaz, ott 85 %-ról indultam de este 9:30-ra 20 lett belőle.
Neked nincsenek háttérbeli fogyasztók? Majd mutatsz egy képet az akkuhasználatról, mielőtt feltöltöd?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
TheBikerider #960 üzenetére
Tudom. Viszont az eddigi tapasztalatok alapján valószínűleg pár hónap alatt rendbe lesz rakva a széria szoftveresen.
Csak itt most egy kicsit hülyén jön ki a dolog, mert az eddigiekhez képest elég durva ugrás volt árazásban, cserébe pedig kb. béta állapotú telefont kap a vásárló. Ez most nagyrészt az Ultrára értendő.
Szerencsére a Samu nem Xiaomi, vagy Huawei, ahol csak imádkozni lehet, hanem úgy mint az Apple, meg fogják oldani a gondokat. -
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #943 üzenetére
Ez elég gyakori probléma szinte mindegyik samsungos topikban, de más készülékek topikjában is. Hol működik hol nem. Régebben egy akció keretében megvettem az Aqua mail appot. A végletekig testreszabható és ami a lényeg megbizhatóan teszi a dolgát.
-
válasz
TheBikerider #925 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen másik telefonnal párszor, ha be volt kapcsolva az LTE és a VoLTE. Néha mintha szarul építette volna fel a hívást. Újbóli hívásra általában megszűnt a probléma, vagy ha kikapcsoltam. Előfordult Note-on is és iPhone-on is, szóval é negyértelműen ennek tudtam be a dolgot.
-
k-adi
nagyúr
válasz
kétlem, hogy ez hálózati hiba lenne.
-
leslien
nagyúr
válasz
gyanítom h nem... sok hiba lesz még itt...
-
dobolson
senior tag
válasz
TheBikerider #844 üzenetére
Az lesz valszeg. Csak már megszoktam a régin, h mindig ott volt. Igazából a watch active 2 úgyis mindent jelez, csak hát na, megszoktam 2 év alatt. :)
-
válasz
TheBikerider #827 üzenetére
Igen, de ettől nagyon sötétben kikapcsol magától.
Érdekes hogy erre nincs külön kapcsoló.
-
PeteePeti
őstag
válasz
TheBikerider #814 üzenetére
Ezt én is megerősítem! S20+
-
Leonardo91
őstag
válasz
TheBikerider #805 üzenetére
A bőrtokkal egy a baj, hogy egy síkban van a kamerával.. Sehova nem merem benne letenni
-
lasse001
senior tag
válasz
TheBikerider #789 üzenetére
Esetleg ki tudnád próbálni 1 simmel + 1 esim + 1 sd kártya. Úgy mehet?
-
polonic
félisten
válasz
TheBikerider #784 üzenetére
Nekem úgy sem ment. Természetesen úgy próbáltam először is és még többször is.
Aztán kikapcsoltam, amit említettem plusz még a nemzetközi előhívót is elé raktam 00-val.
Aztán érkezett 3 sms. Nem tudom, minek a hatására. De így sikerült. És persze nem csak 3 próbálkozás volt összesen. -
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #773 üzenetére
még várok azért...
-
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #767 üzenetére
na ne fogadj a héten... i11 ment el... S20 + maradt amíg földhöz nem vágom...
-
*H*
aktív tag
válasz
TheBikerider #755 üzenetére
Igen. Jelentem működik.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
TheBikerider #758 üzenetére
Gyengebnek tunik nekem a Samsungé mint pl a kinai-ké
-
jose999
senior tag
válasz
TheBikerider #719 üzenetére
Állítólag Paks2-t is SD "verza" vezérli majd, éppen ezért
-
glacious
addikt
válasz
TheBikerider #665 üzenetére
-
glacious
addikt
válasz
TheBikerider #647 üzenetére
Nekem az, de nagyon, mert a közepes illeszkedik tökéletesen, most a régi s7 edge gumiharangját használom. Amúgy az áttetsző szilikon tok pedig a sim tű dobozból hiányzik, ezeket nem értem, miért nem kapjuk meg itt Európában.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
TheBikerider #647 üzenetére
Nem hianyzik belole semmi, youtuben lattam kicsomagolo videokat es ok is csodalkoztak hogy mi ertelme volt annak a kis dobozkanak uresen
-
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #627 üzenetére
viszont lehet h mégis az i11 megy...
-
glacious
addikt
válasz
TheBikerider #553 üzenetére
Nem tudom, bontatlan volt a doboz.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
TheBikerider #521 üzenetére
A bal oldalon látszik. Volt, hogy az egész csík látható volt, volt, hogy csak vibrálva részletek.
Vissza is vittem, de nem kis kalamjka lett a dologból, mivel a telefont még hivatalosan át sem vettem, mert a futár még nem érkezett vissza, nem számolt el. Így a készülék maradt nálam és bejegyzetés a 3 napos cserét. A probléma továbbá, hogy mivel a forgalmazás majd 03.19 magasságában indul, így a Telenornak még csak nincs is cserekészüléke. Hogy tovább bonyolítsam a dolgot, a készüléket már elkezdtem beállítani, illetve már a vége felé jártam. Így már az IMEI-t regisztráltam a Samsungnál az Buds miatt. Most azt is vissza kell csinálni valahogyan. Igazából az ügyfélszolgálatos csajok is tanácstalanok voltak. A készülék csere biztos, az időpont viszont nagyon bizonytalan. Most várok, hogy kiderüljön mikor kapok újat.
-
polonic
félisten
válasz
TheBikerider #534 üzenetére
Lassú, de eddig egyszer sem hibázott.
-
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #534 üzenetére
Ez engem is érdekel.
-
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #363 üzenetére
A garin kívül persze egyet értek. Nem szép dolog, de sajnos az élet nagyon sok területén ez van. Azt nem értem, hogy hogyan tudják ezt az egész Eu-ba így lenyomni...
Azért nem kis piac.
-
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #353 üzenetére
Az a baj, hogy ha már kiadok 300k-t egy telefonért, akkor nem fogom a garanciális feltételeket figyelmen kívül hagyni. Így nálam bukó az SD-s verzió addig, amíg nem lesz hivatalosan elérhető.
-
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #353 üzenetére
nem hinném h 8 vagy 12 gb ram miatt lenne...
hamarosan kideritem h honnan lehetne venni.. -
laci_csk
senior tag
válasz
TheBikerider #175 üzenetére
a FBn van sok olyan iras ami csak szamokbol all, es irjak hogy az agy annyira okos hogy a szamokat be tudja helyettesiteni a betukkel es ertelmes szoveg lesz belole, ha te az ekezeteket nem tudod odaolvasni akkor.....
ez egy ugyanolyan teszt -
Juhaszatti
addikt
válasz
TheBikerider #156 üzenetére
A 10-es széria ujjlenyomatolvasóján egész sokat javítottak. Nem tökéletes ugyan, de sokkal jobb mint az első hónapokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest