Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Az előbb beszéltem velük telefonon. Még mindig nem értem teljesen de annyit sikerult felfognom hogy ez nem vonatkozik mindenkire a netfonon belul csak akinek olyan szerződese volt (és ezáltal olyan sim kártyát kapott ami telekom hálózatot használ)
Engem megnyugtattak hogy ha nem jött nekem ilyen értesítés akkor nem kell aggódnom miatta.
Azt hogy hol kell ezt megnézni ezt nem is tudom.
Ezt nekem látnom kéne valahol? -
Doner
aktív tag
Hát azt tudom hogy a vodafone lett one. A netfone telekom meg a talán a vodafon hálózatát használja(ta) így végülis igazad van az is abba a cégbe tartozik. De hogyam lehetne nekem ezt visszahozni a menübe? Miért lenne benne az egyik szolgáltatónál ha a másiknál meg nem? Ezt a telefon tudja.
-
SkyTrancer
senior tag
Itt alul megerősít a vodafone
" Hogyan tudom aktiválni a VoWiFi szolgáltatást? " résznélde persze tudom hogy kéne mennie hiszen vagy 2016- óta megy ez a dolog, ment is régen csak hát azóta elmúlt
[link]
ugyan ez ios 17 től
ezt is meg tudom erősíteni iphone 6s telekom szintén nem elérhető az opció, most néztem
persze ios15 van rajta -
retesz147
addikt
Erre csak ennyit mondok:
hatalmas User error!
Első csatlakozásnál a SamFw-hez valami gond lehetett, mert felismerte a telót, fel is dobta, hogy milyen CSC-re akarok váltani, de a listába nem volt semmi, manuálisan beírva ILO-t azt írta nem találta.
Aztán sokáig nem ismerte fel a telót. Majd drivert frissítettem. Jó lett.
Ekkor megírtam a hszt-t és hátradőlve vártam.
Csak a szemem verte ki a listában az ILO.....Azóta megcsináltam és működik!
-
saril
senior tag
-
alcapone386
őstag
Konkurensek töltési idejével összehasonlítva azért van különbség. Sajnos sokszor fordul elő velem, hogy 10percre tudom rárakni töltőre és rohanok tovább. Nem mindegy, hogy 20%ot kapok ennyi idő alatt, vagy 50%ot. Természetesen más lenne a helyzet, ha melóhelyen is tudnám tölteni. Régen ez volt és nem is zavart, de amióta rohanok jobbra balra, átértékeltem a töltési időt.
-
-
-
alcapone386
őstag
Még Magyarországon elérhető sem volt az 5G, már akkor tudtam miről van szó. Nyugi, napi szinten követem a tech világát.. (is).
"Mivel kevesebben használják".
Ugye viccelsz? Még jó, hogy kevesebben használják, mert nemrég vezették be a technológiát, és jelenleg is fejlszik a lefedettséget. Pont arról szól a technológia, hogy egyidejű használat mellett, magasabb terhelésen is, magasabb szávszélesség és alacsony válaszidő érhető el (jelentősen csökken a késleltetés).. Az energiahatékonyságról ne is beszéljünk. Lefedettség is kiváló lesz....Én a kérdező kérdésére válaszoltam. Egy átlag mobil felhasználó jelenleg 4G sávszélen vígan elvan. 1-2 évig nem fog sírni, ha nem tudja az 5G-t a telefonja. Vagy úgy gondolod, hogy facebook, tiktok, egy kis gmail olvasás, vagy éppen COD sír az 5G ért? Persze, ha az lett volna a kérdés, hogy önvezető autónak 4G vagy 5G kell, akkor más a válasz. Vagy, ha otthon nincs net, és osztani szeretné, hogy a család tudjon bőségesen torrentezni akkor persze az 5G megint jobb. Persze 5G-s telefon időtállóbb, de 4G még évekig elegendő lesz a mobilosok 80%-ának.
-
retesz147
addikt
Igen, én is ettől féltem, hogy Samsunghoz, samsung, Xiaomihez, Xiaomi....
És kihangosítás is működik?
A Samsung Watchokra át tudod tenni a hívást,azokon van mikrofon és hangszóró?
Mert ha átteszem arra (de úgy, hogy mégsem az órán telefonálok, hanem a telefonon), akkor a kocsiba lévő kihangosítást nem tudom működésre bírni. Ha pedig leveszem a teló BT beállításainál a Hívást akkor meg az óra nem jelzi a bejövő hívásokat. Nem is értem... -
belashx
senior tag
Tiszta sor, csak leírtam a megállapításom, hisz nálam is ez a helyzet. Nem gondolnám, hogy direkt csinálják, de ha mégis...
Leírtam nekik, mit tapasztaltam, hogy legyen visszajelzés.
El lehet tüntetni a szoftverfrissítés értesítését? (Közben rájöttem, hogy ezt is ki lehet kapcsolni, mint bármelyik értesítést.)
-
belashx
senior tag
Valószínűleg az lesz a gond, hogy más szolgáltatóé a SIM-kártya. Nem tudom, mit csesztek el, mert 2 főverzió váltáson vagyok túl bárminemű gond, és reset nélkül.
Én is próbálkoztam többféleképp is, de csak a VF4 nulláról feltevése oldotta meg. Épp állítgatom be a telót, mert éjjel 1-kor már nem volt humorom. Szerencse, hogyí fizetnek érte(munkaidőben).
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
De jó, hogy olvastam...
Meglestem, szólt, hogy van friss szoftver, aztán úgy voltam vele, felteszem, max mókolok.Hát mókolnom kell.
Honnan szedted le arom-ot? Frija csak a legójabbat dobja, manualnal meg nem tudom, mit kell a Phone-hoz írni, mivel Sammobile-on csak az első kettőnek(PDA/CSC) írja a nevét.
Míg keresgélek, töltöm le a legőjabbat, hátha megjavul, ha feltolom rá.A teló eredendően vodás, de T-s vagyok.
-
kerobi
senior tag
Hiba volt leszedni és a Samsungnak véleményem szerint tömeges perekre kellene számitani, mert letiltotta a band választási lehetoséget. Én a samsung band selector programra be is fizettem, mert a B20-at kiválasztva gyorsabb, stabilabb netem lett bár nem tudtam telefonalni, de nekem adat kell és nem call lehetőség. Nem tudom, hogy lehetne orvosolni az esetedet, max egy koddal probáld, bár nekem nem mukodik: csillagkereszt2263kereszt.
-
-
Rinocerosz
őstag
Nemrégiben volt szó pont erről a S20FE topikban... nem igazán van lehetőség már erre.
Persze azért utána néztem és csak - csak meg lehet ezt oldani.. valahogy.
Xda-n olvastam, hogy talán a SamKey tud ebbe segíteni, de nem igazán ástam bele magamat. Esetleg ha valaki tudja megoszthatná velünk :) -
alcapone386
őstag
Ne írj neki, már nem olvassa.
(9óra alatt nem írt neki senki, durca..) Részemről most olvastam, de időbe telt a dekódolás.
Ha mégis olvasod: Root nélkül nemigazán lehet megadni, hogy meddig töltsön a telefon. Sajnos s20 és s20plus nem a legjobb SOT-al megáldott készülék. Akku üzemidő nagyban függ a használati módtól. Gps mennyit megy, mobilnet, wifi, milyen fényerővel használod, stb. FR után kell pár nap, hogy megtanulja a telefon a szokásodat és az alapján állít dolgokat. Játék megint sokat eszik. Részemről elengedtem az üzemidőn való agyalást. Powerbank+töltő melóhelyre, esetleg autóba szigargyújtó töltő, és akkor töltök amikor kell.
-
Bobyenter
csendes tag
Köszönöm szépen!
Egy kicsit erősebben ráhatottam és kijött!
De ,levert a víz! Faszálka, vagy mi! Már készültem gariztatni.
Nagyon örülök! Mégegyszer köszönöm a segítséget, sehol nem találtam ebből a szögből lefotózva a telót.Még egy kérdés!
Ha bedugod a töltőt, oldal irányba ha megmozgatod, van pár mm holtjátéka? Vagy fix?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Riasztó topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest