Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
NavySeal #7211 üzenetére
Jól írta a kolléga, ne próbálkozz az öntapadós üvegfóliákkal. Szívás lesz...nem jók az Edge kijelzőre a lekerekítés miatt.
Én itt írtam BestSuit-ról. nagyon bevált. Én is a Whitestone Dome Glass-on gondolkodtam, de ahogy néztem a videókat róla. Tök ugyan azon az elven működik, mint pl. BestSuit, csak majd 7-10x-es áron. Ez a BestSuit 2500,-pénz és benne van minden ami kell a tökéletes felrakáshoz. Matrica kitt, hogy leragaszd a hangszórót, törlőkendő. UV lámpa. Minden szir-szar. Egyedül ez a varázs keret nincs hozzá. Ahogy érzed. Ha elbaszod a 20ezres Whitestone Dome Glass-t...mert azt is el lehet, mondjuk levegős lesz, vagy bekerül az üveg alá egy koszdarab felrakáskor, akkor leszel szomorú, de nagyon. 20 ezer ment a kukába. Ez a BestSuit ugyan azt tudja töredéke áron. Ha meg elcseszed, akkor itt 2500,- ment a levesbe.
De Te tudod... -
Rinocerosz
őstag
válasz
NavySeal #7213 üzenetére
Én a Whitestone Dome Glass-t nagyon erősen ajánlom ha találsz még eladót. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz, 20 ezer ft, de van minden ami kell és kerettel nagyon jó felhelyezni. Van + ragasztó a hangszórókra és gombokra... szóval progi szett.
Ujjlenyomat olvasó is sokkal jobban működik mint a konkurenseknél. Itt az üveg felrakása után is bármikor tudsz + ujjlenyomatot hozzáadni. Ezt még más uv fóliánál nem igazán sikerült. Ott mindig előtte kell felvenni, de úgy is elég érdekesen érzékeli. ( hol jó - hol nem)
-
alcapone386
őstag
válasz
NavySeal #7213 üzenetére
A levétel nem okoz gondot, mert megkötés után ugyan úgy tapad mint a mezei üvegfólia. Ami valóban figyelmet igényel, az a hangszóró környéke (ezt érdemes leragasztani, de nagyon precíznek kell lenni, mert kevés a hely), illetve a gombokra ha ráfolyik, uvzás előtt papírtörlővel letörölni. Mikrofont, usb csatit szintén pl celluxxal leragasztani, de a szett általában tartalmaz kitteket.
Még egy kis praktika: óvatosan nyomni érdemes a fóliát uv-zás közben az ujjlenyomat olvasó környékén. (Egy videóban láttam, amit most nem találok
)
Persze előtte 2 tipp: rendesen legyen zsírtalanítva a kijelző, illetve az asztal vízszintes legyen. Nekem legutóbb ez a kettő dolog nem volt az igazi, és jobb oldalon most elkezdett felválni a kijelzővédő, illetve felrakáskor a folyadék elkezdett az egyik oldalra folyni, és nem terült szét minden irányba, mint az oktató videókon
-
alcapone386
őstag
válasz
NavySeal #7209 üzenetére
Pedig páran írtuk, személy szerint én is párszor.
(keresőbe annyit írj, hogy "uv". Buherka fórumtás pl megosztott egy itthon fellelhető kijelzővédőt)
Igen, van. A kérdés az, hogy kínából rendelnéd, vagy hazai boltból szeretnéd?Segítség mindenkinek aki PH appot nem ismerné: PH - prohardver appban (play áruház) nagyon kezesbárány a fórum használata, keresés, hosszászólás, stb
-
nagyj74
senior tag
-
Hauzer
tag
válasz
NavySeal #4918 üzenetére
Nyilván túloztam Nokiás hasonlattal. Csak,hogy tiszta legyen azért. Ez egy jó telefon. De egész egyszerűen nem ér ennyit.sehol az a plusz amit vár az ember teljesen jogosan,de közben meg negatív dolgokból annál több van. Ez egy sima mérleg,amibe bele helyzetem a két telefont. Próbáltam az ultrát is,de az 15 perc alatt kétszer akart kiesni a kezemből ,így inkább erre voksoltam. Persze lehet,hogy más telefonnal sem lett volna jobb..ezt nem tudom. De reménykedem, hogy megszűnik a Huawei szopatása, és egy mate 40 prot be vállalnék.
-
-
-
-
-
-
-
kengyel
nagyúr
-
-
-
Menor
csendes tag
válasz
NavySeal #1828 üzenetére
Köszi. A vicc az, hogy elődje egy s9+ volt, ugyanezzel a simmel, meg előfizetéssel, azon ment a 4G+, meg a VoLTE is. Azt hittem, talán valami szoftveres gond, vagy hogy nem aktiválták a VoLTE-t még erre az újdonság miatt, de akkor jó kérdés. Valami beállítás lehet elcseszve nálam, vagy a vodánál az előfizun, vagy hardveres gond akkor. Valami tipp, hogy ezt még milyen beállítás befolyásolhatja? Nálam ilyen a mobilhálózatok beállítás, szoftverből is fent a legújabb.
-
MCs88
aktív tag
válasz
NavySeal #1558 üzenetére
Teljesen rendben van, igazából az van, hogy vagy 2 naponta töltöd, de akkor 3-4óra a SOT, vagy naponta, de akkor meglehet a 6-7 is.
Első esetben a hálózati készenlét és az egyéb háttérfolyamatok a 2 nap alatt elviszik azt a 3 órát símán és jönnek a csodálkozó kérdések, hogy akinek megvan a 6 az mit csinál. És emiatt félrevezető szerintem önmagában a SOT érték. -
válasz
NavySeal #1475 üzenetére
Persze, beállítások - alkalmazások - ott kiválasztod az appod - értesítések - ezen belül lesz 1- vagy több opció, attól függően, hányfajta üzenetet tud megjeleníteni, de ezekre rányomva ott lesz, hogy "zárolt képernyő". Itt lehet állítani, mit mutasson.
Illetve van, hogy külön van alkalmazáson belüli értesítések: itt is ki lehet kapcsolni az előnézetet.
A lényeg, hogy appponként tudod itt állítani. Amit polonic mondott, úgy meg az összeset tudod egyszerre állítani, hogy mutassa, vagy ne.
-
polonic
félisten
válasz
NavySeal #690 üzenetére
Biztos tudják majd otpimalizálni a későbbiekben.
De szerintem az is benne lehet, hogy az ember nagyon sokat nyomkodja. A rendszer még tanulja a használati statisztikákat. És utána beáll egy jobb energiamenedzsmentre a rendszer.
Remélhetőleg.Én egyelőre azt mondom, hogy nem annyira vészes 120 hz-en navival fél óra alatt 15 %. Plusz egy kis nyomkodás meg telefonálással.
-
xedamen
senior tag
válasz
NavySeal #600 üzenetére
Igen, de azért a Note 10+ után van tapasztalatom, hogy nem duplázza meg a SOT-ot. Most 1.5 órával vagyok 70%-on. 1 óra -20% kb. Vagyis nagyjából 5 órát tud. Egy rendes napot kibír ez is szerintem, nem is a munkanappal van gond, hanem ha mondjuk kirándul vagy nyaral az ember. Azért ott gáz lenne délután 2-re 20% fotózás, videózás miatt...
-
-
-
leslien
nagyúr
válasz
NavySeal #341 üzenetére
azt nem érem h itt a fórumon aki parszor megfordult h tud szemet hunyni ? mert akinek fogalma sincs arról hogy SD vagy Exynos annál érhető, de majdhogyem 400k lista árnál ne legyen egy hajszálnyi különbség sem....most nem kell a duma h nincs annyi különbség, meg h magyarázd meg mivel jobb.. jobb és kész !
-
fogtunder
nagyúr
válasz
NavySeal #330 üzenetére
A RAM már abban is több volt, mint amit értelmes körülmények között ki lehet használni, a hangszóró is jobb, de a funkcióját az is betöltötte és amúgy zenehallgatásra szerintem mindkettő alkalmatlan, fülessel meg mindkettő ugyanolyan. A 120Hz is tök jó, csak inkább nem használom, mert akkor fixen töltöm nap közben a telefont. Szóval igen, tök jó, itt vannak, csak éppen a hasznalati értékük megkérdőjelezhető. Lehet ezt más máshogy fogja látni, de én se csak vagizok a telefonokkal, munkaeszköz, használva van és játszok is rajta, utálom, ha lassú, és ez nyilván nem az, de nem érzem indokoltnak a drágulást.
Arra amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire kell 12GB RAM egy mobiltelefonba, mert eddig még nem sikerült belefutni abba a helyzetbe, ahol 8 kevés lett volna. -
fogtunder
nagyúr
válasz
NavySeal #324 üzenetére
Ezzel mondjuk kicsit vitatkoznék, múlt csütörtökön költöztem át egy P30 Proból egy S20+-ba. A mindennapokban zéró különbség érezhető a kettő között. Kicsit jobb a kamera, kicsit nagyobb a kijelző, de mindkettő gyors és elég mindenre alapvetően, szerintem egyáltalán nem indokolt, hogy idén (megint) drágábbak a flagshipek, mint tavaly. Egyszerűen arról van szó, hogy a gyártók rájöttek, így is ki fogják pont elegen fizetni és ezért felárazzák. Ennek amúgy az Apple volt a nagy úttörője, aztán mindenki szépen eltanulta tőlük.
-
válasz
NavySeal #263 üzenetére
Tokot már rendeltem, Redmi Note 7-re nagyon bejött, kérdés itt milyen lesz. Wireless töltőn lamentálok még, amazonról lenne jóárasítva, csak nem tudom melyiket válasszam:
[link] [link] kvázi kinézetben van difi (szürke 20+-hoz melyik menne jobban).
Az official LED back cover is tetszik, csak az ára nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest