- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Lehet tudni hogy itt is lesz gyárílag felrakott kijelzővédő fólia? Ha nem akkor ti milyet vesztek? Az 10+ már megszívtak fólia terén a gyári nem volt rajta és normálisat sehol sem kaptam pedig már 15eft is néztem.Elvileg Szerdán kapom meg a telefont gyári tok ma már megjön ,de fóliával kapcsolatban semmit sem tudok.Van e gyárilag? ha nincs milyet vegyek amit ti is vesztek? Köszi a választ😊
-
Sziasztok! Szolgáltatótól vett s20 ultra másabb mint egy pl media marktban lévő? Mert előrendeltem egyet a telenornál kártyásan 65eft olcsóbb mint a lista ára bárhol. Nincs előfizetés meg semmi,csak sima hello kártyásat rendeltem. Ugyan úgy az is független igaz? és remélhetőleg nem is más semmiben,esetleg egy két előre telepített program kivételéve igaz? Sokat gondolkodtam hol is vegyem de azért 60k nem is pénz. Igaz ha várok kicsit akkor olcsóbb lesz mindenhol,de most járt hozzá egy vezeték nélküli füles gondoltam az is érték. Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest