Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Legendah
csendes tag
válasz
glacious
üzenetére
Igen, én csak annyit hiányoltam, hogy egyik tesztben sem volt erről szó (legalábbis amiket olvastam), nyilván mert fizetett pr cikkek, de akkor is.
De nem írok többet ezzel kapcsolatban, átadom a helyet, hiszen nemsoká aktuális lesz a novemberi vodás frissítés kérdezgetése is.
-
Legendah
csendes tag
válasz
glacious
üzenetére
Nem tudom. Nekem csak az a furcsa, hogy két Samsung szervizben is voltam, és egyikben sem találkoztak még ilyen bejelentéssel, hogy ezzel gond lenne. Pedig minden ilyen modell érintett (viszont az S20, 20+ tökéletes).
Nekem konkrétan kétszer cserélték egymás után a komplett hátsó kamera modult a hiba miatt, majd harmadjára már kiállítottak egy szakvéleményt, hogy jól van az úgy, pedig semmi változás nem volt.
Ezek után persze kértem az ár visszatérítését.Azért P40 Pro 100-150 ezerrel olcsóbb.

-
HUNgabus
senior tag
válasz
glacious
üzenetére
köszi, akkor egy teljes "ÚJ" telepítésnél a sima CSC válasszam majd telepítés után "wipe factory reset" stb, és lesz egy teljesen sallangmentes új telepítésem, oké
szerinted a 2 verzió UA? mert fizetni nem akarnék és el se indul a samfirm oldala, csak "Please wait..." van órák ota
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
glacious
üzenetére
Ez valami legolcsóbb szir-sz@ar dokkoló ám szal nem tudom egyáltalán támogat-e valamit.
A70, OnePlus 6 és a Mi 9T Pro is ment gyors töltéssel benne.De lehet az USB átalakító a ludas ami közbe van iktatva. (USB to USB C)
Mert ennek a dokkoló kábelének nem C a vége hanem sima nagy USB és átalakító kellett hozzá, hogy a Samu idióta USB C töltőkimenetével lehessen használni.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
glacious
üzenetére
Olvasd el még egyszer amit írtam.

"Ha kiiktatom a képből a dokkolót akkor persze megy a szuper is simán."Más:
Nem tom volt-e már de van 96Hz is a telón, egy kis progit kell letölteni hozzá és máris lehet kapcsolgatni 96 és 120Hz között.
Én márt használom és hasonló élményt nyújt mint a 120Hz viszont nem eszik annyit.
-
silvergod
őstag
válasz
glacious
üzenetére
csak van olyan telefon hogy mondjuk egy ilyen antutu teszt után is 35 fokon megáll a csúcs..ha a telefon 40 fokos ott a cpu már 60 vagy felette mint több tesztben is látni,a snapdragonos meg 40 körül van úgy hogy erősebb is kb+20% .ez egy nagyon jó telefon, csak nem exynossal....kár hogy nálunk csak azt kapni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
glacious
üzenetére
Nálam az a maximum volt az s20-al a 3óra 30percnél 1-2% maradt benne, napközbe mindig rákellett töltenem.
Navi + 2 sim + 120hz lezabálta, de 60hz-en se hozott sokkal többet, de aki átvette tőlem, és 1 sim-el használta se tudott többet kicsikarni belőle.
Most meg ennyit tol amire váltottam p40 pro(átlagosan a 6óra stabilan meg van vele): 6óra 40perc kijelző idő -
DaDa
senior tag
válasz
glacious
üzenetére
Sima S20 vodás. Angol nyelven használja. Ott a keep open for quick launching van. Google barátunk pár ilyen esetet jelzett egy taivani készüléken, itt az FR sem segített. Ott azt írták az egyik frissítés tette ezt. Próbáltam Safe mode-ban is de ott is inaktiv (szürke a menü). Jelenleg 1 alkalmazása van zarolva, amit még hónapokkal ezelőtt zárolt. Azt most feloldani nem engedi. Az mondjuk érdekes, hogy az én s10-emen meg "alkalmazás zárolása" van magyarul.
-
lge73x
tag
válasz
glacious
üzenetére
Csak tipp, nálam amióta az Iphone-ban volt pár napot a SIM-em, és visszatettem a Samsungba, azóta írja ki! Valahogy az alma beolvasta a számot és ráírta a SIM-re, ez csak tapasztalat, bocs, ha nagy hülyeséget írtam! Nekem is furcsa volt, de próbaképpen egy másik SIM-en is tudtam reprodukálni!
-
MrTwister
őstag
válasz
glacious
üzenetére
...és az a MicroG nem lopja el a gmail-es jelszavam, plusz nem valami kémprogramot telepít a háttérben? Bankkártya adatok telefonomon, stb., mindig a hideg ráz amikor egy ismeretlen 3rd party appon keresztül kell bejelentkezni steammel vagy google adataimmal.
Bocs a tudatlanságomért csak előszőr hallom itt ezt a Vancedet, aztán nehogy kiderüljön róla valami disznóság... -
horvi0813
tag
válasz
glacious
üzenetére
Nekem GeekBench szerint kb 10%ot gyorsult a telefonom a vásárlás óta és kevesebb a fals mérés ami eleinte sokszor előfordult h a fele scoret kaptam mint kellett vvolna. Én úgy érzem h már most sok minden javult a vásárlás óta, day1 elrendeléses a telefon. De ilyet soha többet azt most megfogadtam, pár hónapot tuti várni fogok ezentúl.
-
-
-
dobolson
senior tag
válasz
glacious
üzenetére
Nem tudom, nálam mi volt a gond, de már nem próbálkoztam azzal, h megfejtsem, nem játszom rajta inkább, és így bajom sincs a telóval. :) De hogy másnál simdn fut, nálam meg laggol, az fura. Legalábbis aki írta, hogy megnézte, rajtad kívül asszem nem próbálta a gfx toolt.
Többieknek:

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen routert?
- Steam topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Míg nem írta itt valaki hogy frissült messenger, inkább lite használtam.

Amúgy vicces, hogy ezt a featuret csak alma tudja, Samsung meg nem.
Bocs a tudatlanságomért csak előszőr hallom itt ezt a Vancedet, aztán nehogy kiderüljön róla valami disznóság...