- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
leslien #1565 üzenetére
Köszönjük!
Remélem nem hagy alább a lelkesedésed, Pixel tulajként egy Samsung topikban.
Napi 10-15 hsz-t várok tőled továbbra is, hogy mennyire rossz telefon az S20. Hátha valaki betéved ide, elolvassa a negatív írásaidat és nem veszi meg. A keresztes hadjárat, amit folytatsz a Samsung ellen, talán még sikeres is lesz. További kitartást hozzá! -
utomi
senior tag
válasz
leslien #1520 üzenetére
Mi? Nem nagyon értem a reakciód. Tehát állításod szerint a 108 Mpx nem részletesebb mint a 10-12?
Semmi baj.
Egyébként nagyon irritáló amit csinálsz. Folyamatosan beugatsz akinek csak tudsz és szapulod egy Samsung topicban a Samsungot és állandóan a Pixel 4 XL-eddel jössz mintha bárkit is érdekelne. Haver ereszd le a gőzt vagy pedig örülj a Pixelednek, bánom is én csak ne keljen már újra meg újra azt olvasnom, hogy mekkora király a Pixel és a Samsung mekkora szar és a Snapdragon az isten.
Még ha valóban jobb is az SD, sokra megyek vele ha itt nincs. Ha valakinek SD kell vegyen olyan telót amiben az van. Ha valakinek Samsung kell azt vesz és úgy veszi, hogy tudja Exynos van benne.
Mondom értem én, hogy az SD a király és az Exynos a csicska csak keress már magadnak egy másik topicot. Köszi -
-
-
-
utomi
senior tag
válasz
leslien #1408 üzenetére
Hagyjuk már ezt abba. Amit lehet szoftveresen javítani fognak. Könnyen elképzelhető, hogy a legtöbb hiba hátterében leginkább optimalizációs hibák állnak. Láttunk már ilyet. Talán nem 2 hét alapján kellene megítélni egy ilyen készüléket. Pluszba nagyon unalmas újra meg újra a sírást olvasni. Lehetne ,hogy befejezitek ?
-
válasz
leslien #1315 üzenetére
Értem a tréfát
De az enyémnek semmi baja, pedig a "SZAR" Exynos procis
. Teszi a dolgát...semmi olyasmi, mint amiket itt leírtak ketten is.
Mivel több millió darab készült, benne van a hibalehetőség. Ott a garancia, ki kell használni.
Nagyobb bajunk ne legyen, mint hogy le kelljen adni a telefont szervizbe.(A jelenlegi helyzet miatt, hamar TITÁN lesz itt belőlünk
)
-
Titana
tag
válasz
leslien #1218 üzenetére
Köszönöm neked is a választ.Te már küldtél vissza telefont amihez járt a Buds , mert azt olvastam azt hiszem nálad,( lehet másnál volt) hogy duplát küldtek a buds-ból és nem kérték vissza, de konkrétan, ha a telefont viszed vissza a 14 napos elállás jogán akkor mi a helyzet.
-
válasz
leslien #1079 üzenetére
Hát, az az Exynos, ami most a Note 10-ekben van, remek, több tesztet is láttam, teljesen felveszi a Snapis verzióval a versenyt. Az új 990-essel lehet nagyobb gond (ahogy itt linkeltétek is). Nagy eséllyel ezt kapja a Note 20 is még idén, de ne legyen igazam.
xedamen: Volt iPhone 11-em, élmény, ahogy szólt, de a Note 10+-om se jelentett visszalépést, nagyon jól szól az is. Persze én nem üvöltetem, mint a tinik az utcán, hanem filmet/youtube videót nézek asszonnyal rajta, füles nélkül itthon. Ebben nincs számottevő különbség számomra iPhone 11 és Note 10 között.
-
PedroPascal
őstag
-
-
Kasya
nagyúr
Címoldalon.
Röviden, az SD elég jó eredménnyel zárt. De még várnak az Exynos variánsra, hogy összehasonlíthassak. -
xedamen
senior tag
Egyik kedvenc sorozatom, végignéztem 1.5 nap alatt. Egyébként nekem marad Note 10+, szerintem ez megy vissza szépen, semmi extra Note-hoz képest. Reméltem, hogy új SoC és nagyobb telep jobban bírja, de sajnos nem. Pedig nagyon tetszik a 240Hz touch, de ennyit nem ér ez a telefon nekem.
-
-
-
-
-
-
-
-
hito
nagyúr
Hát, szerintem itt is fényévekkel jobb a 64MP 50%-ra nagyítva, mint a 12MP-es 100%-ra. Nagyjából ugyanakkora részletet kapunk, de a 64MP-es felmossa a padlót a 12MP-essel. Nem is értem ezt a pixel összevonósdit egyik gyártótól sem. Inkább lőne egyből a legnagyobb felbontáson és mentené fele akkorába, 100x jobb az eredmény.
-
hito
nagyúr
Sajnos nem tudom megnyitni a HEIC fájlokat, de feltételezem a látottak alapján, hogy i11-en valamivel több részlet lesz, illetve ahogy látom Samsung hidegebbre húzza egy picit a WB-t.
64MP-nél már minden borul. Én abba fotóznék (fontosabb képeket raw-ba és utána PS-ban elbíbelődnék vele) és leméretezném 50%-ra. Úgy elképesztő jó.
-
<Lacy85>
addikt
Ha valaki stopperrel méri, mennyi idő alatt indul el a játék, akkor valóban számít. Amúgy a hétkönapokban pont teszek rá.
Azt a hozzáállást még valahol megértem, hogyha az ember kifizet egy valag pénzt, akkor a legjobbat akarja. De ha ez valakit ennyire zavar, akkor sajnos csak egyetlen megoldás van.
Hanyagolni a Samsungot.
Én egy telefonnál mindig az összképet nézem. Androidos felületek közül jelenleg a One UI jön be a legjobban, meg úgy általában az egész rendszer, szolgáltatáscsomag egyben van.
Nem pusztán a SoC erejéből áll egy mobil.
Összességében a samuval csak 1 gyártó van egálban, de az a "gond", hogy az ő készülékein meg iOS fut. -
-
leslien
nagyúr
lemaradt...
azonban a Galaxy Fold / Z Flip/ S10 Lite trió a ma is meggyőző, 7 nm-es Snapdragon 855-öt választotta, és most biztos vitát generálok, de ez az első Galaxy, amelyen egy pillanatra nem döccent meg a Samsung felület. [link]tesztelőnk már átessett ezen...
-
-
Ez tényleg vérlázító egyébként, és egyre több cég csinálja, nemcsak a Samsung.
Ott van pl a NatGeo, múltkor néztem Bécsben, és sokkal szebb képek voltak a februári számban! A szöveg is más volt (nyilván jobb), mondjuk ez nem érdekel, mert nem olvasom :)
McDonald's dettó... ettem egy Big Macet Mumbaiban és hát köze nem volt az eredetihez! Pedig elvárom, hogy ha már egy fél havi átlagfizu (ott), legyen is 100% ugyanolyan, mint a 5th Avenue-n...Te azt nem érted, hogy miért nem háborodik fel ezen mindenki más is, mindenki más meg azt nem érti, hogy hogyan lehet ezen ennyit rinyálni - csak azért nem teszik sokan szóvá, mert a szekunder rinya is csak rinya.
-
glacious
addikt
Az exynos jobb volt sokkal (s6,s7), csak az arm elkezdte kidobni az új designokat, ők pedig valamiért egy évvel később követik azóta is, pedig már az s9-nél egyértelmű volt a hátrányuk. A gpu driverek optimizálatlanságáról ne is beszéljünk, mert az mindenkit sújt, aki nem SD köré épít.
Remélem két év múlva már nem kell ezen töprengeni. -
glacious
addikt
Az első aktiváláshoz, akkor is először amcsi hálózaton kell pár perc hívás, mert ez a régiózár, nem a hálózati zár. Hacsak meg nem szüntették ezt a szokásukat.
(#330) NavySeal : Telekomnál konkrétan fele annyiba kerül most a p30 pro, mint az s20+ 5G a legnagyobb csomaggal.
(#334) NavySeal : én szeretném, ha annyit bírna 120Hz-en akksival, mint az s9+-om, ezért is az s20+-t választottam, pedig méretre a sima 20 ideális.
(#327) fogtunder: Én egy iPhone 5C-vel szívtam, mert elveszett a kártya
#329) lajosx: ha nem lenne az, kötelesek ingyen függetleníteni, főleg, ha kártyással veszed
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest